Σελίδες
▼
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016
ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Για δεύτερη χρονιά το γραφείο του Συνδέσμου στολίστηκε και πάλι. Σας ανακοινώνουμε ότι θα συγκεντρώσει και αυτή την χρονιά τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ο Σύνδεσμος απευθύνεται σε όλη την κοινωνία της Αργολίδας και ειδικότερα στους Αποστράτους Συναδέλφους των Σωμάτων Ασφαλείας.
Το γραφείο λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τετάρτη τις ώρες 10.00-12.00 Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μέχρι 17-12-2016 προκειμένου στην συνέχεια δρομολογήσει για να μοιραστούν.
Για τους κατοίκους της πόλεως ΄Αργους οι συνάδελφοι Απόστρατοι θα ενημερωθούν.
΄Οσοι φίλοι πολίτες
επιθυμούν να καλούν το τηλέφωνο του γραφείου μας στο 2752023482 το οποίο
λειτουργεί και ως FAX.
Την περσινή χρονιά ο
κόσμος ανταποκρίθηκε και συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ελπίζουμε και φέτος ότι μπορεί ο καθένας να προσφέρει.

Με μία μικρή ποσότητα όλοι μαζί επιτελούμε
ένα κοινωνικό έργο όπου η κοινωνία σήμερα
τo έχει ανάγκη.-
Με μία μικρή ποσότητα όλοι μαζί επιτελούμε
ένα κοινωνικό έργο όπου η κοινωνία σήμερα
τo έχει ανάγκη.-
Σας ευχαριστούμε
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΚΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
πηγη : 
37
0
Η ιστορία του βατράχου δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τι συμβαίνει σήμερα. Το μεγάλο δίλημμα όμως είναι ένα συνειδητοποίηση ή βράσιμο;
Φανταστείτε μια κατσαρόλα γεμάτη κρύο νερό, μέσα στο οποίο… κολυμπά ανέμελα ένα βατραχάκι. Κάτω από την κατσαρόλα ανάβετε μια μικρή φωτιά και το νερό αρχίζει να ζεσταίνεται πολύ σιγά.
