Σε συνέχεια της τέλεσης του Μνημοσύνου στο Λιτόχωρο-Πιερίας (ΕΔΩ): και σύμφωνα με Δελτίο Τύπου τουΣυνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ,νέα στοιχεία αποκαλύφθηκαν και έρχονται να προστεθούν για την επίθεση Ενόπλων Στασιαστών Κομμουνιστών, εναντίον του Σταθμού Χωροφυλακής Λιτοχώρου, η οποία έγινε βράδυ Σαββάτου τής 30ης Μαρτίου 1946 προς ξημερώματα Κυριακής 31 Μαρτίου 1946, ημέρας των πρώτων Εθνικών εκλογών στην Ελλάδα, μετά από μια ολόκληρη δεκαετία.
Σελίδες
▼
Τρίτη 4 Απριλίου 2017
Καταργούνται μέχρι το τέλος του 2017 τα βιβλιάρια καταθέσεων - Η ενημέρωση θα γίνεται ηλεκτρονικά...
Στην κατάργηση των βιβλιαρίων στους λογαριασμούς καταθέσεων μέσα στους επόμενους μήνες θα προχωρήσουν οι τράπεζες, με στόχο την εξοικονόμηση κόστους.
Αντί της ενημέρωσης του βιβλιαρίου οι πελάτες τους θα μπορούν να ενημερώνονται, είτε από τα ΑΤΜ ή από τα εναλλακτικά δίκτυα για τις κινήσεις του λογαριασμού τους.
Στο πλαίσιο αυτό, οι τράπεζες στρέφουν τους συναλλασσόμενους στο internet banking και στο mobile banking με διαφημιστικές καμπάνιες και ειδική ενημέρωση εντός των καταστημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι τράπεζες στρέφουν τους συναλλασσόμενους στο internet banking και στο mobile banking με διαφημιστικές καμπάνιες και ειδική ενημέρωση εντός των καταστημάτων.
Πως οι συντάξεις συντάξεις χηρείας θα ..."σώσουν" την Χώρα (;)...
Σύμφωνα με Εγκύκλιο που έχει υπογράψει ο αρμόδιος υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος, την 23/12/2016, οι συντάξεις χηρείας για θανάτους που συντελούνται από τις 13 Μαΐου 2016 και μετά, θεωρούνται νέες συντάξεις και υπολογίζονται με βάση τον νέο τρόπο υπολογισμού (εθνική και ανταποδοτική, χωρίς προσωπική διαφορά). H σύνταξη χηρείας θα αντιστοιχεί στο 50% της σύνταξης του θανόντος, και όχι στο 70% που προβλέπεται για τις παλαιές συντάξεις χηρείας, οι οποίες καταβάλλονταν πριν από την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου.
«Τυφλό χτύπημα» στις συντάξεις των Στρατιωτικών από το 2019
forapartida 4/03/2017 05:20:00 μ.μ. 17 σχολια
Οι δανειστές απαιτούν να περικοπούν 30%-40%! Επιδρομή και στις αποδοχές όσων ήταν ασφαλισμένοι στο ΤΕΒΕ.
«Τυφλό χτύπημα» στις συντάξεις τους που φτάνει έως και το 40% θα δουν οι στρατιωτικοί από το 2019, εξαιτίας της κυοφορούμενης κατάργησης της «προσωπικής διαφοράς», στο πλαίσιο του βαρύτατου νέου πακέτου μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ (2% του ΑΕΠ) το οποίο επιχειρούν να οριστικοποιήσουν κυβέρνηση και δανειστές.
Εντυπωσιακά άλματα αλεξιπτωτιστών στη στρατιωτική άσκηση «Ηνίοχος» (βίντεο) ΒΙΝΤΕΟ
Η στρατιωτική άσκηση «Ηνίοχος» δεν έχει μόνο πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών. Το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών είναι σε πλήρη σε δράση.
Η ώρα της εφορίας έφθασε- Πότε ανοίγει το Taxisnet
Η ώρα
της εφορίας έφθασε- Πότε ανοίγει το Taxisnet

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την υποβολή των
φορολογικών δηλώσεων. Τα φορολογικά έντυπα έχουν εκδοθεί ενώ στο Taxisnet βρίσκονται ήδη τα
στοιχεία των βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων, καθώς και οι βεβαιώσεις αμοιβών
από επιχειρηματική δραστηριότητα του 2016.
Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται
να ανοίξει -εκτός απροόπτου- η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet που θα υποδεχθεί
τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος από 6 εκατομμύρια
φορολογουμένους.
ΜΙΚΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΟΒΕ
04/04/2017
Οριακή βελτίωση παρουσίασε τον Μάρτιο του 2017 το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ.


