Δυσκολία
Υλικά:
- 500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 4 αβγά ολόκληρα
- 300 γραμ. ζάχαρη
- 100 γραμ. γάλα
- 250 βιτάμ
- 120 γραμ. πορτοκαλάδα (από ...πορτοκάλια)
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- ½ - 1 κουτ. γλυκού έτοιμο μείγμα μπαχαρικών για κέικ (προαιρετικά)
- 200 γραμ. τριμένη σοκολάτα
- Χτυπάμε το βιτάμ μέχρι να ασπρίσει.
- Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, μετά τα αβγά, το μείγμα των μπαχαρικών, την πορτοκαλάδα, το ξύσμα, το γάλα, την τριμένη σοκολάτα και στο τέλος το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
ΠΗΓΗ : http://greekcook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου