Posted: Ιανουαρίου 13, 2015 at 7:26 πμ, Last Updated: Ιανουαρίου 12, 2015 at 10:13 μμ
Συνταγή για σπιτική μερέντα
Υλικά
2 μέρη ταχίνι μαύρο
1 μέρος μέλι
Χαρουπάλευρο (όσο πάρει)
Λίγα αλεσμένα φουντούκια
Λίγο νερό για το ανακάτεμα
2 μέρη ταχίνι μαύρο
1 μέρος μέλι
Χαρουπάλευρο (όσο πάρει)
Λίγα αλεσμένα φουντούκια
Λίγο νερό για το ανακάτεμα
Παρασκευή
Ρίχνουμε σε ένα σκεύος το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αν είναι σκληρό προσθέτουμε λίγο νεράκι.
Ρίχνουμε μία δύο κουταλιές χαρουπάλευρο και τα αλεσμένα φουντούκια.
Ανακατεύουμε ξανά.
Φέρνουμε τη μερέντα στη ρευστότητα που θέλουμε προσθέτοντας ή λίγο νερό ή λίγο χαρουπάλευρο.
Ρίχνουμε σε ένα σκεύος το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αν είναι σκληρό προσθέτουμε λίγο νεράκι.
Ρίχνουμε μία δύο κουταλιές χαρουπάλευρο και τα αλεσμένα φουντούκια.
Ανακατεύουμε ξανά.
Φέρνουμε τη μερέντα στη ρευστότητα που θέλουμε προσθέτοντας ή λίγο νερό ή λίγο χαρουπάλευρο.
Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%87%ce%bd%cf%89-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b1.html#ixzz3OjN4cGpq
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου