ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Εναντίον του ευρώ στρέφονται τώρα οι ελίτ της Γαλλίας

pentapostagma, gr

 
Σοκ προκαλεί στους Γερμανούς η συζητούμενη στους γαλλικούς ηγετικούς κύκλους θέση περί «συντεταγμένης εξόδου» από την Ευρωζώνη! 


Το σουσάμι είναι ανώτερο από τα παυσίπονα

pentapostagma, gr

 
Μια αξιοσημείωτη νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο International Journal of Rheumatic Diseases επιβεβαιώνει ότι τα τρόφιμα δεν είναι μόνο φάρμακα , αλλά μερικές φορές ανώτερα και από αυτά .
Ερευνητές ιατροί που εργάζονται στο Πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών του   Ταμπρίζ, Tabriz , στο Ιράν , ερεύνησαν τις  επιπτώσεις κατανάλωσης  σπόρων σουσαμιού και τα κλινικά σημεία και συμπτώματα σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα γόνατος . 1
Η Οστεοαρθρίτιδα στο γόνατο είναι μια μορφή εκφυλιστικής νόσου των αρθρώσεων.

Απίστευτη και αποτυχημένη προσπάθεια προσγείωσης! ΒΙΝΤΕΟ

pentapostagma, gr

Οι ισχυροί πλευρικοί άνεμοι είναι συχνά ένα μεγάλο πρόβλημα για τους πιλότους που επιχειρούν προσγείωση. Το πόσο μεγάλο μπορεί να γίνει το πρόβλημα εξαρτάται από το πόσο ισχυρές είναι οι πλευρικές ριπές ανέμου. Και όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο ο άνεμος όπως και όλα τα στοιχεία της φύσης δεν αστειεύονται. Και απαιτούν σεβασμό.

«Ξαφνικός θάνατος» στις καταθέσεις – Κατασχέσεις με ένα «κλικ» από την εφορία χωρίς προειδοποίηση

pentapostagma,gr

 
Κατάσχεση υπολοίπου λογαριασμού χωρίς ειδοποίηση του οφειλέτη του Δημοσίου - Μισθοί, συντάξεις, καταθέσεις κινδυνεύουν αμέσως μόλις γίνει ληξιπρόθεσμη η οφειλή - Ήδη τα στελέχη των εφοριών κάνουν σεμινάρια για να μάθουν το νέο σύστημα κατασχέσεων

Θα αδειάζουν τους λογαριασμούς των οφειλετών του δημοσίου με ένα μόνο “κλικ”. Μια απλή διαδικασία προβλέπεται πλέον για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

ΕΛΑΣ: Εκτεταμένες έρευνες για δύο τρομοκράτες

pentapostagma,gr

 
H ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο οι δράστες της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στο Νέο Ηράκλειο να συνδέονται με την αιματηρή επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής τον Οκτώβριο του 2009.

Παίρνω έναν υπνάκο

Π Η Γ Η :    Giuseppe Maria Galasso      από Google +

Fotografias  -  8 Δεκ 2013
 

Αυτή είναι μια εντελώς νέα πλατεία στο #Wroclaw .


 

Βρέθηκε άφθαρτο το λείψανο του ομολογητού π.Γεωργίου Κάλτσιου Ντουμιτρεάσα! " V I D E O "

pentapostagma, gr

pr Ghe Calciu - moastele
Στην Μονή Πέτρου Βόντα της Ρουμανίας,κατά το ειδικό τυπικό που τηρεί η Εκκλησία μας έγινε η ακολουθία για την εκταφή του π.Γεωργίου Κάλτσιου Ντουμιτρεάσα,με την συμπλήρωση επτά ετών από την κοίμησή του(+21 Νοεμβρίου 2006).Το λείψανό του βρέθηκε άφθαρτο επιβεβαιώνοντας έτσι την αγιότητα του βίου του.
π.Γεωργίου Κάλτσιου Ντουμιτρεάσα
Έζησε τον κομμουνισμό στο απόγειο της κτηνωδίας του,όταν φυλάκιζε και βασάνιζε με τον πιο απάνθρωπο τρόπο τους χριστιανούς.Πέρασε βασανιστήρια που δεν μπορεί να τα συλλάβει ο κοινός ανθρώπινος νους.Τον βασάνισαν φριχτά,τον κράτησαν στο κρύο και στο σκοτάδι,τον χλεύασαν,τον τρομοκράτησαν,είδε τους συντρόφους του να πεθαίνουν ένας-ένας.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Επικίνδυνος ιός κυκλοφορεί στο facebook!!

pentapostagma, gr

ΕΚΤΑΚΤΟ! Επικίνδυνος ιός κυκλοφορεί στο facebook!!!!! – ΔΙΑΔΩΣΤΕ - tsantiri.gr
Σύμφωνα με μαρτυρίες χιλιάδων χρηστών του facebook στη χώρα, τις τελευταίες ώρες στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν πλαστά μηνύματα μεταξύ φίλων, συνοδευόμενα από αρχείο της μορφής *.zip.

Ευρώπη SOS: Ετοιμαστείτε για τυφώνες, καύσωνες και φονικά φαινόμενα!

pentapostagma, gr

ευρώπη-sos-ετοιμαστείτε-για-τυφώνες-καύσωνες-και-φονικά-φαινόμενα Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις των ειδικών για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην ζωή των Ευρωπαίων πολιτών καθώς για τα επόμενα 30 χρόνια, φονικά ακραία καιρικά φαινόμενα θα πλήττουν την Γηραιά Ηπειρο.

6 από τις σημαντικότερες τροφές σύμφωνα με τους διατροφολόγους

pentapostagma, gr


6-από-τις-σημαντικότερες-τροφές-1
 Το να προσλαμβάνουμε διάφορα είδη θρεπτικών ουσιών κάθε μέρα, από διαφορετικές τροφές, βοηθά στην βελτιστοποίηση της ευεξίας και μας προσφέρει μεγαλύτερη προστασία κατά της γήρανσης και των ασθενειών.
Το να επιλέγουμε μια ποικιλία τροφών εποχής, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς εφοδιάζει τον οργανισμό μας με ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών ουσιών, όπως βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ " Αστυνομικών και Αποστράτων " Νομού Αργολίδας.


Για όλους τους ένστολους και  απόστρατους συναδέλφους του Νομού Αργολίδας.
Την 7-1-2014 εκδικάζονται από το αρμόδιο Δικαστήριο οι αγωγές που είχαν γίνει για το επίδομα ειδικής απασχόλησης για το χρονικό διάστημα από 01-01-2004 έως 31-12-2007.
 
Υπάρχει πληρέστερη ενημέρωση από το Δικηγορικό  Γραφείο του Χαράλαμπου ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ το οποίο και αναρτώ παρακάτω :
 

ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Κ.Λ.Π. ΔΩΡΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ - ΒΑΠΤΙΣΙΑ. " ΙΩΑΝΝΑ " ΑΣΗΜΙ ΧΡΥΣΟΣ




Φωτογραφία

Για περισσότερα στο face στην παρακάτω διεύθυνση.

https://www.facebook.com/pages/I%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CE%91%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B9-%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C%CF%82/199881783362452   (Πατήστε επάνω και συνεχίστε  στον σύνδεσμο)

Φωτογραφία

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS


Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ.

 

Τρεις φίλοι είχαν επέτειο γάμου την ίδια μέρα.
Λέει ο πρώτος:
- Εγώ πήρα στην γυναίκα μου ένα αμάξι που πιάνει τα 200 σε 10 δευτερόλεπτα!
Λέει ο δεύτερος:

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,

ΠΗΓΗ : Asteiakia.gr

Σωστόοοος!!!

Μια μέρα ρωτάει έναν τύπο η γυναίκα του:
- Τι να κάνουμε άντρα μου για να ομορφήνουμε το σπίτι μας;
- Να πας πίσω στην μάνα σου!

Σε κάποια ταμπέλα κάπου στην Αθήνα

 

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΑΡΗ. 
ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ" 
Κάποια επιγραφή: 
"ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" 
Πινακίδα: 
"ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΣΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ" 
Πινακίδα σε ταβέρνα : 

Η κακή διατροφή σε συνδυασμό με την έλλειψη βιταμινών, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οδηγεί σε σοβαρές οφθαλμολογικές παθήσεις οι οποίες μπορούν να επιφέρουν ακόμα και την τύφλωση!


     Ο διαπρεπής χειρουργός οφθαλμίατρος, Διδάκτωρ  του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ Ιωάννης Μάλλιας.
                                                                       Αθήνα 10 Δεκεμβρίου 2013

 

                                     ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

 

Η κακή διατροφή σε συνδυασμό με την έλλειψη βιταμινών, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οδηγεί σε σοβαρές οφθαλμολογικές παθήσεις οι οποίες μπορούν να επιφέρουν ακόμα και την  τύφλωση!

Συγκεκριμένα η ανεπαρκής πρόσληψη ορισμένων συστατικών ,η έλλειψη βιταμινών και η συχνή κατανάλωση κορεσμένων λιπαρών , έχουν σαν αποτέλεσμα και την αρτηριοσκλήρυνση των αγγείων του αμφιβληστροειδούς  χιτώνα!

«Τα ρεμπέτικα της κιθάρας». ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

ΠΗΓΗ :  "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
10/12/2013
Ο Δημήτρης Μυστακίδης εμφανίζεται στην ΑΝΟΔΟ Live Stage τις Πέμπτες παρουσιάζοντας μας «Τα ρεμπέτικα της κιθάρας», με καλεσμένες τις φίλες του. Ξεκίνησε στις 28 Νοεμβρίου με τη Φωτεινή Βελεσιώτου, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου η Μελίνα Κανά ξεδίπλωσε μια πτυχή του ταλέντου της που είχε λείψει στο κοινό και συνεχίζει αυτήν την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου με τη Ματούλα Ζαμάνη, ενώ στις 19 Δεκεμβρίου θα είναι στη σκηνή μαζί του η Γιώτα Νέγκα.

Ας γλυκάνουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
10/12/2013
Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας προσφέρει, στα παιδιά των σχολείων της πόλης χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα για τις σχολικές γιορτές τους.
Ο Σύλλογος βασιζόμενος στην Κοινωνική Ευαισθησία των επιχειρήσεων της πόλης , σε μια δύσκολη εποχή, καλεί όσους μπορούν, με όποια ποσότητα γλυκών επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Κάτι μαγειρεύεται στη Λέσβο.... ΔΥΟ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  "
10/12/2013
Δύο καλαίσθητες εκδόσεις, με τη φροντίδα του Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου, μας ξεναγούν στην περίτεχνη και εντυπωσιακή γαστρονομική κουλτούρα του νησιού.
Η Λέσβος είναι ένα νησί μεγάλο και εύφορο. Οι Οθωμανοί τη χαρακτήρισαν «περιβόλι της αυτοκρατορίας» όταν καΐκια φορτωμένα με φρούτα και λαχανικά αναχωρούσαν από τα λιμάνια της Λέσβου και εφοδίαζαν τις αγορές της Κωνσταντινούπολης και της Οδησσού. Την είπαν και «χρυσό νησί», λόγω του χρυσαφένιου χρώματος που έχει το λάδι της.

Προκήρυξη 500 νέων θέσεων από τον ΟΤΕ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014

ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
10/12/2013
Περίπου 500 νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στον ΟΤΕ. Σε συνέχεια των προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης που είναι σε εξέλιξη, η εταιρεία προκηρύσσει θέσεις για τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές.
Ως προθεσμία υποβολής βιογραφικών έχει οριστεί η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, ενώ ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων που θα πραγματοποιηθούν θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αποχωρήσεων μέσω των προγραμμάτων εθελουσίας.

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΠΗΓΗ :   "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    "
10/12/2013
Την ερχόμενη Πέμπτη τίθεται σε εφαρμογή το Σύστημα Μητρώου Τήρησης Τραπεζικών Λογαριασμών και Τραπεζικών Πληρωμών, με το οποίο ο φοροελεγκτικός μηχανισμός θα μπορεί να έχει άμεση εικόνα τραπεζικών λογαριασμών, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.
Ειδικότερα, προβλέπεται η έναρξη της λειτουργίας του Συστήματος με βάση το οποίο ελεγκτές από τις Δ.Ο.Υ, το ΣΔΟΕ και την Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος, ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδικασίες, θα έχουν πλήρη εικόνα εντός 24 ωρών από την αποστολή του αιτήματος στις τράπεζες για τους λογαριασμούς καταθέσεων και τα δάνεια του ελεγχόμενου.