ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

slide

αλκοολικός μοναχός
Κάποτε στό Άγιον Όρος ήταν ένας μοναχός πού διέμενε στίς Καρυές.
Έπινε καθημερινά καί μεθούσε καί γινόταν αιτία νά σκανδαλίζονται οι προσκυνητές.Κάποια στιγμή πέθανε καί ανακουφισμένοι κάποιοι πιστοί πήγαν στόν γέροντα Παΐσιο νά τού πούν μέ ιδιαίτερη χαρά ότι επιτέλους λύθηκε αυτό τό τεράστιο πρόβλημα.

Mi papa es genial ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. VIDEO


ΠΗΓΗ :  Votegreece.gr
slide


super dadys
Σούπερ μπαμπάδες σε δράση.
Όταν οι γονείς είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους τότε αυτά δεν κινδυνεύουν από τίποτα.

Είναι προνόμιο να μιλάς ελληνικά


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Είναι προνόμιο να μιλάς ελληνικά
Τα Ελληνικά είναι «νοηματική» γλώσσα. Δηλαδή το σημαίνον (λέξη) και το σημαινόμενο (έννοια) έχουν προωτογενή σχέση. Ο φιλόσοφος και μαθηματικός Βένερ Χάιζενμπεργκ είχε παρατηρήσει αυτή την σημαντική ιδιότητα για την οποία είχε πει «Η θητεία μου στην αρχαία Ελληνική γλώσσα υπήρξε η σπουδαιότερη πνευματική μου άσκηση. Στην γλώσσα αυτή υπάρχει η πληρέστερη αντιστοιχία ανάμεσα στην λέξη και στο εννοιολογικό της  περιεχόμενο». Και επειδή “ Ἀρχή σοφίας ἡ τῶν ὀνομάτων ἐπίσκεψις", όπως έλεγε ο Αντισθένης, ας δούμε κάποια παραδείγματα:

Μάζεψαν μόνο σε ένα μηνά 12.000 καπάκια στο Ναύπλιο για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10.9.15 | 
 Πριν σχεδόν ένα μήνα ξεκινήσαμε δειλά δειλά κάτι πολύ σημαντικό, την συλλογή πλαστικών πωμάτων με σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Μέσα σε αυτές τις λίγες ημέρες ο κόσμος αγκάλιασε την πρωτοβουλία μας και καθημερινά δεχόμαστε πολλά καπάκια!

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9.9.15 | 
 Συνελήφθησαν, χθες (8.9.2015) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τέσσερις (4) ημεδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 37 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 44 και 17 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

69 συλλήψεις στην Πελοπόννησο από επιχειρήσεις της αστυνομίας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5.9.15 | 
 Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από την 1.9.2015 έως και σήμερα 5.9.2015, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια εξήντα έξι (966) άτομα, εκ των οποίων επτακόσια πενήντα οκτώ (758) ήταν ημεδαποί και διακόσια οκτώ (208) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε επτακόσια εβδομήντα τέσσερα (774) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν τριάντα τέσσερα (134) άτομα, από τα οποία εξήντα εννέα (69) ήταν ημεδαποί και εξήντα πέντε (65) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εξήντα εννέα (69) άτομα.

23χρονος έφτασε στην Μυτιλήνη από τον Πειραιά με εξοπλισμό έκδοσης πλαστών εγγράφων

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Για κατοχή εξοπλισμού έκδοσης πλαστών εγγράφων συνελήφθη ένας 23χρονος αλλοδαπός, πρωινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη τουΓραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης

ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ «ΕΙΔΙΚΑ» SMS-IPHONE ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΠΗΓΗ : "    http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
    Η τελευταία λέξη της κινητής και όχι μόνο τεχνολογίας στην υπηρεσία της μαζικής διακίνησης εκατομμύριων λαθρομεταναστών από τις ακτές τις Τουρκίας στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου. Αυτό αποκαλύπτει ένα πραγματικά εντυπωσιακό ρεπορτάζ του αρθρογράφου της τουρκικής εφημερίδας RadikalAli Kayalar. Όπως αναφέρεται στο ίδιο το τουρκικό δημοσίευμα με πολύ χαρακτηριστικές φωτογραφίες, οι μετακινούμενοι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούν πανάκριβα κινητά

Εσένα μόνο αγαπώ

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Εσένα μόνο αγαπώ
Εφημερίδα ‘’Δημοκρατία’’( ηλεκτρ. Έκδοση )
Χρήστος Μπολώσης, Υποστράτηγος ε.α.
    Εκείνο το βράδυ ήταν το βράδυ των μεγάλων αποφάσεων. Κάτι σαν την νύχτα των Στρατηγών να πούμε. Αποφάσισα να δω μία ταινία του, λεγομένου, σύγχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου.
    Βολεύτηκα λοιπόν όσο καλύτερα μπορούσα στον καναπέ (που γίνεται και κρεβάτι…) παρήγγειλα στο στεφάνι μου και 2-3 τοστάκια με γέμιση χαμηλών λιπαρών, χαμήλωσα το φως και φόρεσα τα ακουστικά για να μην ενοχλώ τους άλλους. Αργότερα απεδείχθη ότι και χωρίς ήχο, γινόταν η δουλειά μου. Και το έργο άρχισε. Μέχρι τότε ήξερα, ότι ο κινηματογράφος είναι κίνηση (εξ ού και το όνομά τουαλλά και ήχος, αφού, από το 1927, ο βωβός κινηματογράφος ανήκε στο παρελθόν. Όμως επλανήθην πλάνην οικτράν.

Γιορτή φιστικιού στην Αίγινα - Ενα μοναδικό ραντεβού .

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Γιορτή φιστικιού στην Αίγινα - Ενα μοναδικό ραντεβού .
    Στον ρυθμό της 7ης Γιορτής Φιστικιού που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015, «χορεύει» η Αίγινα, προετοιμάζοντας με προφεστιβαλικές εκδηλώσεις το κλίμα για το μεγάλο γεγονός του Σαρωνικού.
    Τιμή στο φιστίκι, τον «χρυσό» καρπό που παράγει το νησί, καθώς και στην Ιστορία της και την πλούσια πολιτισμική της κληρονομιά, αποτίει για  7η χρονιά ηΑίγινα με την καθιερωμένη πλέον Γιορτή Φιστικιού που περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων όπου η γεύση συναντά την ψυχαγωγία, ενώ η σύγχρονη Τέχνη ατενίζει με δέος τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό.

   

Ποδήλατα από γνωστές αυτοκινητοβιομηχανίες

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



    Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, διάφοροι κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να πουλούν και ποδήλατα, αν και σε σημαντικά χαμηλότερες ποσότητες σε σχέση με τα βασικά τους προϊόντα. Είναι δίκυκλα είτε για βουνό είτε για πόλη είτε υψηλής τεχνολογίας από προηγμένα υλικά και με αεροδυναμική, όπως ισχύει και στα αυτοκίνητά τους.

Τι ισχύει για ενοίκια, τι πρέπει να προσέξουν φοιτητές και γονείς

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Τι ισχύει για ενοίκια, τι πρέπει να προσέξουν φοιτητές και γονείς
    Η αναζήτηση του ιδανικού φοιτητικού σπιτιού είναι μεγάλη υπόθεση. Κάθε φοιτητής επιθυμεί να βρει ένα διαμέρισμα που θα είναι κοντά στη σχολή του και θα έχει χαμηλό ενοίκιο.
    Το Κέντρο Προστασίας του Καταναλώτη θέλοντας να βοηθήσει και να προστατέψει τους φοιτητές και τις οικογένειές τους από επιτήδειους, έφτιαξαν έναν οδηγό για τα δικαιώματα, τιςυποχρεώσεις αλλά και σε τι θα πρέπει να έχουν το νου τους.
    Για την εύρεση κατοικίας, υπάρχουν, σε κάθε πόλη, μεσιτικά γραφεία, αγγελίες, ιστοσελίδες, ενοικιαστήρια, ανακοινώσεις κ.λπ. Καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε, από τις τοπικές εφημερίδες, να αξιολογήσουμε τις μικρές αγγελίες που υπάρχουν, στους ειδικούς πίνακες ανακοινώσεων των σχολών, να επισκεφτούμε μεσιτικά γραφεία, να κάνουμε μια βόλτα στην πόλη.

Eναλλακτικές χρήσεις για το κόκκινο κρασί!

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



    Μπορεί το κόκκινο κρασί να συνοδεύει το φαγητό ή μια χαλαρή στιγμή ξεκούρασης δίπλα στο τζάκι ή αγναντεύοντας τη θάλασσα, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους, διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας. Μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες ουσίες θα μας λύσει τα χέρια και θα μας καταπλήξει με τα αποτελέσματα…
          1. Ξεπλύντε τα φρούτα – Λόγω των αντιμικροβιακών ιδιοτήτων του συντελεί στο να σκοτωθούν περισσότερα μικρόβια από την επιφάνεια των φρούτων από ό,τι το νερό.

Σπύρος Καγιαλές: Ο ήρωας που έκανε το κορμί του ιστό της σημαίας…

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Σπύρος Καγιαλές: Ο ήρωας που έκανε το κορμί του ιστό της σημαίας…
    Γεννήθηκε το 1872. Η μητέρα του Μαρία, το γένος Ορνεράκη, ήταν από τα Σφακια. Ο πατέρας του Δημήτρης, καταγόταν από τηΓραμβούσα.
    Ο Καγιαλές καταγόταν από ιστορική οικογένεια. Όλοι οι άνδρες της οικογένειας έλαβαν μέρος σε όλους τους αγώνες της εποχής τους για την Ελευθερία και την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο πατέρας του ήλθε νωρίς, μαζί με την οικογένειά του, από ταΚαμπιά και εγκαταστάθηκε στην οδό Λάκων, στη Χαλέπα. Όταν αργότερα εγκαταστάθηκαν εκεί και τα παιδιά του με τις οικογένειές τους, ολόκληρη η γειτονιά αποκλήθηκε «Καγιαλεδιανά».

Κίνα: Δεν θα υπάρξει νέα υποτίμηση του γουάν

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

10/09/2015
Στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Κίνας Λι Κετσιάνγκ ότι μπαίνει η χώρα του σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί η οικονομία.
Παράλληλα, ανέφερε πως οι οικονομικές προοπτικές είναι θετικές και πως δεν υπάρχει βάση για να συνεχισθεί η υποτίμηση του γιουάν.
Μιλώντας σε συνάντηση υψηλόβαθμων διοικητικών στελεχών στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στην πόλη Νταλιάν της Κίνας, ο Λι δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η χώρα του δεν θέλει έναν νομισματικό πόλεμο και διαβεβαίωσε ότι το γιουάν θα διατηρήσει τη σταθερότητά του.
«Εάν πράγματι συμβεί ένας νομισματικός πόλεμος, αυτό απλά θα βλάψει την Κίνα», είπε και πρόσθεσε: «Η συνεχής υποτίμηση του γιουάν σε καμία περίπτωση δεν ευνοεί την διεθνοποίηση του νομίσματος. Δεν είναι η πολιτική μας προτίμηση».
Τον περασμένο μήνα, η Κίνα υποτίμησε το γιουάν κατά 2% περίπου, σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη στις αγορές.

ΕΒΕΠ: Εισαγωγές και εξαγωγές τα θύματα των «capital controls»

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

10/09/2015
Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς προς τις αρμόδιες τράπεζες και τα υπουργεία , με στόχο την άμεση άρση των σοβαρών δυσλειτουργιών, που έχουν προκύψει στις οικονομικές συναλλαγές των επιχειρήσεων, λόγω του συνεχιζόμενου περιορισμού διακίνησης των κεφαλαίων, αναδείχθηκε παράλληλα και το μέγεθος της καταστροφής, που έχουν προκαλέσει τα «capital controls», στο σύνολο της εισαγωγικής και εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων- χρηστών του λιμανιού του Πειραιά.

Τράπεζα Πειραιώς: Συμβολαιακή Κτηνοτροφία με τη ΔΕΛΤΑ

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

10/09/2015
Η Τράπεζα Πειραιώς και η ΔΕΛΤΑ ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας της Τράπεζας, με στόχο την άμεση και ενεργό υποστήριξη και ανάπτυξη της γαλακτοπαραγωγού κτηνοτροφίας.

ΟΔΔΗΧ: 1,3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΑ ΕΝΤΟΚΑ

ΣΤΟ 2,7% ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ

10/09/2015
Συνολικό πόσο 1,3 δισ. ευρώ άντλησε το Ελληνικό Δημόσιο μέσω δημοπρασίας εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας.
Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ανακοίνωσε πως «διενεργήθηκε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους ενός (1) δισεκατομμυρίου ευρώ. Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,70%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1,300 δισεκατομμυρίων ευρώ, πού υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,30 φορές».
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers) και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΡΩΣΟΣ

Ο Πόντιος το πράσινο να ανάψει για να περάσει απέναντι.
Ο Εβραίος να πέσουν οι τιμές. 

ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Ήταν δυο ξανθιές σε ένα μπάρ και απέναντι τους ήταν ένας καθρέφης. Τότε λέει η μία στην αλλή ξανθιά: 

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...

Επισκέπτεται ο Κώστας, τον φίλο του Μιχάλη στο σπίτι του. Εκεί δεν βρίσκει τον ίδιο, αλλά τη γυναίκα του, αποφασίζει λοιπόν να τον περιμένει, κάνοντας παρέα στη σύζυγο του φίλου του. Με τα πολλά, και αφού περνούσε η ώρα και ο φίλος του δεν ερχόταν, πρότεινε στην κυρία να της δώσει δέκα χιλιάδες αν τον άφηνε να της πιάσει το στήθος της. 

Η ζηλιάρα σύζυγος

Η ζηλιάρα σύζυγος για να σιγουρευτεί ότι ο άντρας της, που είναι 
αντιπρόσωπος και ταξιδεύει, σε κάθε ταξίδι του, του ζωγραφίζει ένα λαγό στα 
οπίσθια. 
-Αμα σβηστεί ο λαγός, του λέει, πάει να πει ότι με απάτησες. 
Σ ένα ταξίδι πράγματι του τυχε κάτι καλό του ανθρώπου. Να τ άφηνε να πάει 
χαμένο; Έλα όμως που σβήστηκε ο λαγός μετά απ τη δουλειά; 

ΣΚΥΨΕ ΕΣΥ!

Πεθαίνει ένας ομοφυλόφιλος και πάει μπροστά στον Άγιο Πέτρο.
Αυτός για να εξακριβώσει που πρέπει να τον στείλει (παράδεισο ή κόλαση) του κάνει κάποιες ερωτήσεις. Σε κάποια φάση εκεί που έγραφε κάτι ο Άγιος Πέτρος για να κρατάει τις σημειώσεις του, του πέφτει κάτω ο στυλός του. Σκύβει να το μαζέψει, και εκεί όπως ήταν σκυμμένος, τον βουτάει ο άλλος και του πετάει τα μάτια έξω.

ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ

Τρεις απατημένοι σύζυγοι συζητούν για το πως έμαθαν ότι οι γυναίκες τους κερατώνουν.
- Εγώ, λέει ο πρώτος, μια μέρα είχα υποψίες και πήγα σπίτι. Πλάκωσα στα χαστούκια και στις σφαλιάρες την γυναίκα μου και έτσι μου τα αποκάλυψε όλα.

Τα έπιπλα πρώτα

O άντρας λείπει στη δουλειά και η γυναίκα στο σπίτι με το εραστή !!!

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 9-9-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 7-9-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    "