ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ Στις 5/9/2014 συζητείται στην Επιτροπή συμμόρφωσης του ΣτΕ η προσφυγή μας. Δεν καταθέτουμε τα όπλα!

ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ Στις 5/9/2014 συζητείται στην Επιτροπή συμμόρφωσης του ΣτΕ η προσφυγή μας. Δεν καταθέτουμε τα όπλα!



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 
  Σας ενημερώνουμε ότι η πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών μας για προσφυγή στο Τριμελές Συμβούλιο Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, έτυχε άμεσα θετικής ανταπόκρισης: ο Πρόεδρος του ΣτΕ κ. Σωτήριος ΡΙΖΟΣ, ήδη με Πράξη του καλεί τον Υπουργό Οικονομικών και κάθε άλλη αρμόδια αρχή, να καταθέσουν τις απόψεις τους και τους λόγους για τους οποίους δεν συμμορφώθηκαν στις σχετικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, αναφορικά με τις αποδοχές των ενστόλων.

Η επανάσταση του 1821, όπως την έζησαν οι πρωταγωνιστές


 
smountzouris@gmail.com    " 
Αν βαρεθήκατε να διαβάζετε τις ερμηνείες του ενός και του άλλου, είναι καιρός να διαβάσατε, δίχως σχόλια και υποκειμενικές ερμηνείες, τι ακριβώς έγραψαν ο ι άνθρωποι που συμμετείχαν στην Επανάσταση. Σας χωρίζει ένα κλικ από τα σημαντικότερα βιβλία της ελληνικής γραμματείας


με την εγγύηση του ηλ. περιοδικού

Mια πτυχή της προσφοράς του Αγ. Λουκά Κριμαίας. (+11 Ιουνίου)

ΠΗΓΗ : "   ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ


Αυγούστου 20, 2014 — Χαράλαμπος
smountzouris@gmail.com   " 


Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει γνωστές και στη χώρα μας πολλές πλευρές από το μαρτυρικό βίο και τη μεγάλη προσφορά ενός σύγχρονου αγίου, του  αγ. Λουκά (Βοϊονο-Γιασενέτσκι), Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, και καθηγητή Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο της Τασκένδης.
Ίσως όμως δεν είναι ευρέως γνωστό ότι ο άγ. Λουκάς ήταν εκείνος που πραγματοποίησε γιαπρώτη φορά ξενο-μεταμόσχευση, δηλαδή χρησιμοποίηση μοσχεύματος από ζωικό οργανισμό σε άνθρωπο,  το 1924. Όπως αναφέρεται σε βιογραφία του, από τον Αρχιμ. Νεκτάριο Αντωνόπουλο (Αρχιεπίσκοπος Λουκάς. Ακρίτας, 6η έκδοση. Αθήνα 2002, σ. 136):
Άγιος Λουκάς ο Ιατρός«Στο νοσοκομείο Γιενισέισκ, επιχείρησε μια πρωτοποριακή και δυσκολότατη επέμβαση. Του έφεραν έναν νέον άνδρα, με βαριά νεφρική ανεπάρκεια. Η κατάστασή του ήταν απελπιστική.

20/8/2014-ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΉ ΜΑς,ειδικά για σας τους φίλους της Ομάδας μας. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΉ ΕΚΔΡΟΜΗ


smountzouris@gmail.com

Με την ευκαιρία της επισύναψης της Απογευματινής εφημερίδας της Ομογένειας της Κων/πολης σας πληροφορούμε ότι ,η ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ,διοργανώνει  προσκυνηματική εκδρομή στην Αγιά Σοφιά, τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ,5,6,7 ΚΑΙ 8 Σεπτεμβρίου (την Παρασκευή,Σάββατο,Κυριακή και Δευτέρα επιστροφή).

[ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ] Oι μεταθέσεις στα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ - Όλα τα ονόματα...

ΠΗΓΗ : ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ







From: Blogger [mailto:no-reply@blogger.com]
Sent: Wednesday, August 20, 2014 9:04 PM
To: smountzouris@gmail.com
Subject: [ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ] Oι μεταθέσεις στα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ - Όλα τα ονόματα...

Ανακατανομή των θέσεων στα υψηλά κλιμάκια της αστυνομίας έγιναν, χθες το βράδυ, μετά την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, στον νόμο για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Ο Γόρτυνος Ιερεμίας: «Χωρίς τον Θεό Δεν έχει νόημα η ζωή μας»

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Αυγούστου 21, 2014 at 3:16 μμ, Last Updated: 
γορτυνος-ιερεμίας
– Φίλε μου, Σοῦ εὔχομαι νά βρεῖς καί νά ἀγαπήσεις τόν Θεό, τόν Κύριό μας Ἰησοῦ Χριστό, καί σοῦ τό ὑπόσχομαι ὅτι θά νοιώθεις ὄμορφα. Ἀντίθετα, χωρίς τόν Θεό δέν ἔχει νόημα ἡ ζωή μας. Λεγόμαστε «ἄνθρωποι» γιά νά «θρώσκουμε» «ἄνω», γιά νά στρεφόμαστε δηλαδή πρός τόν Θεό.

[ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ] Διαφοροποίηση του μερίσματος μηνός Σεπτεμβρίου 2014...

ΠΗΓΗ : ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

11:43 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα)




From: Blogger [mailto:no-reply@blogger.com]
Sent: Thursday, August 21, 2014 9:08 PM
To: smountzouris@gmail.com
Subject: [ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΧΩΡ/ΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ] Διαφοροποίηση του μερίσματος μηνός Σεπτεμβρίου 2014...



1). Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ενημερώνει τους μερισματούχους ότι το μέρισμα μηνός Σεπτεμβρίου 2014 θα υπολογιστεί με τιμή μεριδίου 4,9865 €, μειωμένης κατά 4,10% από την ισχύουσα τιμή μεριδίου μέχρι και τον Αύγουστο 2014, που ήταν 5,1999 €. 

Απόφαση ΣτΕ για ένστολους και Νέο μισθολ. των Στρ.προωθεί άμεσα η κυβέρνηση


Νέο μισθολόγιο των Στρατιωτικών προωθεί άμεσα η κυβέρνηση. Με τον τρόπο αυτόν, θα αποφύγει τον σκόπελο της πλήρους εφαρμογής της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΣΗΘΡΟΥ κ.λ.π.


Το διαφανο ρουχο των γυναικων λεγεται seethrough, ενω το διαφανο ρουχο των ανδρων seethree!!!

O ΛΑΓΟΣ, Ο ΛΥΚΟΣ, ΤΟ ΕΛΑΦΙ ΚΑΙ Η ΑΛΕΠΟΥ

Μια ηλιόλουστη μέρα έτρεχε ο λαγός μέσα στο δάσος, εκεί που έτρεχε βλέπει πάνω σε ένα μικρό βράχο ένα λύκο να καπνίζει χασίσι.
Τι κάνεις εκεί μια τέτοια ωραία μέρα; Έλα να τρέξουμε μαζί. 

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Γυρνώντας από το σχολείο ο μικρός Γιωργάκης είπε στην μητέρα του:
- Μαμά, η δασκάλα μας είπε σήμερα ότι όλοι καταγόμαστε από τους πιθήκους... !

Οι πιο μούφα χρόνοι...

Οι πιο μούφα χρόνοι της ελληνικής καθημερινότητας!

1. Τακούνι σε ένα λεπτό.

2. Σε παίρνω σε 5 .

3. Θα σ£ αγαπώ για πάντα.

4. Φωτογραφίες σε 30 λεπτά.

5. Το ταξί σας θα βρίσκεται εκεί σε 5 λεπτά.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ


ΠΗΓΗ : "  Info Travelplan

info
@travelplan.gr    " Λεπτομέρειες στην πηγή της ανάρτησης

ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑ «ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ» ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΗΝ 79η ΔΕΘ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

21/08/2014








Δύο συλλαλητήρια διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν τα συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Έκθεσης από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Μεγάλη η ζημιά για τους Έλληνες μεταφορείς λόγω του ρωσικού εμπάργκο

ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 10 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

21/08/2014
Στα 10 εκατ. ευρώ ανέρχεται η ζημιά λόγω του ρωσικού εμπάργκο για τους Έλληνες μεταφορείς σε ετήσια βάση, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ).

ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1,4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

21/08/2014
Πλεόνασμα ύψους 1,4 δισ. ευρώ κατέγραψε τον Ιούνιο το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, αυξημένο κατά 53% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2013, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην αύξηση του πλεονάσματος του ταξιδιωτικού ισοζυγίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΕΕ: 107 εκατομμύρια ευρώ για 5 έργα

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΧΑΝ

21/08/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα 
Την υλοποίηση πέντε σημαντικών  έργων συνολικής αξίας 551,6 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση των μέσων εφοδιασμού της Ελλάδας με φυσικό αέριο ενισχύει η Ευρωπαίκή Ενωση, με 107 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), μετά από σχετική έγκριση του Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής κ. Γιοχάννες Χαν.

Με το βλέμμα στις οικονομικές εξελίξεις μέσα από τα διεθνή γεγονότα

SOS για το ρωσικό εμπάργκο

21/08/2014
Στις διεθνείς εξελίξεις και στα προβληματα που δημιουργεί η κρίση στην Ουκρανία με το ρωσικό εμπάργκο φαίνεται ότι επικεντρώνεται η κυβέρνηση.