ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Στέλιος Καζαντζίδης: Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια πριν “φύγει” από τ... VIDEO


Στην κάμερα της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” μίλησε η Βάσω Καζαντζίδη, που αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια ήταν τα τελευταία λόγια του Στέλιου Καζαντζίδη, πριν «φύγει» από τη ζωή.

Τέλος στο σύστημα των διοδίων όπως το ξέραμε – Πόσα και πώς θα πληρώνουμε από τα τέλη του 2018

Τέλος στο σύστημα των διοδίων όπως των ξέραμε από τα τέλη του 2018. Το υπουργείο Υποδομών προχωράει στον εκσυγχρονισμό του συστήματος των διοδίων, το οποίο αναμένεται σήμερα, Τετάρτη να βγάλει στον «αέρα» το διαγωνισμό για το νέο ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα.

Δημόσιο: Σαρωτικές αλλαγές το 2018 – Μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις

Το 2018 θα είναι τραυματικό για όσους εργάζονται ή εργάζονταν στο Δημόσιο αφού θα δουν μειώσεις σε μισθούς και συνταξεις. Μπορεί το Δημόσιο να μπαίνει για τα καλά στην ψηφιακή εποχή μέσα στο 2018, όμως οι αλλαγές που αναμένονται θα επηρεάσουν και το έμψυχο δυναμικό. Και θα έχουν αντίκρισμα στην τσέπη των νέων συνταξιούχων.

Στο Άγιο Όρος φυλάσσονται τα τρία δώρα του Ιησού από τους Μάγους


Στο Άγιο Όρος φυλάσσονται τα τρία δώρα του Ιησού από τους Μάγους
    Χρυσάφιλιβάνι και σμύρνα, ήταν τα δώρα που πρόσφεραν οι Μάγοι στη Μητέρα και στο Θείο Βρέφος, κατά την γέννησή του, ως προσφορά συμβολική και με νόημα διαχρονικό.

Δέος από την ανακάλυψη στην Παναγία Σουμελά: Μυστικό τούνελ οδηγεί σε εκκλησάκι


Δέος από την ανακάλυψη στην Παναγία Σουμελά: Μυστικό τούνελ οδηγεί σε εκκλησάκι
    Στο βόρειο μέρος της μονής κάτω από τη σκεπή εντοπίστηκε ένα μυστικό τούνελ το οποίο οδηγεί σε ένα παρεκκλήσι
    Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει ώστε τον Αύγουστο του 2018 η ιστορική μονή της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα να ανοίξει και πάλι για το κοινό, ενώ ολόκληρο το έργο αναμένεται να παραδοθεί στο τέλος του ερχόμενου έτους.