ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

gsis.gr: Εκτυπώστε το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ 2016 (Ενιαίος Φόρος Ακινήτων)


Πηγή: Express.gr  29/08/16-10:21
Αναρτήθηκαν τα χαράματα της Δευτέρας 29 Αυγούστου 2016 στο Taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ 2016) για περίπου 7 εκατομμύρια ιδιοκτήτες. Ο ΕΝΦΙΑ θα πρέπει να εξοφληθεί είτε εφάπαξ (έως 30 Σεπτεμβρίου 2016) είτε σε 5 μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη έως 30 Σεπτεμβρίου 2016 και την τελευταία (5η δόση) έως 31 Ιανουαρίου 2017.[Μπορείτε μπείτε στην εφαρμογή Ε9 για να δείτε το νέο εκκαθαριστικό σας για τον ΕΝΦΙΑ 2016 και να εκδώσετε την ταυτότητα οφειλής, επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου].

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α.Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.
       Πληροφορηθήκαμε το απίστευτο, αλλά δυστυχώς αληθινό ότι, τον μήνα Ιούλιο ψηφίστηκε ο Ν.4407\2016(ΦΕΚ.134Α), με τις διατάξεις του άρθρου 50, οι οποίες προσδιορίζουν και καθορίζουν λεπτομέρειες για την ίδρυση και λειτουργία Συνδικαλιστικών Σωματείων με μέλη εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι Λεπτομέρειες του νόμου που καθορίζουν την λειτουργία αυτών, κατά την προσωπική μου γνώμη, έγιναν από εισηγητές, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τις Ένοπλες Δυνάμεις, έστω και αν κάποιοι προέρχονται εξ αυτών, έγιναν από ανθρώπους προσωπικών συμφερόντων και από Έλληνες καταναλωτές και όχι από Έλληνες Πατριώτες.

Μείωση 3,8% του τζίρου στο χονδρικό εμπόριο

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

29/08/2016
Μείωση 3,8% παρουσίασε ο δείκτης κύκλου εργασιών στο χονδρικό εµπόριο το β' τρίμηνο σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του 2015, ενώ σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του α' τριµήνου 2016 παρουσίασε αύξηση 10,2%.

Taxisnet: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, πληρωμή σε 5 δόσεις

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, με την πληρωμή του φόρου των ακινήτων να καταβάλλεται σε πέντε δόσεις.

Μέχρι τις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας όλα τα εκκαθαριστικά θα ήταν στο TAXIS με αποτέλεσμα όποιος ήθελε να δει το ποσό που θα πληρώσει θα μπει στο λογαριασμό του,

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση της Δ.ΗΛΕ.Δ επισημαίνεται ότι: