ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Ανακοίνωση του Συνδ.Αποσ.Σωμ.Ασφαλ. Ν. Αργολίδας για το επόμενο Ταξίδι

 


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πρόσφατα πραγματοποίησε με πλήρη επιτυχία το  ετήσιο ταξίδι του στην ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ το οποίο είχε: Θρησκευτικότητα, Ιστορικότητα, ιδιαιτερότητα από πλευράς Τοπίων και την αναψυχή των συμμετεχόντων. 

Αναρτήθηκαν όλες οι ημέρες του ταξιδίου μία μία και όλες μαζί σε άλλη ανάρτηση τις οποίες θα βρείτε στο blog  ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ από την Google

΄Ολοι οι συμμετέχοντες γνωρίζουν ότι μετά το τέλος του ήδη πραγματοποιθέντος  ταξιδίου αρχίζει το επόμενο και αναμένουν με αγωνία. 

Από τις προτιμήσεις βγαίνει η επιθυμία για το επόμενο ταξίδι στην ΕΥΡΩΠΗ.
Εμείς το Δ.Σ. του Συνδέσμου λαμβάνοντας υπόψιν όλους όσους ειδίκευσαν συγκεκριμένα Κράτη και με εν γένει προτάσεις βγήκε το αποτέλεσμα επιλογής και είναι η                  Ι Τ Α Λ Ι Α στην περιοχή      Τ Ο Σ Κ Α Ν Η  κ.λ.π. ανάλογα το πως εξυπηρετούν τα δρομολόγια του Καραβιού, το οποίο και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Συνδέσμου. 

Ως προς το χρονικό διάστημα πραγματοποίησης υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εκκρεμούν όπως Ευροεκλογές, Δραστηριότητες της Ομοσπονδίας μας και του Συνδέσμου. 

Για τους λόγους αυτούς θέλουμε να πιστεύουμε ότι αρχές του 2024 θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε, με επιφύλαξη.
Το ενδιαφέρον σας αρχίζει από τώρα.-

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Αντιπρόεδρος 
Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ                                        Αντώνιος  ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ