ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μια οικολογική παγίδα για κουνούπια – Απαλλαγείτε εύκολα και δωρεάν

ΠΗΓΗ : " pentapostagma     " 

Posted: July 30, 2014 at 8:22 pm, Last Updated: 
kounoupia-antikounoupiko-116489
Σας ενοχλούν τα κουνούπια;  Ορίστε μια πολύ εύκολη και οικολογική (εκτός από το πλαστικό μπουκάλι που αποτελεί αναγκαίο κακό) λύση για να απολαύσετε το μπαλκόνι και τον κήπο σας δίχως τους ανεπιθύμητους επισκέπτες που θέλουν να ρουφήξουν το αίμα σας.
Τουλάχιστον δεν θα χρησιμοποιήσετε τοξικά χημικά για να τα διώξετε.

Αποφύγετε τις χρόνιες παθήσεις βελτιστοποιώντας την πρόσληψη θείου στον οργανισμό σας

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma     " 

Posted: July 30, 2014 at 6:30 pm, Last Updated: 

έλλειψη-θείου-στον-οργανισμό-μας
Μία αυξανόμενη κοινότητα ειδικών σε θέματα υγείας προειδοποιεί πλέον τους επαγγελματίες υγείας να λαμβάνουν πλέον σοβαρά υπόψιν τους κινδύνους που εγκυμονεί για τον οργανισμό η ανεπάρκεια στο θείο καθώς και τον σοβαρό αντίκτυπο της ανεπάρκειας αυτής για το επίπεδο υγείας.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ !!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: 
293xesz (1)
Μπορεί όλο το καλοκαίρι να είχαμε αρκετές βροχές και θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές όχι και τόσο καλοκαιρινές, ωστόσο ο Αύγουστος και το μεγαλύτερο κομμάτι του Αυγούστου, περίπου ως και τα μέσα του, θα συνοδεύεται από αρκετά θερμές αέριες μάζες που θα έρθουν από την βόρεια Αφρική και την Σαχάρα.

Υπαγωγή των Επικουρικών Ταμείων των Σωμάτων Ασφαλείας στο Ενιαίο Επικουρικό Ε.Τ.Ε.Α...


Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις που λαμβάνουν οι αστυνομικοί και οι συνταξιούχοι ιδρυμάτων του εμπορικού ναυτικού έρχονται από 1-1-2015, καθώς εντάσσονται στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης. Την ίδια στιγμή, όλες οι ομάδες ένστολων(στρατού, αεροπορίας και ναυτικού) θα πρέπει να αποφασίσουν για την τύχη των κλάδων και των μετοχικών τους ταμείων που χορηγούν εφάπαξ, καθώς θα τεθεί σε εφαρμογή ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, όπως προβλέπει το νομοσχέδιο - σκούπα που κατατέθηκε στη Βουλή......>> 

Ολα τα προαπαιτούμενα για τη δόση σε ένα πολυνομοσχέδιο-σκούπα

Εφημερίδα των Συντακτών

ΠΗΓΗ :  "  http://www.efsyn.gr/     " 

30/07/14ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


Γνωστό έγινε χθες το πολυνομοσχέδιο-σκούπα της κυβέρνησης, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 200 διατάξεις και όλα τα προαπαιτούμενα της τρόικας προκειμένου να εκταμιευτεί η δόση του 1 δισ. ευρώ. Στόχος είναι να έχει ψηφιστεί στη Βουλή το αργότερο μέχρι τις 8 Αυγούστου, οπότε ολοκληρώνει τις εργασίες του το δεύτερο θερινό τμήμα. Το κείμενο.
        
 
ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Ξηλώνονται οι κοινωνικοί πόροι των Ταμείων

Του Τζώρτζη Ρούσσου

Από τα Ταμεία των δικηγόρων και το ΤΕΑΔΥ ξεκινά το νέο ξήλωμα στους κοινωνικούς πόρους που αναμένεται να φέρει σε εξαιρετικά δυσμενή θέση τα ασφαλιστικά ταμεία που θα πρέπει να βρουν τρόπους χρηματοδότησης των ελλειμμάτων που θα δημιουργηθούν. Αυτό βέβαια σημαίνει μείωση συντάξεων, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξεύρεσης χρημάτων. Την ίδια ώρα θεωρείται βέβαιο ότι η ένταξη των Ταμείων των ενστόλων στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) θα φέρει μειώσεις και στις επικουρικές συντάξεις αστυνομικών και πυροσβεστών, όπως μειώσεις θα επιφέρει και η εφαρμογή του συντελεστή βιωσιμότητας και στα Μετοχικά Ταμεία των σωμάτων ασφαλείας.

Ελέφαντες αλεξιπτωτιστές, Η μύγα και το Λυκόσκυλο., Ο Παπαγάλος και ο Εσταυρωμένος



  • Ελέφαντες αλεξιπτωτιστές
    -Γιατί τα ζώα δε κυκλοφορούν στη ζούγκλα δύο με τέσσερις; -Επειδή αυτές τις ώρες μαθαίνουν να πέφτουν μ...

Ο MΗΤΣΑΡΑΣ ΣΤΗ NΕΑ ΓΙΟΡΚΗ

Ξεκινάει ο Μητσάρας από το χωριό και πάει διακοπές στη Νέα Υόρκη. Όταν επιστρέφει στο χωριό τον βλέπουν οι συγχωριανοί του και τον καλούν να πιουν κάνα ουζάκι να τους πει πως τα πέρασε.
- Λοιπόν Μήτσο για πες τι έλεγε η Νέα Υόρκη;

ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ


Κοντεύει η γιορτή της μητέρας και ένας παντρεμένος βρίσκει την ευκαιρία...
Πηγαίνει λοιπόν σε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και λέει στον πωλητή

Η τηλεφωνία του μέλλοντος

AlcatelIdol Mini Grey


Είναι ένας Αμερικάνος, ένας Ιάπωνας κι ένας Έλληνας σ ένα τραίνο. Ξαφνικά ακούγεται ένα "ντριιιιιιιιιιιιιν" κι ο Αμερικάνος παριστάνοντας με το χέρι πως μιλάει στο τηλέφωνο αρχίζει: 
"Hello!??!!....yes...yes ....o.k!!!" 

Μύθοι και πραγματικότητες για τις διατροφικές συνήθειες

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ ΜΕ 10% ΛΙΠΑΡΑ

30/07/2014
Η FrieslandCampina Hellas με το προϊόν της FINA ξεκινάει συνεργασία με το medNutrition, το πρώτο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή διατροφή και ειδικότερα για το εάν πραγματικά υπάρχουν «μύθοι» για τις διατροφικές συνήθειες.

Αύξηση 1,1% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία

ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

30/07/2014
Αύξηση 1,1% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Παραγωγού στη Βιομηχανία, στο σύνολο Εγχώριας και Εξωτερικής Αγοράς, σε ετήσια βάση τον Ιούνιο, έναντι αύξησης 0,6% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2013 προς το 2012.

ΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 126.303 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗ

30/07/2014
Επιπλέον 126.303 δικαιούχοι εισέπραξαν το κοινωνικό μέρισμα, με το υπουργείο Οικονομικών να καταβάλλει συνολικά το ποσό των 84,17 εκατομμυρίων ευρώ. Ο αριθμός των δικαιούχων ανέβηκε στους 690.838.

Το Πολυνομοσχέδιο φέρνει περικοπές σε επικουρικές και εφάπαξ των ένστολων www.dikaiologitika.gr

ΠΗΓΗ : "    http://www.dikaiologitika.gr     "



Το Πολυνομοσχέδιο φέρνει περικοπές σε επικουρικές και εφάπαξ των ένστολων




Το Πολυνομοσχέδιο φέρνει περικοπές σε επικουρικές και εφάπαξ των ένστολων ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 30/07/2014 - 08:26 Αξιολόγηση:5 1 2 3 4 5 (1Ψήφος) Το Πολυνομοσχέδιο φέρνει περικοπές σε επικουρικές και εφάπαξ των ένστολων Απο τον Βασίλη Αγγελόπουλο Παρά τις αντιδράσεις από τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας, εντάχθηκε στο πολυνομοσχέδιο η διάταξη με την οποία εντάσσεται το ΕΤΕΑ το Επικουρικό Ταμείο των εργαζόμενων στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική (ΤΕΑΠΑΣΑ).  Παράλληλα, επικυρώνεται η πρόβλεψη για συντελεστή βιωσιμότητας στους τομείς πρόνοιας που χορηγούν εφάπαξ, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει νέες περικοπές. 

Το πολυνομοσχέδιο φέρνει μειώσεις σε επικουρικές, εφάπαξ και μερίσματα


ΠΗΓΗ :  http://www.gazzetta.gr



Υπό την απειλή του συντελεστή βιωσιμότητας θα βρεθούν από την 1/1/2015 δύο ακόμα επικουρικά ταμεία, το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. και το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Ιδρυμάτων Εμπορικού Ναυτικού (T.E.A.Π.Ι.Ε.Ν.) τα οποία όπως προβλέπει το πολυνομοσχέδιο εντάσσονται  στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης ( ΕΤΕΑ).

Αυτό σημαίνει ότι οι επικουρικές συντάξεις των ενστόλων που κυμαίνονται από 70 -135 ευρώ κινδυνεύουν εξίσου από τις οριζόντιες περικοπές που αποφασίζει ενδεχομένως και κάθε τρίμηνο το ΕΤΕΑ, αναπροσαρμόζοντας αναγκαστικά (βάσει της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος) το ύψος των παροχών του ανάλογα με την αποδοτικότητα των κεφαλαίων του  ώστε να μην δημιουργείται έλλειμμα.  

Περικοπών συνέχεια σε επικουρικές, εφάπαξ και φόρoυς υπέρ τρίτων

ΠΗΓΗ : "   http://www.tovima.gr    " 

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο - σκούπα που κατατέθηκε στη Βουλή
Περικοπών συνέχεια σε επικουρικές, εφάπαξ και φόρoυς υπέρ τρίτων
1
εκτύπωση  

Περικοπές στις επικουρικές συντάξεις των αστυνομικών και των συνταξιούχων ιδρυμάτων του εμπορικού ναυτικού από την 1.1.2015, καθώς και μειώσεις στα εφάπαξ  βοηθήματα των πολιτικών υπαλλήλων, όπως και των μετοχικών ταμείων στρατού, αεροπορίας, ναυτικού, προβλέπει το νομοσχέδιο - σκούπα που κατατέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή.
Στις διατάξεις του, περιλαμβάνονται επίσης: