ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών". Οι ελληνικές ερευνητικές ομάδες συμμετείχαν σε 591 έργα


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
185
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών". Οι ελληνικές ερευνητικές ομάδες συμμετείχαν σε 591 έργα
Την συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών" (Information & Communication Technologies/ICT) του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ την περίοδο 2007-2013, παρουσιάζει νέα μελέτη του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης οι ελληνικές ερευνητικές ομάδες συμμετείχαν σε 591 έργα (με κοινοτική χρηματοδότηση 330,42 εκατ. ευρώ), δηλαδή στο 25,7% των συνολικών έργων που χρηματοδοτήθηκαν. Το μέσο ποσοστό επιτυχίας για τις προτάσεις με ελληνική συμμετοχή διαμορφώθηκε στο 13,2%, τοποθετώντας την Ελλάδα στη 12η θέση στο σύνολο των 28 κρατών μελών της ΕΕ.

Η ΑΓΓΛΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΛΛΗΣΙΑ

Μια οικογένεια Άγγλων περνούσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Γερμανία και κατά την διάρκεια ενός περιπάτου, παρατηρούν ένα χαριτωμένο σπιτάκι που τους φάνηκε κατάλληλο για να περάσουν τις επόμενές τους διακοπές. Ζήτησαν και έμαθαν λοιπόν ότι ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ένας Διαμαρτυρόμενος Πάστορας. Αφού συναντήθηκαν μαζί του, έκλεισαν συμφωνία για τον επόμενο χρόνο. 

Κόλαση

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφάσισε να πάει στην Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέ΅βριο, να ξεφύγει λίγο από το χιόνι και την παγωνιά. Κανόνισαν να ΅είνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου πέρασαν, χρόνια πριν, και τον ΅ήνα του ΅έλιτος. 

Νέα σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου στην Αργολίδα

ΠΗΓΗ : "    http://www.argolikeseidhseis.gr    " 

 Από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑ κ. Γιάννη Μαντζούνη ανακοινώνεται ότι θα λειτουργήσει νέα σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου με ημερομηνία έναρξης την 20 Φεβρουαρίου 2015. 

Η πυροσβεστική Ναυπλίου γιορτάζει τους προστάτες της και τα 60 χρόνια από την ίδρυση της

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 





















 Όπως κάθε χρόνο στις 17 Δεκεμβρίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία τιμά τους Προστάτες της Τρείς Παίδες εν Καμίνω. Στο Ναυπλίο η Πυροσβεστική Υπηρεσία με θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη, τέλεσε θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου.

2014: Αύξηση απαγωγών δημοσιογράφων

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2013

17/12/2014
Τη ζωή τους έχασαν το 2014 σε ολόκληρο τον κόσμο, ένας αριθμός που είναι μικρότερος σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2013, όταν 73 δημοσιογράφοι είχαν σκοτωθεί.
Ωστόσο οι απαγωγές αυξήθηκαν με 119 περιστατικά, την ώρα που 40 δημοσιογράφοι παραμένουν όμηροι σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΣΤΟ 2,5% Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ 2015

«ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

17/12/2014
Ανάπτυξη 2,5% προβλέπει για το 2015 η Τράπεζα της Ελλάδος στην Ενδιάμεση Έκθεση Νομισματικής Πολιτικής, ενώ εκτιμά πως με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο ρυθμός αύξησης του ΑΕΠ θα διαμορφωθεί σε 0,7% το 2014.

17/12/2014: Συνέδριο της Δ.Δ.Η.Ε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Υπουργού ΔΤ και ΠτΠ.






ΠΗΓΗ : YouTube

noreply@youtube.com

Αυτό το βίντεο να το δείτε όλοι! Αξίζει το κόπο!!!


ΠΗΓΗ : "    Efenpress NEWS ONLINE
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Efenpress NEWS ONLINE
efenpress@yahoo.gr
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ   "



http://www.efenpress.gr/2014/12/blog-post_216.html