ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Εως 500 ευρώ τέσσερις στις 10 κύριες συντάξεις




Εως 500 ευρώ τέσσερις στις 10 κύριες συντάξεις


Με αργό ρυθμό εκδίδονται οι νέες συνταξιοδοτικές αποφάσεις, που κατά κύριο λόγο αφορούν ασφαλισμένους στο πρώην ΙΚΑ. Πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στις επικουρικές.
    Τον περασμένο ΔεκέμβριοΕΦΚΑ και ΕΤΕΑΕΠ πλήρωσαν μόλις 18.809 νέες συντάξεις με βάσει τις οριστικές αποφάσεις συνταξιοδότησης, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος Ήλιος.
    Η συνολική δαπάνη των καταβαλλόμενων αναδρομικών στους νέους συνταξιούχους με οριστική απόφαση συνταξιοδότησης ανήλθε σε 103,5 εκατ. ευρώ και η συνολική δαπάνη συντάξεων σε 8,1 εκατ. ευρώ.

Αναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν έως και 25.000 ευρώ - Δείτε πότε




Αναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν έως και 25.000 ευρώ - Δείτε πότε


    Τα αναδρομικά αφορούν επιπλέον ποσά στις συντάξεις απόστρατων και συμπλήρωμα «προσωπικής διαφοράς» για όσους βγήκαν στην σύνταξη μετά τις 13/05/2016
    «Κλείδωσαν» τα αναδρομικά συντάξεων από 2.500 έως 25.000 ευρώ για έξι κατηγορίες δικαιούχων, με επιστροφές παράνομων μειώσεων σε παλιούς συνταξιούχους όλων των Ταμείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα αναμένεται να εγκριθούν και να μπουν στους λογαριασμούς μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

    Οι κατηγορίες των συνταξιούχων που δικαιούνται αναδρομικά στις συντάξεις τους είναι οι εξής:

Η Ελλάδα Ψηφίστηκε Ως Η Ομορφότερη Χώρα Του Κόσμου Για Το 2019!!!


Η Ελλάδα Ψηφίστηκε Ως Η Ομορφότερη Χώρα Του Κόσμου Για Το 2019.

Η Ελλάδα ψηφίστηκε ως η ομορφότερη χώρα του κόσμου για το 2019, από τους χιλιάδες αναγνώστες του διάσημου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler, στα πλαίσια των ετήσιων Βραβείων Τουρισμού που απονέμει, έχοντας κύρια έδρα τη Νέα Υόρκη!