ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ



ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΝΤΑΣ        12-3-2014

Δημόσια κοινή χρήση12:49 π.μ.
+1                              Δεν είχα προλάβει να τελειώσω την προηγούμενη ανάρτηση για τις ευχαριστίες στο Χρήστο Τορούνογλου ήρθε και η επόμενη ανάρτηση με τα παρακάτω λόγια της Eleni Hpirotisa την ευχαριστώ και αυτή το ίδιο και θέλω να κάνω γνωστό ότι κατ΄ιδίαν δεν γνωρίζω κανέναν.Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Eleni Hpirotisa

Eleni Hpirotisa
12:51 π.μ.
ΕΤΣΙ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ - ΕΥΧΕΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΡΟΥΝΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG.



https://www.facebook.com/x.torounoglou




Ο χρήστης χορωδια ορχηστρα Χρηστου Τορουνογλου σχολίασε ένα σύνδεσμοπου κοινοποιήσατε.
Ο χρήστης χορωδια ορχηστρα Χρηστου έγραψε: "ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ"





ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ BLOG

ΘΕΛΩ να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά όλους εσάς που παρακολουθείτε το blog που με το δική σας ενδιαφέρον  μου δίνει την δύναμη ώστε να ψάχνω ως ερασιτέχνης όσο είναι δυνατόν να βρίσκω ποικιλία θεμάτων προς ενημέρωσή σας.Οι επισκέψεις  στο σύνολό τους  από 13-11-2013 είναι στις 32.380  για μένα πολύ ικανοποιητικό. Βλέπετε παρακάτω και την ανάλυση της κινήσεως για του λόγου το αληθές 


       ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Προβολές σελίδων ανά χώρα  12-3-2014 ΚΑΙ ΩΡΑ  00.26


                Τ Ω Ρ Α 
Γράφημα με τις πιο δημοφιλείς χώρες μεταξύ των αναγνωστών του ιστολογίου
ΚαταχώρισηΠροβολές σελίδας
Ηνωμένες Πολιτείες
60
Γερμανία
24
Ελλάδα
22
Κύπρος
2
Βραζιλία
1

Γράφημα με τις προβολές σελίδας του Blogger
Προβολές σελίδων σήμερα
525
Προβολές σελίδων χτες
447
Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα
11.655
Πλήρες ιστορικό προβολών σελίδων
32.381
Απενεργοποίηση παρακολούθησης των προβολών σελίδας μου



Η καθιστική ζωή «μετασχηματίζει» τον εγκέφαλο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
Η καθιστική ζωή «μετασχηματίζει» τον εγκέφαλοΓνωρίζουμε ότι η άσκηση κάνει καλό όχι μόνο στο σώμα αλλά και στον εγκέφαλο, καθώς βοηθά στη δημιουργία νέων εγκεφαλικών κυττάρων. Τώρα μια νέα μελέτη δείχνει ότι και το πολύ καθισιό αλλάζει το… μυαλό (και όχι βεβαίως για καλό).
«Μετασχηματισμός» των νευρώνων
Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο «The Journal of Comparative Neurology» και η οποία διεξήχθη σε αρουραίους από ειδικούς της Ιατρικής Σχολής του Πολιτειακού Πανεπιστημίου Wayne στις ΗΠΑ, η έλλειψη άσκησης έχει αρνητική επίδραση στους νευρώνες… μετασχηματίζοντάς τους.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι το παιδί σας κάνει χρήση ναρκωτικών!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
Τα-σημάδια-που-δείχνουν-ότι-το-παιδί-σας-κάνει-χρήση-ναρκωτικώνΒασικές γνώσεις για τα στάδια της χρήσης, τα σημάδια κινδύνου, τι μπορείτε να κάνετε και που να απευθυνθείτε.
Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια για το πρόβλημα των ναρκωτικών στη χώρα μας: δημόσιοι διάλογοι στα παράθυρα των τηλεοράσεων, δραματικά ρεπορτάζ, ολοσέλιδα αφιερώματα στις εφημερίδες, εικόνες εξαθλίωσης ή εικόνες πόνου εξαρτημένων συνανθρώπων μας. Ο πολίτης φυσιολογικά τείνει να διαμορφώσει μια μόνο εικόνα για τον χρήστη ναρκωτικών: του εξαρτημένου, «άρρωστου», άνεργου, παραβατικού νέου ο οποίος κινείται στο περιθώριο. Ωστόσο, όλοι οι χρήστες δεν είναι ίδιοι. Κάθε εξαρτημένος από τα λεγόμενα «σκληρά ναρκωτικά» δεν έφτασε στο σημείο αυτό από τη μια μέρα στην άλλη ούτε κάνοντας 1-2 φορές χρήση. Ο καθένας τους έχει μια διαδρομή και μια ιστορία συχνά χρόνων μέσα σε αυτή την κατάσταση.

Τέλη του 2014 ξεκινά η παραγωγή ελληνικού αυτοκινήτου…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr     " 

Last updated on 
Το θρυλικό Pony έχει γράψει τη δική του ιστορία...
Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη
Εκατοντάδες αυτοκίνητα πωλούνται στην ελληνική αγορά και σε ποσοστό 100% προέρχονται από ξένες χώρες. Όλα τα μοντέλα που είναι προς διάθεση κατασκευάζονται στο εξωτερικό αλλά όπως φαίνεται αυτό θα αλλάξει από τα τέλη του έτους κάνοντας το όνειρο χιλιάδων Ελλήνων πραγματικότητα.

ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ – Επιστημονικές επιβεβαιώσεις

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr     "

Last updated on 
Οι επαγγελματίες στον τομέα της ψυχικής υγείας λένε ότι το πορνό όχι μόνο επηρεάζει την συμπεριφορά του ανθρώπου, αλλά επίσης αλλάζει την χημεία του εγκεφάλου.
Στις 18 Νοεμβρίου 2004 σε μια υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ, υπο τον Γερουσιαστή Sam Brownback και η η οποία είναι υπεύθυνη για την Επιστήμη,την Τεχνολογία και το Διάστημα, δόθηκε μια ακρόαση με θέμα “Οεθισμός στην πορνογραφία και οι επιπτώσεις του”. Ακούστηκαν οι απόψεις 4 ειδικών στον τομέα της ψυχικής υγείας. Στην συνέχεια κατέθεσαν τις εργασίες τους.
Ο Γερουσιαστής Sam Brownback
Ο Γερουσιαστής Sam Brownback
Η Judith Reisman, Ph.D.,Πρόεδρος του Ινστιτούτου για την Εκπαίδευση μέσω των ΜΜΕ, Επιστημονικός Σύμβουλος στο Σύλλογο Προστασίας Γονέων και Κηδεμόνων και της Υποεπιτροπής στην Επιστήμη Junk.. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλη την έκθεσή της.
Η Judith Reisman
Η Judith Reisman

Σπιτική πραλίνα καρύδι

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr     " 

Last updated on 
Σπιτική πραλίνα καρύδιΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΓΛΟΥ
Χρόνος προετοιμασίας: 15΄
Χρόνος παρασκευής: 30΄
Υλικά
280 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
140 γρ. ζάχαρη
100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
80 γρ. κρέμα γάλακτος(μπορείτε να βάλετε φυτική, στην περίπτωση της νηστείας)

Πώς να χτίσετε θερμοκήπιο από.. πλαστικά μπουκάλια

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr        " 

Last updated on 
πώς-να-χτίσετε-θερμοκήπιο-από-πλαστικά-μπουκάλια-petΣε πολλά άρθρα μας σας έχουμε παρουσιάσει συμβουλές για κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας και περιλαμβάνουν τη χρήση φθηνών υλικών, όπως παραδείγματος χάριν πλαστικά μπουκάλια. Πολλοί άνθρωποι έχουν προσπαθήσει πολύ για έναν «υγιέστερο» πλανήτη τα τελευταία 20 χρόνια. Η ανακύκλωση στις ημέρες μας δεν αποτελεί μονάχα μια μόδα, αλλά μία αναγκαιότητα. Και είναι πολύ ευτυχές το γεγονός ότι η ανακύκλωση έχει μετατραπεί σε μία ωφέλιμη συνήθεια μέσω πολύ δημιουργικών λύσεων και χρήσεων!! Ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια PETείναι να χτίσετε το δικό σας .. φθηνό θερμοκήπιο.

Σας κόλλησε η κατσαρόλα; Κάντε τη να αστράφτει

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
Σας κόλλησε η κατσαρόλα; Κάντε τη να αστράφτειΜήπως ξεχαστήκατε και κάψατε το φαγητό με αποτέλεσμα να μαυρίσει ο πάτος της κατσαρόλας; Μην ανησυχείτε. Έχουμε να σας προτείνουμε αρκετές λύσεις…
Αρχικά, βάλτε ζεστό νερό στην κατσαρόλα μαζί με λίγο υγρό πιάτων και αφήστε το να βράσει για δυο λεπτά. Έπειτα, αφήστε για μισή ωρίτσα να «μουλιάσει» και με μια ξύλινη κουτάλα ή βουρτσάκι βγάλτε τα υπολείμματα. Αν χρειαστεί και άλλο τρίψιμο, χρησιμοποιήστε ένα απλό σφουγγάρι. Μπορεί το κάψιμο να βγει αμέσως και να μη χρειαστεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Για να σταματήσει η συρρίκνωση του Ελληνισμού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
Για να σταματήσει η συρρίκνωση του ΕλληνισμούΣάββας Καλεντερίδης
Το άρθρο μας της Παρασκευής έκλεισε με απλή αναφορά στην εκστρατεία της Κριμαίας και τη Μικρασιατική Εκστρατεία.
Για να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας το θέμα, να πούμε ότι τον Ιανουάριο του 1919 η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να αποστείλει στην Οδησσό και την Κριμαία ένα σώμα στρατού για να πολεμήσει στο πλευρό των Γάλλων εναντίον του ρωσικού στρατού των μπολσεβίκων. Τα αποτελέσματα τραγικά, και για εκείνους που συμμετείχαν στην εκστρατεία αλλά και για τους Ελληνες της Ρωσίας και του Καυκάσου, αφού μεγάλο ρόλο στην καχυποψία με την οποία αντιμετώπιζαν τους Ελληνες ο Στάλιν και το σοβιετικό καθεστώς αλλά και στην απόφαση για τον αναγκαστικό εκτοπισμό των Ελλήνων του Καυκάσου τη δεκαετία του 1940 έπαιξε η συγκεκριμένη εκστρατεία.
Στη συνείδηση των Ρώσων χαράχτηκε βαθιά η συγκεκριμένη κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης και εξ αυτού του λόγου έκτοτε όλοι οι Ελληνες αντιμετωπίστηκαν ως μια πληθυσμιακή ομάδα που θα μπορούσε, υποκινούμενη από την Αθήνα, να δημιουργήσει πρόβλημα εθνικής ασφάλειας σε μια περιοχή όπως ο Καύκασος, που είχε και συνεχίζει να έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Μόσχα.

ΗΠΑ και Γερμανία δεν μπορούν πλέον να τα βάλουν με τη Ρωσία

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr       " 

Last updated on 
ΗΠΑ και Γερμανία δεν μπορούν πλέον να τα βάλουν με τη ΡωσίαΗΠΑ και Γερμανία υπέστησαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό από την αντίδραση της Ρωσίας, στις μεθοδεύσεις τους στην Ουκρανία. 
Νόμισαν ότι ο Πούτιν θα έτρεχε στον ΟΗΕ, στα διεθνή δικαστήρια και σε άλλα διεθνή fora, δηλαδή τα δικά τους όργανα. Δεν εκτίμησαν σωστά όμως, όταν…
επέτρεψαν να καταπατηθεί η συμφωνία μεταξύ Γιανουκόβιτς – αντιπολίτευσης και να ανατραπεί πραξικοπηματικά ο νόμιμος πρόεδρος της χώρας από νεοναζιστικά στοιχεία. Ο Πούτιν απάντησε κατευθείαν και απροειδοποίητα με ωμή στρατιωτική επέμβαση, ρίχνοντας ευθέως το πολεμικό «γάντι» στις ΗΠΑ. Μετά το πρώτο σοκ, ο μεν «πλανητάρχης» αποπειράθηκε να ψελλίσει κάτι για οικονομικά αντίμετρα, οι δε άλλοτε λαλίστατοι  Μέρκελ και Σόϊμπλε, έχωσαν το κεφάλι «κάτω από το νερό» σε μία απόλυτη «μούγκα».

Οι Επιστήμονες διαλύουν τον θεσμό της οικογένειας: Παιδιά από γενετικό υλικό πολλαπλών βιολογικών γονέων η νέα.. πρόταση

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
πολλαπλή-γονεϊκότηταΟι αμφισβητήσεις σχετικά με τα έμβρυα που δημιουργούνται από γενετικό υλικό τριών γονέων σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν… Όμως αυτό δεν αποτελεί μία θετική εξέλιξη. Ένας από τους πλέον διάσημους ειδικούς σε ζητήματα βιοηθικής «χαρτογράφησε» τη νέα στρατηγική για τη δημιουργία παιδιών από τέσσερις ή και περισσότερους βιολογικούς γονείς.. Την διαδικασία αυτή την ονομάζει «πολλαπλή γονεϊκότητα» (σ.σ. pentapostagma.gr – multiplex parenting).

Ενδιαφέρον θέμα από ένα σύγχρονο Θεολόγο Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


  Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ
 ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  [1]
Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιεροθέου

   Θεωρώ σημαντική την σημερινή εκδήλωση γιατί θα παρουσιασθή η έκδοση της μετάφρασης των πρώτων πέν­τε τόμων της Παλαιάς Διαθήκης από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Και είναι σημαν­τικό αυτό το γεγονός, αφ’ ενός μεν γιατί είναι μια έκ­δοση που δεν είναι εμπορική και, ενδεχομένως, δεν θα ευρισκόταν άλλος εκδοτικός οίκος που θα έκανε αυτό το έργο, αφ’ ετέρου δε γιατί έτσι μας δίνεται η δυνατό­τητα να δούμε την αξία της Παλαιάς Διαθήκης και την θεολογία της. Αυτό δείχνει και την εκκλησιολογία που διακρίνει την Αποστολική Διακονία, αφού ενδιαφέρεται για την έκδοση τέτοιων σημαντικών, μη εμπορικών εκ­κλησιαστικών κειμένων.
Θα περιορίσω το θέμα μου σε δύο σημεία. Το πρώτον η θεολογία της Παλαιάς Διαθήκης και το δεύτερον η έκ­δοση των πρώτων πέντε τόμων της Παλαιάς Διαθήκης από την Αποστολική Διακονία.

ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ;


κολπα με το κεφαλι 1

 
κολπα με το κεφαλι 2

 

Οι στενοχώριες, Γρήγορος Σκύλος, Η... Μάνα του κλέφτη



  • Οι στενοχώριες
    Ο Τοτός βλέπει ένα μεθυσμένο ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο και τον ρωτάει... --- Γιατί πίνεις τόσο κρασί; --- Γ...

Η πάλη και τα κέρατα, Το κρυολόγημα, Τι κοινό έχουν οι δικηγόροι και τα σπερματοζωάρια



  • Η πάλη και τα κέρατα
    Γυρίζει ο Μήτσος νωρίτερα στο σπίτι του και πιάνει την γυναίκα του στο κρεβάτι με τον εραστή της. Βγαίνει με τον ε...

Ο σκύλος που ήξερε Καράτε, Message to mother, Μια ξανθιά στο σούπερ μάρκετ...




  • Ο σκύλος που ήξερε Καράτε
    Ο σύζυγος ετοιμάζεται να φύγει ταξίδι και πάει σε ένα κατάστημα που πουλάει σκύλους φύλακες για να αγοράσει έναν με ...

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ, ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΕΙΡΑ;


Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ

Ένας μαθητής ρωτάει τον δάσκαλο:
- Κύριε, αφού η γη περιστρέφεται, πώς δεν πέφτουν οι άνθρωποι όταν γυρίζει ανάποδα;
- Τους κρατάει ο νόμος της βαρύτητας, εξηγεί ο δάσκαλος.
- Καλά, και πριν ψηφιστεί αυτός, πώς δεν πέφτανε;

Ο ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ.

Κάποια ηλιόλουστη μέρα, η Κοκκινοσκουφίτσα αποφάσισε (σύμφωνα με το λαϊκό μύθο) να επισκεφτεί τη γιαγιά της. Ο δρόμος ο οποίος περνούσε μέσα από το δάσος, ήταν γεμάτος αγριολούλουδα, και ήταν φυσικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον της μικρής Κοκκινσοσκουφίτσας. Έτσι, ενώ πέρναγε μέσα από το δάσος, έψαχνε πίσω από δέντρα και θάμνους για να βρει αγριολούλουδα να πάει στη γιαγιά της.
Σε κάποια στιγμή, στρίβει πίσω από μία οξιά και αντικρίζει τον κακό λύκο. Με αφελές ύφος, τον ρωτάει...
- Λύκε λύκε, γιατί έχεις τόσο μεγάλα μάτια;

ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΤΟΠΙΑ

ΠΗΓΗ : ΑΠΟ   GOOGLE +
Marjan Letafat
Εργάστηκε σε Asan Rasan Company





ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ

Από  Google +  η ωραία αυτή φωτογραφία που φοβίζει και κόβει την ανάσα διότι σε κάνει να την ζεις όπως κινείται.- 




ΠΗΓΗ :Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Valmor .Amorim

Στο εδώλιο ξανά οι εμπλεκόμενοι για τις «φούσκες» του ΧΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

11/03/2014
Αναίρεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας με την οποία αθωώθηκαν 42 κατηγορούμενοι για την υπόθεση των μετοχών «φούσκες» του Χρηματιστηρίου Αθηνών άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

ΠΣΕ: Αρνητικά πρόσημα στις αρχές του 2014 για τις εξαγωγές

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

11/03/2014
Ποδαρικό με αρνητικό πρόσημο για πρώτη φορά την τελευταία 4ετία έκαναν το 2014 οι ελληνικές εξαγωγές, καθώς συνεχίστηκαν οι πιέσεις στο εξωτερικό εμπόριο της χώρας, οι οποίες είχαν οδηγήσει και σε οριακά χαμηλότερα επίπεδα (-0,2%) τη συνολική αξία των εξαγωγών και για το 2013.

Η ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

11/03/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Διήμερο Διεθνές Συνέδριο με ένα, διαχρονικά ενδιαφέρον θέμα και πολύ επίκαιρο στην εποχή της κρίσης «Η Εξωστρέφεια ως Στρατηγική Επιλογή: Όραμα και Πραγματικότητα», οργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ) η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας.

Το Συνέδριο θα γίνει στις 18 και 19 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο HILTON και τελεί υπό την αιγίδα δύο Υπουργείων, των Υπουργείων Εξωτερικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του Δήμου Αθηναίων.

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίουθα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ενώ ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Αντώνης Σαμαράς, έχει αποδεχθεί να είναι Κεντρικός Καλεσμένος και Ομιλητής στο δείπνο του συνεδρίου.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι ο Κεντρικός Καλεσμένος και Ομιλητής στη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου.

Η οργάνωση του συνεδρίου διεξάγεται σε συνεργασία με την εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ.