ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΞΙΔΙ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 27-28-29-30-31/3-2014

ΠΗΓΗ : VERSUS TRAVEL


Ένα ταξίδι που κάθε  Έλληνας επιθυμεί να κάνει στην ζωή του.  ΄Οσοι επιθυμείτε και βασικό εάν μπορείτε  τώρα υπάρχει αυτή η περίπτωση που θα έχει και θρησκευτικό χαρακτήρα.

Δέκα ωφέλιμα φυτά για τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας του εσωτερικού σας χώρου

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    "

φυτά-εσωτερικού-χώρουΤα φυτά εσωτερικού χώρου συγκεντρώνουν πολλαπλά οφέλη. Πέρα από τη λειτουργικότητα που προσφέρουν για τη διακόσμηση της οικίας μας, τα φυτά εσωτερικού χώρου εάν τοποθετηθούν κατάλληλα μπορούν να φωτίσουν το χώρο, να καθαρίσουν την ατμόσφαιρα των εσωτερικών χώρων από επιβλαβείς ρύπους και να δημιουργήσουν μία αίσθηση χαλάρωσης και αρμονίας. Έρευνες έχουν καταδείξει ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων άγχους, να απαλύνουν την ένταση ή/και ακόμη να επιταχύνουν την πρόοδο μιας θεραπείας. Με τα δέκα αυτά φυτά εσωτερικού χώρου που ακολουθούν μπορείτε να αδράξετε τα οφέλη της φύσης για την υγεία σας ομορφαίνοντας παράλληλα την οικία σας.

Μια ξανθιά στην βιβλιοθήκη., Ξανθιές, Οι παπαγάλοι και η παπαγαλίνα...




Που ήταν; Η επιτροπή, Τι ψάχνει μια ξανθιά...



Που ήταν;
  • - «Η γυναίκα μου πρέπει να είναι μεγάλη ψεύτρα, η πολύ έξυπνη », λέει ο σύζυγος σ ένα νεαρό, που κάθεται δίπ...

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΚΥΛΙ, ΦΥΚΙΑ, ΚΟΚΟΡΑΣ

 

 

 

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΚΥΛΙ

Μια μέρα ήταν ένα σκυλί και πήγε στο περίπτερο να πάρει εφημερίδα. Ύστερα πήγε στο μπακάλικο και πήρε γάλατα. Μετά πήγε σπίτι του χτύπησε το κουδούνι και μπήκε μέσα. 
Ο ιδιοκτήτης του τον έσπασε στο ξύλο. Τον είδε ο γείτονάς του και τον ρώτησε:
- Γιατί ρε δέρνεις το σκύλο σου;
- Γιατί ξέχασε τα κλειδιά του!

Ο καμπούρης.

 

Ο καμπούρης του χωριού περνά τα μεσάνυχτα έξω από το νεκροταφείο. Ξάφνου εμφανίζεται μπροστά του ο διάβολος, του δείχνει την καμπούρα του και τον ρωτά: 
- Τι είναι αυτό που έχεις στην πλάτη σου, ρε; 
- Καμπούρα. 

Διφορούμενο!

ΠΗΓΗ : "  Asteiakia.gr ".-

Ο πατέρας του Τοτού είχε αγανακτήσει. Παραπρόπερσι ο Τοτός, στις απόκριες, είχε ντυθεί Σταχτοπούτα. Πρόπερσι, είχε ντυθεί Χιονάτη και πέρσι είχε ντυθεί Ωραία Κοιμωμένη! Τι θα ντυνόταν φέτος;
Την επόμενη μέρα, ο Τοτός πήγε στον πατέρα του:

ΤΟ «ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ» ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΩΝ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr  "

μεγάλα-κανάλια
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κάθε πρωί και  κάθε βράδυ θα παρελαύνουν από μπροστά σου όλοι αυτοί που σε έριξαν στον γκρεμό, θα χαμογελούν ευτυχισμένοι γατί σε «έσωσαν», γιατί σε έβγαλαν από την δυστυχία και δικαιωμένοι από το μεγάλο τους έργο θα δοξάζουν την εικονική τους επιτυχία πάνω στα ερείπια της μεγάλης σου δυστιχίας.

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΜΑΑΛΟΥΛΑ; ΝΕΚΡΟΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

Σύλησαν και τον ιερό τάφο της Αγίας Θέκλας, οι τζιχαντιστές
Ο τζιχαντιστής/ληστής των Ιερών Μονών της Μααλούλα
Ο τζιχαντιστής/ληστής των Ιερών Μονών της Μααλούλα
Ο Τζιχαντιστής εντός της μονής με εμφανές το ενδιαφέρον...
Ο Τζιχαντιστής εντός της μονής με εμφανές το ενδιαφέρον…
Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ. /Σταφυλά Π.
Το maaloula.org, δημοσίευσε τα πρώτα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), στις 14/01/14, ότι ο τζιχαντιστής Abou Jaafar, αρχηγός της ένοπλης ομάδας “Μάχη του μάρτυρα Abou Taan”, παρακλάδι του ” Ελεύθερου  Kalamoon”, βρέθηκε μυστηριωδώς δολοφονημένος.

Παρελθόν για γυναίκες και άνδρες είναι τα ανέκφραστα και παγωμένα πρόσωπα μετά από θεραπεία με Βotox !


                                                                                 Αθήνα 15 Ιανουαρίου 2014.

 

 

 
            Πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου.
 

                                                ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

 
Η νέα επιτυχία της επιστήμης στον τομέα της αισθητικής ιατρικής όχι μόνο εξαλείφει τις ρυτίδες, αλλά παράλληλα διατηρεί τη φυσική εκφραστικότητα του προσώπου!

 Ο λόγος για το baby botox (γνωστό  και ως “micro botox”) ,  που «οφείλει» την ανακάλυψή του στους σκηνοθέτες του  Hollywood, οι οποίοι αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με  τα «ανέκφραστα» πρόσωπα των ηθοποιών,  μετά  από θεραπεία με botox.

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ Μ.Τ.Σ. (ΒΟΕΑ).

 

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα τέκνα των στελεχών που έχουν ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις από το ΜΤΣ, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτησή τους τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του έτους 2013, ότι πρέπει να προσκομίσουν....>>

Συνολικά 54.000 εμβάσματα βγήκαν το εξωτερικό την περίοδο 2009-2011

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
16/01/2014
Την περίοδο 2009-2011 βγήκαν στο εξωτερικό 54.000 εμβάσματα και όχι 54 δισ. ευρώ, όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε στη Βουλή κατά την ενημέρωση του προϊστάμενου του ΣΔΟΕ, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Μ. Σάλας: «Κομβικό σημείο η βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους»

«ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 2014 ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΤΟΣ ΑΝΑΤΑΞΗΣ»
16/01/2014
«Κομβικό σημείο για την ανάταση της ελληνική οικονομίας είναι η βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλας, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΕΒ.

Κοινωνικό ντάμπινγκ: Αυστηρότερες επιθεωρήσεις εργασίας

ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
16/01/2014
Το προσωπικό και οι πόροι που απαιτούνται για τις επιθεωρήσεις εργασίας στα κράτη μέλη πρέπει να ενισχυθούν, προκειμένου να εντοπισθούν τόσο η αδήλωτη εργασία όσο και η ψευδής αυτοαπασχόληση και να αντιμετωπισθεί το κοινωνικό ντάμπινγκ, σύμφωνα με ψήφισμα μη δεσμευτικού χαρακτήρα των ευρωβουλευτών.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
16/01/2014
Η Σ. Βούλτεψη βραβεύει την αντιδήμαρχο Κηφισιάς Νίνα Βλάχου,
παρουσία του κ. Μαρωνίτη
Γράφει ο Παύλος Σιτές
Ημερίδα αφιερωμένη στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας διοργάνωσε πριν από λίγες ημέρες o Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
16/01/2014
Σε αναπτυξιακή τροχιά θα επιστρέψει η Ευρωζώνη, μετά από δύο χρόνια ύφεσης, σύμφωνα με προβλέψεις της Παγκόσμιας Τράπεζας, η οποία διόρθωσε προς τα πάνω τις προβλέψεις της και για την ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας.

NEA ΧΡΟΝΙΑ, ΝΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ … ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 
ΠΗΓΗ :

Versus Travel Newsletter
newsletter@versus-travel.gr
 
 
Με τις θερμότερες και καλύτερες Ευχές για όλους εσάς που μας στηρίξατε  με την εμπιστοσύνη  σας   για ΥΓΕΙΑ –ΕΥΤΥΧΙΑ –ΠΡΟΟΔΟ-ΕΙΡΗΝΗ – ΕΥΗΜΕΡΙΑ και ………. ΦΥΓΑΜΕ ……………..
ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ την  ΤΕΤΑΡΤΗ  22/01/2014 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  στο γνωστό «στέκι»,
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ VERSUS  για ένα άκρως δημιουργικό 2014
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 

ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ

Ιεραποστολικό οδοιπορικό στο Μπουρούντι και στη Ρουάντα.




ΠΗΓΗ :  ΜΕΣΩ  E-MAIL
smountzouris@gmail.com

Η επιστολή του Καλάσνικοφ πριν πεθάνει στον Πατριάρχη

 

Η επιστολή του Καλάσνικοφ πριν πεθάνει στον Πατριάρχη
Ο πατέρας του θρυλικού σοβιετικού τουφεκιού εφόδου AK-47 Μιχαήλ Καλάσνικοφ αναρωτήθηκε πριν από το θάνατό του, το Δεκέμβριο σε ηλικία 94 ετών, για τις συνέπειες της επινόησής του και είχε κάνει άνοιγμα προς την Ορθόδοξη Εκκλησία, έγινε σήμερα γνωστό.
«Ο πόνος μου είναι αφόρητος (…): αν το τουφέκι μου αφαίρεσε τη ζωή ανθρώπων, εγώ ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ, γιός μιας αγρότισσας, χριστιανός ορθόδοξος, είμαι υπεύθυνος για το θάνατο αυτών των ανθρώπων έστω κι αν ήταν εχθροί;», αναρωτιόταν σε επιστολή που φέρει ημερομηνία 7 Απριλίου και την οποία επικαλείται η εφημερίδα «Ιζβέστια».

Μητροπολίτης Κονίτσης: «Ὅσα δὲν πέτυχε ὁ κομμουνισμὸς μὲ τὴν ἀνταρσία ἐναντίον τοῦ Ἔθνους γίνονται σήμερα κατορθωτὰ στὸν δεξιὸ χῶρο»

 

Μητροπολίτης Κονίτσης
Τελέστηκε τν Κυριακ 12/01/2014 τ καθιερωμένο μνημόσυνο ες μνήμην τν πεσόντων στρατιωτν κατ τν Μάχη τς Κονίτσης τν Δεκέμβριο το 1947-48. Προηγήθηκε ρχιερατικ θεία λειτουργία στν Μητροπολιτικ να γίου Νικολάου ν μετ τμνημόσυνο κολούθησαν μιλίες π τν κ. Τζιαφ Γεώργιο τ. κδότη-δημοσιογράφο πο μίλησε γιά τ δραματικ γεγονότα τς μάχης κα το Μητροπολίτη Κονίτσης νδρέα, πο μ τν δυναμικότητα πο τν χαρακτηρίζει, ναφέρθηκε σ σειρ ζητημάτων τς πικαιρότητας.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Γ. ΠΑΪΣΙΟΥ:ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

ΠΗΓΗ :  ΜΕΣΩ E-MAIL
smountzouris@gmail.com

alt
Η Ελλάδα, η Τουρκία και το ενδεχόμενο πολέμου
Με μία προφητεία του ο γέροντας Παΐσιος μιλάει για τους Έλληνες πολιτικούς οι οποίοι είναι καθρέπτης της κοινωνίας, για τον αφανισμό της Τουρκίας καθώς και για την ύπαρξη του ηγέτη που θα λυτρώσει την Ελλάδα ο οποίος μάλιστα δεν είναι πολιτικός.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!


 

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2013/12/kanelli-papariga.jpg

Πέστε απ’ τα σύννεφα:Δείτε τι σύνταξη παίρνει η Λιάνα Κανέλλη και προπάντων η Αλέκα Παπαρήγα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων...


Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011), για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει…

Πλοία σε κίνηση και σε πραγματικό χρόνο,ανά τον κόσμο.

Ναι,αυττός είναι ο ΠαπαΞηρός,ο σεβαστός ΠαπαΤριαντάφυλλος!!!



Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως - 13.50
439951
Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου
Δεν μου αρέσει και δεν μεταχειρίζομαι τις λέξεις ευτυχία και δυστυχία, επειδή έχουν μέσα τους την λέξη "τύχη", την οποία απεχθάνομαι.
Όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που όταν τους ξέρεις, βλέπεις ότι η δυστυχία τρέχει από τα μάτια τους.

Ηρωϊκοί παππούδες και γιαγιάδες, κρατάνε ακόμα αυτή τη χώρα – Δύο συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες στην Ελλάδα της κρίσης.

 
Posted: 13 Jan 2014 01:13 AM PST
«Αρχαίοι ανθρώποι της Ανατολής» ξαναζούνε στα χρόνια τα δικά μας… 

ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ
- Γιατρέ μου, πόσο κοστίζουν τα φάρμακα που μου γράφεις;
 
- Φτηνά είναι μπάρμπα-Γιώργη…
 
- Αχ! Νάσαι καλά, γιατί έμεινα με ένα εικοσάρικο όλο κι όλο.
 
- Γιατί βρε μπάρμπα-Γιώργη; Εγώ βλέπω ότι είσαι συνταξιούχος του ΙΚΑ. Πόση σύνταξη παίρνεις;
 
- Έπαιρνα πολύ καλή σύνταξη. Γύρω στα 800 ευρώ. Όπως ξέρεις όμως μας έχουνε κόψει αρκετά, και τώρα μου δίνουνε περίπου 650.
 
- Καλά, και δεν σου φτάνουνε 650 ευρώ; Το σπίτι στο χωριό είναι δικό σας, ο μπαξές μπροστά σας πάντα γεμάτος, κι απ’ ότι γνωρίζω εσύ και η κυρά Δέσποινα είστε μονάχα.