ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Διαδηλώσεις με στολή! Πίσω στο 2012 στρατιωτικοί και Σώματα Ασφαλείας

ΠΗΓΗ : "  http://www.efenpress.gr  " 

Πίσω στο 2012 με στρατιωτικούς,αστυνομικούς,πυροσβέστες και λιμενικούς στο δρόμο να διαδηλώνουν. 


Η συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, παρουσία του υπουργού Νίκου Τόσκα, του γγ Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νικόλαου Φράγκου της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής οι συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων απέβη άκαρπη.



Οι ομοσπονδίες στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας ζήτησαν από τις πρωτοβάθμιες ενώσεις τους να προχωρήσουν σε πρώτη φάση στις εξής ενέργειες:

ΤΕΣΤ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 8;

ΠΗΓΗ : 

 
22
 
0
αριθμος οχτω τεστ
Δείτε την παραπάνω εικόνα και έχετε 30 δευτερόλεπτα για να εντοπίσετε τον αριθμό 8.
Αν τα καταφέρετε τότε έχετε πάρα πολύ καλή παρατηρητικότητα.

Τα 5 πιο δημοφιλή φυτικά γάλατα! Διάβασε τα υπέρ και τα κατά!

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερους σταρ να μιλάνε για τη διατροφή τους και να τονίζουν πως αποφεύγουν το...

gala-amugdalou
Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερους σταρ να μιλάνε για τη διατροφή τους και να τονίζουν πως αποφεύγουν το κατσικίσιο αλλά και το αγελαδινό γάλα, προτιμώντας γάλατα φτιαγμένα από άλλες πηγές τροφίμων.
Ποια είναι όμως τα θετικά και ποια τα αρνητικά αυτών των γαλατών;

Δείτε πώς εκπαιδεύονται οι Έλληνες Χιονοδρόμοι Καταδρομείς - Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων - Εκπαίδευση σε βαρομετρικό... V I D E O


Eκμάθηση της τεχνικής του σκι, έρευνα – διάσωση, καθώς και ασκήσεις αμέσου αντιδράσεως, αποτελούν κομμάτι της απαιτητικής εκπαίδευσή τους που..
eidikes-dunameis
.
Eκμάθηση της τεχνικής του σκι, έρευνα – διάσωση, καθώς και ασκήσεις αμέσου αντιδράσεως, αποτελούν κομμάτι της απαιτητικής εκπαίδευσή τους που γίνεται υπό την επίβλεψη του Διοικητή και των υπολοίπων Στελεχών του Κέντρου.

Φτιάξε το δικό σου DIY αντισηπτικό gel χεριών χωρίς οινόπνευμα Περισσότερα .

Φτιάξε το δικό σου DIY αντισηπτικό gel χεριών χωρίς οινόπνευμα Περισσότερα . Να που τα αντισηπτικά gel έγιναν «μόδα», όπως και...

793ea701476d5db2a4fd8cf1e0bf5880_XL
Φτιάξε το δικό σου DIY αντισηπτικό gel χεριών χωρίς οινόπνευμα Περισσότερα .
Να που τα αντισηπτικά gel έγιναν «μόδα», όπως και τα υγρά μαντηλάκια και πλέον βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Ή μήπως και σε κάθε γυναικεία τσάντα; Σήμερα θα φτιάξουμε το δικό μας αντισηπτικό !

Το τσουχτερό κρύο δεν λύγισε τους εύζωνες – Ο τσολιάς που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Παντός καιρού και καταστάσεων οι Εύζωνες.. Το τσουχτερό κρύο που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Αθήνα αλλά και γενικότερα σε όλη...

13100828129-26
Παντός καιρού και καταστάσεων οι Εύζωνες..
Το τσουχτερό κρύο που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Αθήνα αλλά και γενικότερα σε όλη τη χώρα φαίνεται πως δεν επηρέασε τους άνδρες της προεδρικής φρουράς,οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις του φορώντας μάλλινες κάπα..

Ποντιοί Κυνηγοί

Δύο Πόντιοι αποφασίζουν να πάνε να κυνηγήσουν αρκούδες. Πρώτη τους φορά όμως και πριν αρχίζουν το κυνήγι, κάνουν πολεμικό συμβούλιο για το πως θα καταφέρουν να πιάσουν αρκούδες. Μετά από πολλές σκέψεις, ο ένας πετάει την ιδέα:

Νέο μέτωπο: Σώματα Ασφαλείας σε Κατρούγκαλο: Θα λογαριαστούμε στο δρόμο

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Νέο μέτωπο: Σώματα Ασφαλείας σε Κατρούγκαλο: Θα λογαριαστούμε στο δρόμο
Γιατί άραγε ο Κατρούγκαλος μου θυμίζει … Μουσολίνι ‘’στα καλύτερά του’’?
    «Θα λογαριαστούμε στο πεζοδρόμιο και όποιος αντέξει» απάντησαν οι συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας στα νέα δεδομένα του ασφαλιστικού που τους παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος , κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρουσία του κ. Τόσκα και της αστυνομικής ηγεσίας.

Πάμφτωχη ηλικιωμένη κληρονόμησε 600.000 ευρώ και τα χάρισε στους συγχωριανούς της

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Πάμφτωχη ηλικιωμένη κληρονόμησε 600.000 ευρώ και τα χάρισε στους συγχωριανούς της
    Μια 86χρονη, πάμφτωχη γυναίκα που ζει κάτω από άθλιες συνθήκες κληρονόμησε πρόσφατα περισσότερα από 600.000 ευρώ, όμως αποφάσισε αμέσως να παραχωρήσει τα χρήματα στους ανθρώπους που την βοηθούν να τα βγάλει πέρα όλα αυτά τα χρόνια.
    Η Μαρίγια Ζλάτιτς, η οποία κατοικεί σε μια ορεινή περιοχή κοντά στο Μπόλιεβατς της ανατολικής Σερβίας, ενημερώθηκε ότικληρονόμησε 940.000 δολάρια Αυστραλίας (611.000 ευρώ) από τον σύζυγό της ο οποίος πέθανε το 2011 στη χώρα αυτή, γράφει η εφημερίδα Vecernje Novosti.

Η Μητρόπολη Αθηνών χτίστηκε στην Πλάκα γιατί η Πανεπιστημίου θεωρήθηκε ερημική περιοχή!

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Η Μητρόπολη Αθηνών χτίστηκε στην Πλάκα γιατί η Πανεπιστημίου θεωρήθηκε ερημική περιοχή!
Κατεδαφίστηκαν 72 εκκλησίες για οικοδομικά υλικά και χρειάστηκαν 20 χρόνια μέχρι να αποπερατωθεί
    Mε την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους και τον ορισμό τηςΑθήνας ως πρωτεύουσα της χώρας, κρίθηκε απαραίτητο να δημιουργηθεί μια μητροπολιτική εκκλησία στο κέντρο της πόλης. Οι πρώτες σκέψεις ήταν να χτιστεί κοντά στην πλατεία Συντάγματος ή στην πλατεία Ομονοίας.
    Η δεύτερη πρόταση ήταν να χτιστεί στην περιοχή που βρίσκεται σήμερα η καθολική εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στηνΠανεπιστημίου, αλλά απορρίφθηκε επειδή θεωρήθηκε ερημική και
απόμακρη! Τελικά οικοδομήθηκε στο κέντρο της παλαιάς Αθήνας, στην περιοχή της Πλάκας.

Εορτασμός Επετείου της Μάχης Ιππικού στο Μνημείο Μετσόβου

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Εορτασμός Επετείου της Μάχης Ιππικού στο Μνημείο Μετσόβου
Γράφει ο Σχης ε.α Μιχ. Σταματογιαννάκης, μέλος ΔΣ/ΣΑΑΙΤΘ
    Την 18 Οκτωβρίου 2015 ολοκληρώθηκε το όραμα του Συνδέσμου που ξεκίνησε το 2006 για να τοποθετηθεί το Μνημείο Ιππικού στο Μέτσοβο για απόδοση τιμής στον ηρωϊκό αγώνα της Μεραρχίας Ιππικού το 1940 που ξεκίνησε από το Μέτσοβο και έφθασε μέχρι την Πρεμετή ανατρέποντας τα σχέδια και τους σκοπούς των Ιταλών. Αφού ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Μνημείου ο Σύνδεσμος οργάνωσε εκδρομή από 17–19 Οκτωβρίου στο Μέτσοβο με σκοπό να πραγματοποιηθεί τελετή για τα εγκαίνια του περιβάλλοντος χώρου και απόδοση φόρου τιμής στους πεσόντες ιππείς.
     Η συνεργασία με την Μεραρχία και τον Δήμο για την διεξαγωγή της τελετής ήταν άψογη. Η συμμετοχή επισήμων, μελών και φίλων του Συνδέσμου ήταν ικανοποιητική.

Πληρωμή ΒΟΕΑ μηνός Σεπτεμβρίου 2015



ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πληρωμή ΒΟΕΑ μηνός Σεπτεμβρίου 2015
    Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2015, ενόψει της επικείμενης πληρωμής τους, ότιπρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή - courierστο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους, το αργότερο μέχρι 29 Ιανουαρίου 2016.  

Αλαμπουρνέζικα, η γλώσσα των κουλτουριάρηδων

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Αλαμπουρνέζικα, η γλώσσα των κουλτουριάρηδων
    Ένα εξαιρετικό κείμενο, γραμμένο με τον μοναδικό τρόπο τουΝτίνου Χριστιανόπουλου.
    Κουλτουριάρηδες είναι οι διανοούμενοι που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στη γνώση και την πληροφόρηση και λιγότερη στο αίσθημα και το βίωμα. Ότι έμαθαν ή δεν έμαθαν έχει γι’ αυτούς μεγαλύτερη αξία από τη σκέψη. Κουλτουριάρηδες βρίσκονται σε όλες τις εποχές.
    Στην αρχαία Ελλάδα τους κοροϊδεύει πολύ άσχημα οΑριστοφάνης επειδή χρησιμοποιούσαν πάντα καινούριες και παράξενες λέξεις για να ξιπάσουν τον κόσμο. Και οι σοφιστές ήταν ένα είδος κουλτουριάρηδων της εποχής τους, γιατί έδωσαν πολλή σημασία στη γνώση και όχι στη σωστή κρίση.
    Αλλά και παλαιότερα όταν λέγαμε «οι διανοούμενοι» ή «οι άνθρωποι των γραμμάτων» νιώθαμε κάτι σαν δυσφορία και ενόχληση, γιατί καταλαβαίναμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν ξεφύγει πολύ από τη ζωή εν ονόματι δήθεν της τέχνης. Αυτοί νομίζανε ότι, επειδή ήτανε άνθρωποι των γραμμάτων, έπρεπε να μιλούν με ειδικό λεξιλόγιο, να καταλαβαίνονται μεταξύ τους, κι ας μην τους καταλαβαίνουν οι άλλοι.

Σκωτία: Η παραγωγή αιολικής ενέργειας άγγιξε το 97% των αναγκών ηλεκτρισμού για το 2015

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Αυτά, για τους δικούς μας ‘’αρπακολατζήδες’’ είναι … ψιλά γράμματα !
EPA/OLIVIER HOSLET
Ναυτεμπορική
    Κατά μέσο όρο, σε ολόκληρο το 2015, η αιολική ενέργεια που παράχθηκε επαρκούσε για να καλύψει τις ηλεκτρικές ανάγκες του97 τοις εκατό των νοικοκυριών της Σκωτίας, με έξι μήνες μάλιστα να έχουν παραγωγή μεγαλύτερη από 100 τοις εκατό, αναφέρουν τα στοιχεία της WWF.
    Οι ανεμογεννήτριες στη Σκωτία παρήγαγαν αρκετή ηλεκτρική ενέργεια το 2015 ώστε να καλύψουν τις ανάγκες του 97% των νοικοκυριών της χώρας, σημειώνοντας αύξηση 16% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.