ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ απο το BLOGGER "ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ "

ανοιξη,αμυγδαλια

TO blogger  " ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " εύχεται σε όλο τον κόσμο 

Κ Α Λ Ο     Μ Η Ν Α 

και ειδικότερα στους Αποστράτους του Συνδέσμου  Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας  αλλά και  όλων των Σωμάτων. 

΄Οταν έρχεται ο μήνας αυτός αλλάζει το συναίσθημα και ή διάθεση  του ανθρώπου. 






Πως διαμορφώνεται η σύνταξη σε περίπτωση κατάργησης της Ε.Α.Σ....




  
΄Υστερα από την υπ΄αριθ΄244/2017 απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δημοσιεύτηκε την (10-2-2017), κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι Διατάξεις των Μνημονιακών Νόμων 3865/2010, 3986/2011, 4002/2011 κ.λπ., σύμφωνα με τους οποίους είχε επιβληθεί η «Eιδική Eισφορά Aλληλεγγύης Συνταξιούχων» (Ε.Ε.Α.Σ) σε όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου (Δημόσιο, Ειδικά Μισθολόγια,Ε.Δ.,Σ.Α.κ.λ.π).

Ελληνίδα έφτιαξε φυτό που αποθηκεύει ηλεκτρική ενέργεια

Οι επιστήμονες του Εργαστηρίου Οργανικών Ηλεκτρονικών του Πανεπιστημίου της πόλης Λινκέπινγκ, με επικεφαλής την επίκουρη καθηγήτρια Ελένη Σταυρινίδου, δημιούργησαν το πρώτο ζωντανό φυτό, ένα τριαντάφυλλο, που διαθέτει ενσωματωμένα ηλεκτρονικά σύρματα και κυκλώματα, έτσι ώστε να λειτουργεί ως υπερ-πυκνωτής. Το ηλεκτρονικό φυτό (e-Plant) είναι ικανό να αποθηκεύει ηλεκτρικά φορτία (άρα ηλεκτρική ενέργεια) και μάλιστα να φορτίζεται και να εκφορτίζεται εκατοντάδες φορές.
Οι πυκνωτές είναι συσκευές (διατάξεις) που χρησιμεύουν ως μέσο αποθήκευσης ηλεκτρικού φορτίου και επομένως ηλεκτρικής ενέργειας. Αποτελούνται από δύο μεταλλικούς αγωγούς που διαχωρίζονται μεταξύ τους από ένα μονωτικό υλικό.

Η μεγάλη επιστροφή: H Nokia ξαναβγάζει το 3310 -Με αθάνατη μπαταρία, φιδάκι και τιμή έκπληξη!


Η μεγάλη επιστροφή: H Nokia ξαναβγάζει το 3310 -Με αθάνατη μπαταρία, φιδάκι και τιμή έκπληξη!
    Είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιστροφή. Το κλασικό μοντέλο της Nokia 3310 επιστρέφει μετά από 17 χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία. 

ΜΕΧΡΙ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ

ΕΛΗΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ

28/02/2017
Παρατείνεται έως τις 17 Μαρτίου η προθεσμία για την υποβολή Ανακεφαλαιωτικών Περιοδικών Δηλώσεων και για την καταβολή των νέων εισφορών στον ΕΦΚΑ του μηνός Ιανουαρίου που έληγε στις 28 Φεβρουαρίου.
Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει: