ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Στους δρόμους και οι ένστολοι

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 5 Φεβρουαρίου διαμαρτυρόμενοι για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Διαβάστε...

590_a17ab6c5649874d215feda584920c1f7
Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 5 Φεβρουαρίου διαμαρτυρόμενοι για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση των συνδικαλιστικών ενώσεων των ενστόλων.

Επίκειται έξοδος από την Σένγκεν; ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: «Η κυβέρνηση θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα».

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας Όλα αυτά που ζούμε τούτες τις κρίσιμες στιγμές κυοφορούν συνθήκες για την επαλήθευση του πνευματοκίνητου...

agios-paisios (1)
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Όλα αυτά που ζούμε τούτες τις κρίσιμες στιγμές κυοφορούν συνθήκες για την επαλήθευση του πνευματοκίνητου λόγου του Οσίου Παισίου.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

ΠΗΓΗ : 
τροπος υπνου
Το παρακάτω τεστ είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα μπορεί να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας.

Γιατί δεν πρέπει να "κρατάτε" το φτέρνισμα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



iatropedia.gr
    Ξέρατε ότι όταν φτερνίζεστε, 100.000 μικρόβια εκτοξεύονται από τη ρινική σας οδό με ταχύτητα πάνω από 100χλμ/ώρα; Είτε κρατάτε ένα φτέρνισμα κλείνοντας την μύτη με το χέρι σας ή κλείνοντας το στόμα σας, δεν είναι μια καλή ιδέα, σύμφωνα με την ωτορινολαρυγγολόγο δρ. Aliison Catlett Woodall Ιατρικού Κέντρου του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Αρκάνσας.
    “Πριν από το φτέρνισμα, ένα σημαντικό ποσό πίεσης του αέρα συσσωρεύεται στους πνεύμονες κατά την προετοιμασία του της άμεσης εκκένωσης της ρινικής κοιλότητας. Αν το φτέρνισμα συγκρατείται κλείνοντας την μύτη ή κρατώντας το στόμα κλειστό, αυτό ωθεί τον πεπιεσμένο αέρας πίσω στην ευσταχιανή σάλπιγγα και μέσα στην κοιλότητα του μέσου ωτός”, αναλύει η δρ Woodall.

Αυτοί είναι οι κωδικοί που «σπάνε» πιο εύκολα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr/   " 



Αυτοί είναι οι κωδικοί που «σπάνε» πιο εύκολα
    Tη λίστα με τα 25 χειρότερα passwords έδωσε για ακόμη μια χρονιά στη δημοσιότητα το SplashData.
«Μερικοί άνθρωποι σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν μεγαλύτερη ασφάλεια, προσθέτουν περισσότερα ψηφία και χαρακτήρες στα passwords τους, όμως όταν τα εν λόγω passwords βασίζονται σε μια κοινή λογική, όσα και αν είναι τα ψηφία και σας βάζουν σε μεγάλο κίνδυνο να κλαπεί η ταυτότητα σας από hackers», αναφέρει ο CEO του SplashData.

Όλη η Ελλάδα χειροκροτάει τον τροχονόμο της Λάρισας...

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Όλη η Ελλάδα χειροκροτάει τον τροχονόμο της Λάρισας...
    Έκοψε μία κλήση και χειροκροτήθηκε από την μεγαλούπολη της Θεσσαλίας, αλλά του αξίζει και το χειροκρότημα ολόκληρης της Ελλάδας. Ένας τροχονόμος στη Λάρισα κατάφερε να κάνει το γύρο του Facebook με την πράξη του. Πώς;





ΠΡΟΣΟΧΗ- Κίνδυνος για την υγεία, από παλιά "τάπερ"- Ποια πρέπει να πετάξετε

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  "  



ΠΡΟΣΟΧΗ- Κίνδυνος για την υγεία, από παλιά "τάπερ"- Ποια πρέπει να πετάξετε
health.com
    Σε κάθε σπίτι υπάρχουν τα γνωστά σε όλους δοχεία τύπου “τάπερ”, στα οποία αποθηκεύουμε τροφές και συνήθως τα βάζουμε στο ψυγείο.
    Αν, όμως, τα τάπερ που χρησιμοποιείτε τα έχετε πολλά χρόνια, τότε μπορεί να διατρέχετε έναν σοβαρό κίνδυνο.
    Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές αυτών των πλαστικών δοχείων έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν την ουσίαδισφαινόλη-Α (ΒΡΑ). Είναι μια χημική ουσία που βρίσκεται σταπολυκαρβονικά πλαστικά και τις εποξικές ρητίνες.

ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ

26/01/2016
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η Λέσχη Λιμενικού Σώματος τίμησε την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και την ανακήρυξε Επίτιμο μέλος της Λέσχης Λιμενικού Σώματος, καθώς και τους ηρωϊκούς άνδρες του Λιμενικού και της Ελληνικής Ακτοφυλακής που με κίνδυνο της ζωής τους διασώζουν χιλιάδες πρόσφυγες στα παγωμένα νερά του Αιγαίου: Τον Πλωτάρχη Παντελεήμονα Βατούση, τον αρχαιότερο κυβερνήτη των σκαφών του Κεντρικού Λιμενικού της Χίου, τον Υπαξιωματικό Αρχικελευστή Οδυσσέα Μαθιουδάκη από το Λιμεναρχείο της Λέρου και τον λιμενοφύλακα Αριστοκλή Σαγρέ από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

Γιατί ο Θεός επιτρέπει τους πειρασμούς


Οι πειρασμοί παραχωρούνται για να φανερωθούν τα κρυμμένα πάθη, να καταπολεμηθούν κι έτσι να θεραπευθεί η ψυχή. Είναι και αυτοί δείγμα του θείου ελέους.
Γι’ αυτό εμπιστεύσου στο Θεό και ζήτησε την βοήθεια Του, ώστε να σε δυναμώσει στον αγώνα σου. Η ελπίδα στο Θεό δεν οδηγεί ποτέ στην απελπισία. Οι πειρασμοί φέρνουν ταπεινοφροσύνη.
Ο Θεός ξέρει την αντοχή του καθενός μας και παραχωρεί τους πειρασμούς κατά το μέτρο των δυνάμεων μας. Να φροντίζουμε όμως κι εμείς να είμαστε άγρυπνοι και προσεκτικοί, για να μη βάλουμε μόνοι μας τον εαυτό μας σε πειρασμό.
gtepitr2

«Στάχτη» στα μάτια των ΣτρατιωτικώνEA

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΠΗΓΗ : "  
http://eaasargolida.blogspot.gr
   " 
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα σε εν ενεργεία και συνταξιούχους

Χωρίς αντίκρισμα είναι οι υποσχέσεις που δίνονται στους αποστράτους και στους εν ενεργεία στρατιωτικούς, υποστηρίζουν οι περισσότεροι στρατιωτικοί με τους οποίους μίλησε... το «ΜΑΡΣ», χωρίς, βέβαια, να λείπουν και οι αισιόδοξοι, που λένε πως κάτι θα γίνει και στο τέλος δεν θα έρθουν δραματικά χειρότερες αλλαγές.