ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΓΚΟΛ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Από τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το ΚΥΠΕΛΛΟ " ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-4. 26-4-2014.


Ακόμα θα αναρτηθούν και άλλα VIDEO - Φωτογραφίες που είναι μέσα από τις κερκίδες όπου ζεις την πραγματική εικόνα ακούγοντας μεν και τα άσχημα  τα οποία δεν λείπουν από τους αγώνες.


Μηχανογράφηση Επιχείρησεων

ΠΗΓΗ :  George Brakopoulos

Δημόσια κοινοποίησηΧθες 3:40 μ.μ.
 
στη Θεσσαλονίκη : Η EPROM ανέλαβε την μηχανογράφηση της επιχείρησης APOLA-HORECA.gr, με ολοκληρωμένο σύστημα ERP για παρακολούθηση αποθήκης, πελατών, προμηθευτών, προϊόντων, έκδοση αποδείξεων και φυσικά custom ανάγκες και λύσεις για τιμολογιακή πολιτικη και στόχο μεγαλύτερη κερδοφορία.

Φαράγγι της Σαμαριάς

ΠΗΓΗ :  ΕΚ    E-MAIL ΑΠΟ    Gina Xronis




BIKIPAIDEIA


Το Φαράγγι της Σαμαριάς βρίσκεται στην Κρήτη, στο νότιο τμήμα του νομού Χανίων. Με μήκος 18 χιλιομέτρων, είναι ίσως το μεγαλύτερο σε μήκος φαράγγι της Ευρώπης μετά από το φαράγγι του Βερντόν στη Γαλλία. 

" ΓΚΟΛ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ " από τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Κύπελλο ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4. 26-4-2014.


Στο πρώτο γκολ έκανα την σκέψη ότι το κόρνερ είναι μισό γκολ και δεν έπεσα έξω άνοιξα το VIDEO  και περίμενα την εξέλιξη της φάσης που είχα σαν αποτέλεσμα το γίνει το γκολ από πλευράς "      ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ " και ακούτε το τι γίνεται. 

VIDEO 2 ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ " ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ " 26-4-2014






Στο παρακάτω  video  είναι η έναρξη αυτού του ωραίου ποδοσφαιρικού αγώνα με τα λίγα άσχημα γεγονότα. 

Πρωτότυπο «αυτοκαθαριζόμενο» αυτοκίνητο

ΑΠΟ ΤΗ NISSAN

28/04/2014
Τη λύση στο πλύσιμο των αυτοκινήτων δίνει η Nissan, έχοντας ήδη ξεκινήσει δοκιμές πάνω σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία βαφής που απωθεί τη λάσπη, τη βροχή, αλλά και την καθημερινή βρωμιά, γεγονός που επιτρέπει στους οδηγούς να αραιώσουν τις επισκέψεις τους στο πλυντήριο αυτοκινήτων. 

Αμέσως μετά τις εκλογές η πιλοτική καταβολή ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

ΑΠΟ ΤΟ 2015 Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ

28/04/2014
Μετά τις εκλογές θα ξεκινήσει πιλοτικά η καταβολή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ

28/04/2014
Την ονομασία Ε41 φέρει το νέο έντυπο της εφορίας το οποίο θα καλούνται να συμπληρώσουν από σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου, όλοι όσοι θέλουν να πουλήσουν ακίνητο.

Κόντρα για νέα μέτρα λόγω κάλπης

 Μαΐου το επόμενο ραντεβού

28/04/2014
Την ώρα που η αντιπολίτευση «βλέπει» νέο μνημόνιο και μέτρα ύψους 7,7 δις ευρώ και η κυβέρνηση διαψεύδει, υπενθυμίζοντας ότι πουθενά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην έκθεση της Κομισιόν, ο επόμενος κρίσιμος σταθμός είναι το Eurogroup της 5ης Μαΐου, στη συνεδρίαση του οποίου οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα καλέσουν την ομάδα εργασίας της ευρωζώνης (Εuroworking Group) να ξεκινήσει τις τεχνικές διεργασίες για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. 

Ποσοστό από τις κλήσεις στα Ταμεία της ΕΛ.ΑΣ!



Υπέρ των Επικουρικών Ταμείων για τις συντάξεις των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. θα πηγαίνουν τα 5 ευρώ από κάθε κλήση των 100 ευρώ για τροχαία παράβαση. 
Μέτρο που είχε καταργηθεί με νόμο, αλλά επανήλθε με νέα ρύθμιση.