ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Τα καρύδια απομακρύνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Δεκεμβρίου 12, 2014 at 10:00 πμ, Last Updated: 
Walnuts-Nuts-Health-Snack-Food-Raw
 Μία ισχυρότατη γραμμή άμυνας κατά του καρκίνου του μαστού μπορεί να αποτελέσει η καθημερινή κατανάλωση μερικών μόλις καρυδιών. Ερευνητές του Πανεπιστημίου Marhall της Virginia των ΗΠΑ ανακάλυψαν ότι ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του μαστού μειωνόταν σημαντικά στα ζώα εργαστηρίου που ακολουθούσαν μία συνηθισμένη διατροφή που περιελάμβανε μία μέτρια ποσότητα καρυδιών.

Πίνακες σύγκρισης αποδοχών στρατιωτικών και βουλευτών, δικαστικών κλπ ειδικών μισθολογίων

ΠΗΓΗ : " pentapostagma,     " 

Posted: Δεκεμβρίου 12, 2014 at 7:27 πμ, Last Updated: 
Παρατίθεται πίνακας σύγκρισης των αποδοχών των Ελλήνων στρατιωτικών, μετά τη μερική αποκατάστασή τους, με τις αποδοχές των βουλευτών, των δικαστικών και λοιπών συμπεριλαμβανομένων στα ειδικά μισθολόγια.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ «παρουσίασε» πυροβόλο Laser σε πολεμικό πλοίο στο Περσικό Κόλπο

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Δεκεμβρίου 12, 2014 at 12:48 πμ, Last Updated: 
us

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ανέπτυξε με επιτυχία , για πρώτη φορά, οπλικό σύστημα λέιζερ πάνω σε ένα πολεμικό σκάφος στον Περσικό Κόλπο, γεγονός που θα αυξήσει την καταστρεπτική ισχύ, τόσο στο έδαφος όσο και στο αέρα ,ανακοίνωσε το Γραφείο Ναυτικών Ερευνών (Π.Ε.Ο.), αναφέρει η ιστοσελίδα sputniknews.com.
«Οι ερευνητές αναφέρουν ότι οι επαναστατικές ανακαλύψεις της τεχνολογίας, [ σύστημα όπλου Λέιζερ], θα ωφελήσουν τελικά όχι μόνο τα πλοία επιφανείας του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ , αλλά και τα εναέρια και επίγεια συστήματα όπλων», ανακοίνωσε το αμερικανικό γραφείο ερευνών σε δελτίο Τύπου.

Τι θα πληρώσουν όσοι έχουν καταθέσει τις πινακίδες των ΙΧ και θέλουν να τις πάρουν πίσω

ΠΗΓΗ : " pentapostagma,     " 

Posted: Δεκεμβρίου 11, 2014 at 10:28 μμ, Last Updated: 

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 31/12
Μόνιμο χαρακτήρα θα πάρει το μέτρο της πληρωμής τελών κυκλοφορίας με τον μήνα και γι αυτό μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να κατατεθεί διάταξη στη Βουλή που θα παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες οχημάτων να παραλαμβάνουν τις πινακίδες καταβάλλοντας τέλη για τους υπόλοιπους μήνες του έτους.

Οι ψυχαναγκασμοί: Τσεκάρεις συνέχεια διακόπτες ή αν κλείδωσες το σπίτι;

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,   " 

Posted: Δεκεμβρίου 11, 2014 at 8:31 μμ, Last Updated: 
Θα έχετε όμως προσέξει ότι όταν τελειώσει η αναβάθμιση, ή το φόρ­τωμα ενός προγράμματος, συνήθως εμφανίζεται η ένδειξη «τέλος» ή «έγινε»»finish»,»done». Κλικάρουμε πάνω στην ένδειξη και είμαστε πλέ­ον σίγουροι, ότι το πρόγραμμα φορτώθηκε επιτυχώς. Μπορείτε λοιπόν να αντιληφθείτε τι θα γινόταν, εάν δεν εμφανιζόταν αυτή η ένδειξη τέλους; Θα έπρεπε να επαναλάβουμε τη διαδικασία του φορτώματος από την αρχή. Και εάν και πάλι δεν εμφανιστεί η αναμενόμενη ένδειξη τέλους, που θα μας καθησυχάσει ότι το φόρτωμα, η αναβάθμιση, ή ο έλεγχος για ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα, ολοκληρώθηκε επιτυχώς, θα ήμασταν υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε τη διαδικασία εκ νέου.
Προφανώς μια παρόμοια βλάβη έχουν στον εγκέφαλό τους οι ιδεο- ψυχαναγκαστικοί.
Κείμενο του Ψυχιάτρου Παύλου Σακκά.

Εύλογες απορίες προς τη Δημόσια Διοίκηση και τους αρμοδίους του Υπουργείου Οικονομικών

ΠΗΓΗ : "  http://eaasargolida.blogspot.gr    " 

ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



Μετά τη διασταύρωση των πληροφοριών από πλήθος συναδέλφων αποστράτων στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α. και τα εκατοντάδες παράπονα που "εισπράξαμε" αναφορικά με την περιβόητη "μερική αποκατάσταση" των συνταξίμων αποδοχών τους από το Γ.Λ.Κ. (ευτυχώς για τους εν ενεργεία συναδέλφους οι μηχανογραφήσεις των Γενικών Επιτελείων προχώρησαν και υλοποίησαν άριστα και άμεσα τα εντελλόμενα του ν. 4307/2014), μας γεννώνται οι παρακάτω απορίες - ερωτήματα :

Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας

Ήταν χειμώνας του 1947 και πλησίαζαν οι εορτές των Χριστουγέννων κι ένα μικρό παιδάκι, 6 περίπου ετών, ρακένδυτο, προσπαθεί να ρίξει έναν λιγδιασμένο φάκελο μέσα στο γραμματοκιβώτιο. Προσπαθούσε αρκετή ώρα, αλλά, επειδή ήταν κοντούλης, δεν τα κατάφερνε. Την ώρα εκείνη περνούσε ο πατήρ Γεώργιος Ασλάνογλου, πολύτεκνος και βασανισμένος από τη μαύρη Κατοχή που περνούσαμε στη Δράμα. Το πρόσεξε ο ιερεύς το παιδί, το πλησίασε και το ρωτά:
- Τι προσπαθείς να κάνης, αγοράκι μου;

Ο βλάσφημος Παριανός ψαράς και η Παναγία η Εκατονταπυλιανή.



Παναγία η Εκατονταπυλιανή
Στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου, προπαραμονή Δεκαπενταύγουστου 1931, βρίσκονταν τρεις ομάδες ψαράδων, που ψάρευαν τις νύχτες με τα γρι-γρι στο στενό μεταξύ Πάρου και Νάξου.
Εκείνη τη νύχτα η μία ομάδα έμεινε στο μικρό λιμάνι. Οι ψαράδες το έριξαν στο πιοτό, το πιοτό έφερε το κέφι, κι εκείνο παρεξηγήσεις και βαρείες κουβέντες.

ΘΑΥΜΑ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ !



ΠΗΓΗ :  https://www.youtube.com/watch?v=4vz6sZsVx20

ΠΗΓΗ : "   ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    "




Αυτός είναι ήρωας αλλά ποιός τον ξέρει και ποιόs τον θυμάται;

Τηλεμαχος Τσιμιρικας,ετων 15...
καηκε στην προσπαθεια να σωσει τα αδερφια του.

ουτε η σκονη απο το ονομα του απεμεινε...
Δεν είναι Ρωμανός βλέπεις!


Σημ.
Αυτού του παιδιού είναι αιωνία η μνήμη,Μαρίνα.Το παιδάκι αυτό καταγράφηκε στηυν αιωνία μνήμη του Θεού.Πόσοι Ρωμανοί πέρασαν και θα περάσουν.Τέτοιες πράξεις σαν του μικρού Τηλεμάχου μένουν ΑΙΩΝΙΕΣ,ας ξεχνιούνται από εμάς τους ανθρώπους.

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΑ " ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ "

>ΤΟ ΙΔΙΟ   ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ  ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ(ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΙ)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ,ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ,ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ,ΑΥΘΑΔΕΙΣ,ΘΡΑΣΕΙΣ,ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ,ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ
ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....


Subject: ιδιαίτερη αγγελία

Όλα έγιναν πριν από λίγες μέρες όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ανέβασε την... άκρως ιδιαίτερη αγγελία που βλέπετε... 
Ο εστιάτορας ήθελε να βάλει στο μαγαζί του ζωντανή μουσική, αλλά δεν ήθελε να πληρώνει τους μουσικούς. Έτσι όπως βλέπετε στην μικρή αγγελία ζήτησε μουσικούς να παίζουν δωρεάν, με μοναδικό κέρδος για τους ίδιους, να προωθούν τη δουλειά τους και να πουλάνε CD.

Σπαγγέτι αλά Νόρμα.


Δεκεμβρίου 13, 2014 — Χαράλαμπος
σπαγγέτι - μακαρόνια
Συστατικά
  • 2-3 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε κυβάκια 1Χ1 εκ
  • 1 συσκευασία κόκκινη σάλτσα με βασιλικό (400γρ.)
  • 1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1-2 σκ. σκόρδο
  • λίγο μπούκοβο αν το θέλουμε πιο καυτερό
  • 1/2 ματσάκι φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό
ψιλικομμένο
40′

Άγιοι Προστάτες των ασθενειών

ΠΗΓΗ : "  ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com   " 

Posted: Δεκεμβρίου 8, 2014 at 8:08 μμ, Last Updated: Δεκεμβρίου 8, 2014 at 12:31 μμ
Παρακάτω παραθέτω έναν πίνακα, με ονόματα Αγίων που θα μπορούσαν να θεωρηθούν Άγιοι Προστάτες – Θεραπευτές. Στην συνέχεια του πίνακα θα γράψω πιο αναλυτικά γι” αυτούς τους Αγίους.
Ανίατες Ασθένειες: Άγιοι Ανάργυροι, Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Άγιος Εφραίμ, Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος, Άγιος Νεκτάριος, Άγιος Παντελεήμων, Όσιος Σαμψών.
  1. Αρθριτικά – Ρευματισμοί: Αγία Βαρβάρα, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος, Άγιοι Ανάργυροι, Κοσμάς και Δαμιανός.
  2. Γονιμότητα: Αγία Άννα, Αγία Δόμνα, Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Άγιος Ευθύμιος, Αγία Μαρίνα, Άγιος Νεκτάριος, Όσιος Ρωμανός.

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών". Οι ελληνικές ερευνητικές ομάδες συμμετείχαν σε 591 έργα


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
132
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Τεχνολογίες Πληροφορίας & Επικοινωνιών". Οι ελληνικές ερευνητικές ομάδες συμμετείχαν σε 591 έργα
Την συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών" (Information & Communication Technologies/ICT) του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ την περίοδο 2007-2013, παρουσιάζει νέα μελέτη του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης οι ελληνικές ερευνητικές ομάδες συμμετείχαν σε 591 έργα (με κοινοτική χρηματοδότηση 330,42 εκατ. ευρώ), δηλαδή στο 25,7% των συνολικών έργων που χρηματοδοτήθηκαν. Το μέσο ποσοστό επιτυχίας για τις προτάσεις με ελληνική συμμετοχή διαμορφώθηκε στο 13,2%, τοποθετώντας την Ελλάδα στη 12η θέση στο σύνολο των 28 κρατών μελών της ΕΕ.