ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

«Δεν μαθαίνουν και δεν ξέρουν να σκέφτονται»

Δημοσιογράφος ετών 98 προειδοποιεί





Δημοσιογράφος βγαίνει στη σύνταξη στα 98 και προειδοποιεί για την έλλειψη κριτικής σκέψης της νέας γενιάς
Ο Ντέιβιντ Πέρλμαν, Αμερικανός δημοσιογράφος με ειδίκευση στα επιστημονικά θέματα, αποφάσισε στα 98 να βγει στη σύνταξη, λίγο προτού συμπληρώσει 70 χρόνια εργασίας στην εφημερίδα Chronicle του Σαν Φρανσίσκο. Μιλώντας στο ινστιτούτο κατάρτισης δημοσιογράφων Poynter Institute, υποστήριξε ότι μια ολόκληρη γενιά Αμερικανών αδυνατούν να σκεφτούν και να κατανοήσουν σωστά ένα επιστημονικό ζήτημα.

Συντάξεις: Μειώσεις έως 300 ευρώ με το «κόλπο» της προσωπικής διαφοράς


Την ώρα που η Βελκουλέσκου ζητά περικοπή των συνταξιοδοτικής δαπάνης και διεύρυνση της φορολογικής βάσης, οι απώλειες από την περικοπή της προσωπικής διαφοράς στις καταβαλλόμενες συντάξεις από το 2019 θα φτάνουν έως και τα 300 ευρώ.

«Επίδειξη σημαίας» από την Ελλάδα κάτω από την Αγία Σοφία: Μήνυμα του ΠΝ στις ασκήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο


«Επίδειξη σημαίας» από την Ελλάδα κάτω από την Αγία Σοφία: Μήνυμα του ΠΝ στις ασκήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Η ΤΠΚ «Ρίτσος» κλάσης Super Vita της ισχυρότερης και πιο σύγχρονης κλάσης πυραυλακάτων που διαθέτει το ΠΝ  πέρασε σήμερα τα Στενά του Βοσπόρου κατευθυνόμενη προς το Αιγαίο ύστερα από την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στη Νατοϊκή άσκηση Sea Breeze 17 που πραγματοποιήθηκε στη Μαύρη Θάλασσα και ολοκληρώθηκε εχθές.

POS: ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ28/07/2017
Ερμηνευτική εγκύκλιο για την Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία προβλέπει την υποχρέωση αποδοχής πληρωμής με κάρτα (ΡΟS), εξέδωσε η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.
Συγκεκριμένα, η εγκύκλιος αποσαφηνίζει τα εξής: