ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 28-8-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 27-8-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com     " 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 26-8-2015

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Συνημμένα26 Αυγ (Πριν από 3 ημέρες)
προς ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ( 15-08-26)
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 25-8-2015


ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Συνημμένα25 Αυγ (Πριν από 4 ημέρες)
προς ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com  " 

Ανακοινώθηκαν τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 28.8.15 | 
  Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός του Υπουργείου Οικονομίας από τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη και οι Δράσεις των Τομεακών Προγραμμάτων ΕΠΑνΕΚ και ΥΜΕΠΕΡΑΑ για την περίοδο 2014-2020. Αναλυτικά, ανακοινώθηκαν τα εξής προγράμματα της νέας περιόδου, τα οποία θα προδημοσιευτούν μέσα στον Σεπτέμβριο:
Ενίσχυση των Τουριστικών Επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών

52 συλλήψεις σε αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 27.8.15 | 
 Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από προχθές 25.8.2015 έως και χθες 26.8.201), στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια ενενήντα εννέα (999) άτομα, εκ των οποίων επτακόσια πενήντα εννέα (759) ήταν ημεδαποί και διακόσια σαράντα (240) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε οκτακόσια δύο (802) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν διακόσια ένα (201) άτομα, από τα οποία εκατόν είκοσι (120) ήταν ημεδαποί και ογδόντα ένα (81) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα δύο (52) άτομα.

Βάσεις 2015: Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων στην Αργολίδα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 26.8.15 | 
 Με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, οι τάσεις στις βάσειςσυγκριτικά με πέρυσι είναι πτωτικές, με αρκετές σχολές της περιφέρειας να έχουν βάση εισαγωγής πολύ χαμηλότερη φέτος.

Παυλόπουλος: Η χώρα αποφάσισε να συνεχίσει εντός ΕΕ και Ευρωζώνης

«ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ»

28/08/2015
«Η Ελλάδα έχει πάρει την οριστική απόφαση να συνεχίσει, και μάλιστα με τρόπο αδιαπραγμάτευτο, την πορεία της μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μέσα στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγο πριν από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

ΔΕΗ: «Μπόνους» στους καλοπληρωτές

ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2016

28/08/2015
Σημαντικά οικονομικά οφέλη για τους καταναλωτές της Χαμηλής και Μέσης τάσης ανακοίνωσε η ΔΕΗ με την εφαρμογή της νέας τιμολογιακής της πολιτικής, αλλά και με το πρόγραμμα επιβράβευσης για τους συνεπείς οικιακούς καταναλωτές.

ΟΛΠ: Αύξηση 130% στα καθαρά κέρδη του ΟΛΠ

ΤΟ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2015

28/08/2015
Αύξηση παρουσίασε η καθαρή κερδοφορία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, κατά τη διάρκεια του α’ εξαμήνου του 2015.

ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

28/08/2015
Μείωση περίπου 2 δισ. ευρώ εμφάνισαν οι καταθέσεις των επιχειρήσεων και νοικοκυριών τον Ιούλιο υποχωρώντας στα επίπεδα του 2003, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog. 

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
 Αθήνα, 27 Αυγούστου 2015
 
ΘΕΜΑ: Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
 
     Την 25η Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας, ενημέρωσης και εθιμοτυπίας, συνάντηση του Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με τον Κύριο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη στο γραφείο του, στην οποία συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης και ο υπασπιστής του κ. Αρχηγού.

Το μήνυμα...

ΠΗΓΗ. : " http://aftofotos.blogspot.gr   " 


 Leo Buscaglia ( 1924 - 1998 )... Συγγραφέας και Επίκουρος καθηγητής της Κοινωνικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Πόσα χάνουν απο τις συντάξεις τους τα Σώματα Ασφαλείας, Δικηγόροι,Ναυτικοί και Συμβολαιογράφοι...



Οριζόντιες περικοπές 5,2% «κρύβει» η υποχρεωτική ένταξη από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά έντεκα (11) Επικουρικών Ταμείων, στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ). Τα Ταμεία αυτά, που έχουν πάνω από 200.000 ασφαλισμένους και 122.000 συνταξιούχους, προστίθενται στο Υπερ – Επικουρικό με το 1.645.000 συνταξιούχους, λόγω μνημονιακής δέσμευσης====>>>

ΠΩΣ ΚΥΜΑΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...


Το Υπουργείο Παιδείας έβαλε τέλος χθές (26-08-2015) και ώρα 10.00΄στην αγωνία χιλιάδων μαθητών,

Νέες επιβαρύνσεις φέρνει η κλίμακα στα εισοδήματα ...



Τη δημιουργία μίας ενιαίας κλίμακας με την οποία θα φορολογούνται όλα τα εισοδήματα ανεξάρτητα από την προέλευση τους και θα φέρει επιβαρύνσεις στα μεσαία εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών. Συγκεκριμένα, τα έσοδα από μισθούς και συντάξεις, κινητές αξίες και τα έσοδα από ενοίκια θα φορολογούνται με μία ενιαία κλίμακα=====>>  

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ 6% ΣΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ...



Δεν θα γίνει η περικοπή του 6%, για την υγειονομική περίθαλψη, στα μερίσματα του Μ.Τ.Σ και Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ., όπως θα γίνει στην κύρια σύνταξη που θα αυξηθεί από το 4% στο 6%=====>> 

Ανακοίνωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.)...

Συνάδελφοι, 
Αρχίζω τη σημερινή μας επικοινωνία με ένα ερώτημα. Ποιός είπε τη φράση :«Αυτή τη φορά θα πρωτοτυπήσω. Θα εφαρμόσω το πρόγραμμα μας».Για να μη σας κουράσω θα απαντήσω αμέσως. Το είπε ένας νέος, φέρελπις, «Αριστερός» πολιτικός, ένας πολιτικός που ενσάρκωνε τα όνειρα και τις ελπίδες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για ένα καλύτερο======>>>αύριο, μια καλύτερη ζωή. Το είπε αμέσως μετά τις εκλογές του Γενάρη του 2015 και όλοι μας περιμέναμε την «πρωτοτυπία».Αντί αυτού όμως είδαμε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, την ωμή αλήθεια. Είδαμε τη λήψη αντιλαϊκών μέτρων, μέτρων καθ’ υπόδειξη των δανειστών μας, μέτρα καμουφλαρισμένα με τη μόνιμη φράση – επωδό των πολιτικών μας «Να σώσουμε την Ελλάδα». Και εμείς ρωτάμε «με τους Έλληνες τι γίνεται; Θα σωθούν αυτοί ποτέ;» Αρχίζω και αναρωτιέμαι. Τι είναι εκείνο που μεσολαβεί και η προεκλογική «ελπίδα» μεταμορφώνεται σε«αναλγησία» και «αναξιοπιστία». Τι είναι εκείνο που κάνει μόνιμα τους πολιτικούς μας και θάβουν με τις ενέργειες τους τα όνειρα και τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού; Να δεχθούμε τη χιλιοειπωμένη φράση ότι «η εξουσία φθείρει και διαφθείρει»; 

Έτοιμη η Υπουργική Απόφαση για την ένταξη του ΤΕΑΠΑΣΑ στο Ε.Τ.Ε.Α....

Με την ενοποίηση, από την 1η Σεπτεμβρίου, 11 επικουρικών ταμείων - ΝΠΔΔ στο ΕΤΕΑ, ξεκινά η εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου για τις συντάξεις. Την ενοποίηση των Ταμείων προβλέπει η πρώτη, μετά τη ψήφιση του ν. 4336/15, υπουργική απόφαση που συντάχθηκε χθες και πρόκειται να δημοσιοποιηθεί στα επόμενα 24ωρα, έτσι ώστε να μην «χαθεί» η προθεσμία που προβλέπει η συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς=====>> Οι Επικουρικές Συντάξεις θα καταβληθούν και αυτό τον μήνα από τα επιμέρους εντασσόμενα Ταμεία και κλάδους, ενώ έως τον Οκτώβριο θα έχει αποφασιστεί αν θα επιβληθούν ή όχι νέες περικοπές (πέρα από την παρακράτηση της εισφοράς 6% για υγειονομική περίθαλψη που θα γίνει, για πρώτη φορά, από τις καταβαλλόμενες συντάξεις του μηνός Σεπτεμβρίου) σε εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος. Στελέχη του ΕΤΕΑ εκτιμούν ότι αν δεν βρεθούν «ισοδύναμα», η μείωση των επικουρικών συντάξεων θα φτάσει στο 8% προκειμένου να «καλυφθεί» το έλλειμμα των 380.000.000 € φέτος. 

Προσκλητήριο για παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ την 05-09-2015


poasy
Αθήνα 28 Αυγούστου 2015
Αρ. Πρωτ.: 500/7/40ζ
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
  Η Ομοσπονδία μας, αμέσως μετά το Συνέδριο ξεκίνησε ένα τιτάνιο αγώνα για την αναχαίτιση των δυσμενών μέτρων των Μνημονίων -παλαιών και νέων- και έχοντας δείξει ήδη τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής, αισθάνεται την υποχρέωση να σας απευθύνει ένα θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό.