ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

!!! Συνάντηση συμμαθητών 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου μετά από 49 χρόνια !!!




20-10-2018. Μία ημέρα ιδιαίτερη για τους συμμαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.
Μετά από μεγάλη προσπάθεια της ΚΟΡΑΚΑ Ειρήνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση των συμμαθητών. 
΄Ηταν η πρώτη συνάντηση μετά από 49 χρόνια.
Πραγματικά υπήρξαν διάφορα συναισθήματα κυρίως με αυτούς που βρέθηκαν για πρώτη φορά.
Αυτοί που κατοικούν στο Ναύπλιο βλέπονται όμως και για αυτούς είχε ιδιαιτερότητα διότι έτσι μαζί όλοι σε παρέες δεν είχαν βρεθεί και ακόμα αν και στην ίδια πόλη κάποιοι - κάποιες δεν γνωριζόντουσαν,  δεν είχαν μιλήσει.
Θυμήθηκαν πάρα πολλά από τα παιδικά χρόνια, τα παιχνίδια στις γειτονιές και τις τότε παρέες.
Τώρα όλοι μεγάλοι ο καθένας με την οικογένειά του και την επαγγελματική τους αποκατάσταση και με τα προβλήματά τους που στα παιδικά μας χρόνια ήταν σε ποιο μέρος θα πάμε να παίξουμε και ποιος ποια θα φλερτάρει.

ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ 
Ανέμελα  

Την έκπληξη της βραδιάς έκλεψε ο Γιάννης ΓΚΙΟΛΑΣ
 ( Βουλευτής) όπου πριν ελαχίστων λεπτών στην ταβέρνα  VETO που ήταν η συνάντηση είχε πάει ο Απόστρατος της Ελληνικής Αστυνομίας ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ και ΑΜΕΣΩΣ μετά μπαίνει ο Γιάννης και πετάγεται ένας άλλος συμμαθητής και λέει στον Γιάννη ήλθες μαζί με την Ασφάλεια χαριτολογώντας  και να υπήρχε συνεννόηση πριν δεν θα πετύχαινε τόσο καλά   μάλιστα δε ο Γιάννης με τον Μιχάλη καθόντουσαν και στο ίδιο θρανίο.

Μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛ. Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ παραβρέθηκαν στην Εορτή του Αγίου Αρτεμίου προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παραβρέθηκαν οι : κ.ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ  Πρόεδρος, κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Γεν.Γραμματέας και η κ. ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ - ΛΙΤΣΑ Παναγούλα Ταμίας.

Επίσης πολλά μέλη του Συνδέσμου.


Οι φωτογραφίες και τα παρακάτω κείμενα είναι από την αναφερόμενη Πηγή.