ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α....



Από τις αρχαιρεσίες του 15ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.),που πραγματοποιήθηκαν την 28 & 29-06-2014 στην Αθήνα,στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, εξελέγη το......>>
το νέο Διοικητικό Συμβούλιο,το οποίο απαρτίζεται από τους:
1). ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ.
2). ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟ, Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.
3). ΛΑΒΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.

Επίδειξη “θανατηφόρας ισχύος” από την ΠΑ! Φωτορεπορτάζ από την Κρανέα

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   "

Posted: July 4, 2014 at 9:00 am, Last Updated: 
επίδειξη-θανατηφόρας-ισχύος-από-την-ΠΑ-φωτορεπορτάζ-από-την-Κρανέα
Έριξαν ότι μπορούσαν να ρίξουν από βόμβες και πυρομαχικά. Ήταν κάτι παραπάνω από μια εντυπωσιακή άσκηση. Ήταν μια επίδειξη δύναμης της ελληνικής ΠΑ. Ο εκκωφαντικός θόρυβος των εκρήξεων στο πεδίο βολή Κρανέας πρέπει να έφθασε ως μήνυμα εκεί που έπρεπε. Η “πληγωμένη” από την οικονομική κρίση Ελλάδα έχει μια ισχυρή ΠΑ . Κι αυτό το οφείλει αποκλειστικά και μόνο στο προσωπικό της. Αυτό που πετά κι αυτό που από το έδαφος εξασφαλίζει τις πτήσεις.

Σας αρέσει ο σολομός; Διαβάστε τι εντόπισαν επιστήμονες και ξανασκεφτείτε το

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: July 3, 2014 at 11:26 pm, Last Updated: 
solomos
Το έγκυρο Γαλλικό περιοδικό διατροφής: «60 εκατομμύρια καταναλωτές» σε συνεργασία με βιολόγους και άλλους επιστήμονες επιχείρησε να διαπιστώσει τι περιέχουν οι συσκευασμένες φέτες σολομού που καταναλώνονται από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατέληξαν λοιπόν στο συμπέρασμα, ότι οι φέτες δεν είναι τόσο «καθαρές» αφού εντόπισαν σε αυτές βαρέα μέταλλα, φάρμακα και… παρασιτοκτόνα.

Τα δέκα προϊστορικά έντομα που δεν θα θέλατε ποτέ να συναντήσετε [Εικόνες]

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: July 3, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: 
τα-δέκα-προιστορικά-έντομα-που-δεν-θα-θέλατε-ποτέ-να-συναντήσετε
 Δεν υπάρχει τίποτα αρκετά όμοιο με το συναίσθημα που προκαλείται από ένα αόρατο έντομο που έρπει στο μπράτσο σας ή με μια μικρή σαρανταποδαρούσα να βγαίνει από το παπούτσι σας.
Αλλά τι θα γινόταν αν η σαρανταποδαρούσα είχε μήκος 1 μέτρο; Εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια πριν, τέρατα, όπως αυτά ήταν παντού. Εδώ είναι μερικά από τα πιο τρομακτικά προϊστορικά έντομα που περπάτησαν ποτέ ή καλύτερα σέρνονταν στη Γη.

Μια σπάνια,παράξενη για μένα,φωτογραφία του 1920 εδώ στο χωριό των Ποιμένων.Που είναι το παράδοξο;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     "

Posted: 
nekros-fotografia
Μια σπάνια,παράξενη για μένα,φωτογραφία του 1920 εδώ στο χωριό των Ποιμένων.Που είναι το παράδοξο; Κατ’αρχήν δεν ζει κανείς απ’όλους αυτούς,ούτε καν αυτοί που φαίνονται μικρά παιδιά.
Που είναι το παράξενο;Είναι μια οικογενειακή φωτογραφία Ορθοδόξων Χριστιανών,με τον παππού,γιαγιά,παιδιά,εγγόνια,δισέγγονα.

Σαΐτα: Το πιο γρήγορο φίδι της Ελλάδας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: July 3, 2014 at 7:00 pm, Last Updated: 
σαϊτα-το-πιο-γρήγορο-φίδι-της-Ελλάδας
Το συγκεκριμένο είδος φιδιού θεωρείται και είναι το πιο γρήγορο φίδι της Ελλάδας, σε βαθμό που να του αποδίδονται υπερφυσικές ικανότητες και υπερβολική ταχύτητα από τη λαϊκή παράδοση και τοπικές δοξασίες. 

Πεστίλι ή πέτσα: Πως να φτιάξεις πέτσα ή πεστίλι ή αλλιώς Fruit Leather

ΠΗΓΗ :   "   pentapostagma    "   

Posted: July 3, 2014 at 6:00 pm, Last Updated: 
πως-να-φτιάξεις-πέτσα-ή-πεστίλι
Είναι μια διαδικασία φυσικής αποξήρανσης φρούτων και αποθήκευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αφού πλύνουμε τα φρούτα αφαιρούμε το κουκούτσι και πολτοποιούμε την σάρκα με τον πολτοποιητή μας ηλεκτρικό ή χειροκίνητο. Ο πολτός που θα προκύψει σε ορισμένα φρούτα αποτελείται από πολύ νερό οπότε καλό θα ήταν να το βάλουμε να πάρει μια καλή βράσει έτσι ώστε να εξατμιστεί μεγάλη ποσότητα νερού, αν κάποια φρούτα είναι ξινά μπορούμε να προσθέσουμε λίγη στέβια ή ζάχαρη ή γλυκόριζα.

Προσοχή! Επικίνδυνα αυτά τα παπούτσια!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: July 3, 2014 at 5:00 pm, Last Updated: 
προσοχή-επικίνδυνα-αυτά-τα-παπούτσια
 Aποτελούν την απόλυτη τάση του καλοκαιριού. Ολες οι βιτρίνες έχουν κατακλυστεί με παπούτσια αυτού του τύπου, οι γυναίκες τα αγοράζουν σαν «τρελές», θεωρώντας τα εκτός από μοδάτα και άκρως αναπαυτικά, καθώς και ψηλά είναι και δύσκολα σαν τα τακούνια δεν είναι, ωστόσο οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου:

Θα κάνουν δώρο μία Ακρόπολη.. στην Ακρόπολη!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: July 3, 2014 at 4:00 pm, Last Updated: 
θα-κάνουν-δώρο-μία-Ακρόπολη-στην-Ακρόπολη
 Το Μουσείο Νίκολσον του Σίδνεϊθα κάνει ένα πρωτότυπο δώρο στο Μουσείο της Ακρόπολης της Αθήνας και αυτό θα είναι μία Lego Aκρόπολη.
«Το Βρετανικό Μουσείο αρνείται να επιστρέψει τα γλυπτά του Παρθενώνα στην Αθήνα, αλλά εμείς θα δωρίσουμε στο μουσείο της Ακρόπολης μια ολόκληρη Ακρόπολη», λέει ο Μάϊκλ Τέρνερ, διευθυντής του Μουσείου Νίκολσον του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, με τον Ράιαν ΜακΝοτ τον μοναδικό πιστοποιημένο τεχνίτη της Legoστο νότιο ημισφαίριο να έφτιαχνε συλλεκτικές «αρχαίες» φιγούρες.

Download: Τα φαρμακευτικά φυτά της Ελλάδας

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,     " 

Posted: July 3, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: 
download-τα-φαρμακευτικά-φυτά-της-Ελλάδας
Η Ελλάδα, μπορεί να θεωρηθεί ως μία χώρα αντιθέσεων και μεγάλης ποικιλίας σε όλα τα πράγματα που την περιβάλουν. Οι αντιθέσεις αυτές, στο κλίμα και το έδαφος, έχουν την επίδραση τους σ’ όλα τα ζωντανά πλάσματα πού την κατοικούν, με αποτέλεσμα την ύπαρξη μιας αφάνταστης ποικιλίας τοπικών παραλλαγών, ανθρώπων, ζώων, πουλιών και φυτών.

Εννέα τρομερά ανησυχητικά πράγματα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: July 3, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: 
εννέα-τρομερά-ανησυχητικά-πράγματα-για-τα-ηλεκτρονικά-τσιγάρα
 Μέχρι τώρα, μάλλον τα έχετε δει να …καπνίζουν στο μετρό ή σε ένα μπαρ. Αυτές τις μικρές λαμπερές, φουτουριστικές συσκευές εισπνοής νικοτίνης, που λειτουργούν με μπαταρία, τις οποίες όλοι πλέον ξέρουμε με το όνομα «ηλεκτρονικά τσιγάρα» και που έχουν προσελκύσει την μήνιν όλων, τον τελευταίο καιρό.

Τα πολλαπλά οφέλη του μητρικού θηλασμού

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: July 3, 2014 at 12:00 pm, Last Updated: 
τα-πολλαπλά-οφέλη-του-μητρικού-θηλασμού
 Μητρικός θηλασμός: καλός για τα βρέφη, τις μητέρες και τον…πλανήτη!

Προστατεύει από παιδικές λοιμώξεις και αλλεργίες, βοηθάει στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών, είναι εύπεπτο, γίνεται αγωγός αγάπης και στοργής, είναι πάντα στη σωστή θερμοκρασία, δεν θέλει προετοιμασία και… είναι δωρεάν! Μόλις διαβάσατε μερικά από τα πολυάριθμα οφέλη που προσφέρει το μητρικό γάλα στην υγεία και τη σωστή ψυχική και σωματική ανάπτυξη ενός μωρού.

Τι να βγάλετε από τη διατροφή σας για να μην αρρωσταίνετε!!!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: July 3, 2014 at 11:30 am, Last Updated: 

kruoma
Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Nutrition Journal αποκαλύπτει ότι οι (κακές) διατροφικές μας επιλογές καταστρέφουν το ανοσοποιητικό μας, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο επιρρεπείς απέναντι σε κάθε είδους ασθένεια.

Πως να διατηρήσετε τον μαϊντανό όλο το χειμώνα!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: 
pos-na-diatirisete-to-maintano-olo-to-xeimwna
Κολπάκια για να διατηρήσετε τον μαϊντανό όλο το χειμώνα, να διώξετε τον λεκέ από coca cola από το ρούχο και άλλα πολλά!
Τον μαϊντανό για να διατηρηθεί όλο τον χειμώνα τον βάζουμε σε βάζο με ελαιόλαδο.

Μέρκελ: Σημαντική μία ελεύθερη και ανοικτή κοινωνία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

09/07/2014
Με μία ιστορική αναδρομή από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου θέλησε να εκφράσει την άποψή της για τα πλεονεκτήματα της «ελεύθερης και ανοικτής κοινωνίας» η Άγκελα Μέρκελ.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΦΜ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΠΑ

09/07/2014
Σε αναστολή ή απενεργοποίηση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) της επιχείρησης ή του επιτηδευματία θα μπορεί να προχωρά η φορολογική διοίκηση σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής ή διάπραξης άλλου φορολογικού αδικήματος, όπως προβλέπεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που δόθηκε για διαβούλευση.