ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Σ.Α. Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ V-4



Εδώ βλέπουμε τον Δημήτρη  Νίκα σήμερα και οι δύο πρωτεργάτες είναι με το ίδιο όνομα μάλλον πρέπει να το έχει το όνμομα. 
Ο Δημήτρης  Νίκας όπως σας είπα και σε άλλη ανάρτηση ήταν στον χορό επάνω απο την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος. 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Σ.Α. Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ V-3





Εδώ βλέπουμε τον Δημήτρη Μούσχουρα να απολαμβάνει το έργο του διότι σε άλλη ανάρτηση σας γράφω ότι ήταν αυτός που ξεσήκωνε τον κόσμο για χορό. 
Σήμερα και οι δύο πρωτεργάτες είναι με το ίδιο όνομα μάλλον πρέπει να το έχει το όνμομα. 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Σ.Α.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " Ζεμπέκικο της Ευδοκίας " V-2



Εδώ πάρα πολλά άτομα βλέπουν την κυρία που χορεύει το Ζεμπέκικο της Ευδοκίας. ΄Οπως θα διαπιστώσετε για να χορέψεις αυτό το τραγούδι πρέπει να γνωρίζεις. 

Δείτε και κρίνετε. 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 23-2-2014 ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ V-1



Την 23-2-2014 « Μεσημέρι » πραγματοποιήθηκε στο Κεφαλάρι ΄Αργους  Αργολίδας και στο κέντρο « ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ » ο Αποκριάτικος Χορός του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.

Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική όπου σε αυτό συνέβαλε η δραστηριότητα που κατέβαλε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη.

Η διασκέδαση είχε πλήρη επιτυχία, υπήρχε η σχετική διάθεση από όλους, εδώ όμως πρέπει να πούμε ότι δύο απλά μέλη του συνδέσμου έκαναν την διαφορά. Ο πάντα παρών  και καλός χορευτής κ. ΝΙΚΑΣ Δημήτριος ο οποίος από την στιγμή που άρχισε ο χορός  είχε συμμετοχή μέχρι που τελείωσε η εκδήλωση κάτι που θα το δείτε  στα  VIDEO, επίσης ο ακούραστος και αγαπητός σε όλους κ. ΜΟΥΣΧΟΥΡΑΣ Δημήτριος ο οποίος ξεσήκωνε όλους για χορό αρχίζοντας από τις γυναίκες και μετά τους άνδρες.

Τα περισσότερα λόγια είναι περιττά τα   VIDEO  παρουσιάζουν ζωντανά την ωραία αυτή εκδήλωση.

Tά VIDEO και οι φωτογραφίες είναι από ερασιτέχνη για όποιες τυχόν ατέλειες.






Τί είναι τα Άγια Λείψανα;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr  " 

Τί είναι τα Άγια ΛείψαναΠιστεύουμε πως το σώμα του ανθρώπου, που προσλαμβάνεται στην Εκκλησία, γίνεται δοχείο της άκτιστης θείας ενέργειας, χριστοφόρο και πνευματοφόρο: «Ουκ οίδατε ότι τα σώματα υμών μέλη Χριστού εστίν;…. η ουκ οίδατε ότι το σώμα υμών ναός του εν υμίν Αγίου Πνεύματος εστίν, ου έχετε από Θεού, και ουκ έστε εαυτών;… δοξάσατε τον Θεόν εν τω σώματι υμών και εν τω πνεύματι υμών, άτινα εστι του Θεού» (Α” Κορ. στ” 15-20), «Αυτός δε ο Θεός της ειρήνης αγιάσαι υμάς ολοτελείς, και ολόκληρον υμών το πνεύμα και η ψυχή και το σώμα αμέμπτως εν τη παρουσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού τηρηθείη. Πιστός ο κάλων υμάς, ος και ποιήσει» (Α” Θεσ. ε” 23-24).

Με το φιλί της ζωής έσωσε το πέντε μηνών ανιψάκι της

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    " 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ
Baby-given-CPR-on-the-side-of-the-road-in-Miami-3168250
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά, Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
Την Πέμπτη 20/02/14, μια γυναίκα αλλόφρονη αγωνίζεται να νεκραναστήσει ένα πεντάμηνο μωρό στην ακριανή λωρίδα  μεγάλου αυτοκινητοδρόμου στη Φλώριδα των ΗΠΑ.
Η Η Pamela Rauseo, 37 ετών , ακινητοποιεί το αυτοκίνητό της στον πολυσύχναστο δρόμο και ξαπλώνει το μωράκι στην άσφαλτο για να του δώσει το φιλί της ζωής ενώ παράλληλα ουρλιάζει για βοήθεια.

Ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεων και εξομοιωτές πτήσεων για την Αεροπορία Στρατού

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     " 

Ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεωνΗ Αεροπορία Στρατού θα παραλάβει σύντομα τα δύο πρώτα ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεων NH-90 ενώ η εκπαίδευση του προσωπικού στον τύπο έχει ολοκληρωθεί σε βαθμό άνω του 90%.
Στα πρόθυρα παραλαβής των δύο πρώτων ελικοπτέρων διαμόρφωσης ειδικών επιχειρήσεων ΝΗ-90 βρίσκεται η Αεροπορία Στρατού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της e-Amyna. Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Μασσαλία Γαβριήλ Στυλιανού πραγματοποίησε στις 19 Φεβρουαρίου επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας Airbus Helicopters στο Marignane, συνοδευόμενος από εκπροσώπους του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τον Ναυτιλιακό Ακόλουθο.

“Εγκλωβισμένοι Τούρκοι” στο Αιγαίο διαμαρτύρονται ! Τι λένε για τις αερομαχίες

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   " 

Εγκλωβισμένοι Τούρκοι στο ΑιγαίοΕπιμέλεια: Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
Πυκνώνουν τις ”διαμαρτυρίες” οι Τούρκοι για τις αναχαιτίσεις που  κάνουν ελληνικά μαχητικά επιφυλακής σε τουρκικά  F-16 που μπαίνουν παράνομα στο FIR Aθήνας και παραβιάζουν τους διεθνείς κανόνες ή και τον Εθνικό Εναέριο χώρο στο Αιγαίο, μιλώντας για δήθεν ”παρενοχλήσεις”.

Πώς να καλλιεργήσετε λεμονιά στο σπίτι σας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr     "  

πως-να-καλλιεργήσετε-λεμονιά-στο-σπίτι-σαςΗ λεμονιά είναι ένα πανέμορφο δέντρο. Τα οβάλ φύλλα της με το πλούσιο βαθύ πράσινο χρώμα έχουν λεία υφή που λάμπουν με τις ακτίνες του ηλίου. Τα λευκά λουλούδια της ανθίζουν διαχέοντας άρωμα κίτρου, και είναι πολύ απαλά στην υφή. Η απαράμιλλη ποιότητα του δέντρου συμπληρώνεται από την δυνατότητα να έχετε το φρούτο- υπερτροφή δικής σας καλλιέργειας στο σπίτι σας.

Η γεωπολιτική καταιγίδα ολοένα και πλησιάζει. Ουκρανία-Αίγυπτος «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr      " 

ΟΥΚΡΑΝΙΑΑς βάλουμε το μυαλό να δουλέψει , το πνεύμα να γρηγορεί.
Σάββατο 8 Φεβ. 2014
Βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στην καρδιά του Κιέβου, με τουλάχιστον επτά πολίτες και δύο αστυνομικούς νεκρούς, καθώς και αρκετούς σοβαρά τραυματίες.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax που επικαλείται την ουκρανική αστυνομία, συνολικά εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους στις συγκρούσεις: επτά πολίτες και δύο αστυνομικοί. http://www.in.gr/
Και αυτό ήταν μόνο η αρχή για τα χειρότερα που ερχόταν…

“Την σκότωσαν γιατί ήταν χριστιανή.”

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr     " 

dans-la-cathedrale-copte-du-caire-des-fideles-priaient-hier-a-la-chandelle
Πορφύρης Δ./ Σταφυλά Π.,Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
Μουσουλμάνος δολοφόνησε 30χρονη φαρμακοποιό στην Αίγυπτο.Στο Kom Ombo μια πόλη της  Άνω Αιγύπτου που βρίσκεται στα 48 χμ. από το Assouan, ένας μουσουλμάνος επιτέθηκε σε πολλούς χριστιανούς στις 8 Φεβρουαρίου.Επιτέθηκε και σ΄ένα φαρμακείο  που το έχουν κόπτες αλλά απωθήθηκε.Βγαίνοντας στο δρόμο σε πραγματικό αμόκ, επιτέθηκε σε 2 περαστικούς φοιτητές χριστιανούς.Τέλος, πάντα σε κατάσταση εκτός ελέγχου στοχοποίησε ένα άλλο φαρμακείο κοπτών και δολοφόνησε εν ψυχρώ την 30χρονη υπάλληλο Madline Wagih Demian. «Την σκότωσε με μοναδικό κίνητρο το ότι ήταν χριστιανή”,δήλωσε σοκαρισμένος ο αδερφός του θύματος Ayman Wagih Demian.”Και για τίποτε άλλο.” “Αυτός είχε στοχοποιήσει τα χριστιανικά φαρμακεία.Στο πρώτο απέτυχε και έπειτα πήγε στο επόμενο», διευκρινίζει η ιδιοκτήτρια  όπου εργαζόταν το θύμα.(Παρατηρητήριο Χριστιανοφοβίας 20/02/14).

Ξανθιά στο ταξί, O μικρός και τα περιστέρια, Το σπάσιμο του πιάτου



Οι ξανθιές και ο νταλικέρης,Η δασκάλα ρωτάει...,Ποτέ ξυπόλητος...



Ξανθιά μαμά - ξανθιά κόρη., Έγγαμος βίος, Η πάπια



  • Ξανθιά μαμά - ξανθιά κόρη.
    Η ξανθιά μαμά λέει στη ξανθιά κόρη που ετοιμάζεται να βγει ραντεβού:- Aντε κορίτσι μου καλά να περάσεις. Μ...

o λαγός, ο λύκος, το ελάφι και η αλεπού, Ένας σκύλος που μιλάει, Γάιδαρος και σοκολάτα



Αρίθμηση,Τι είναι άσπρο και πετάει;,Ποντίκι με φτερά



  • Αρίθμηση
    Η μαμά στο γιο της :- Μέτρα Λάκη μου να δει ο θείος μέχρι πού ξέρεις να μετράς .Ένα , δύο , τρία , τέσσερα...

Πώς λέγεται ένα πόκεμον μάγκας;, Τι είπε ο ελέφαντας όταν είδε πρώτη φορά γυμνό τον Ταρζάν, Παιδικές αλήθειες..., Η συμπαράσταση, Ήθελε παραμυθάκι

ΦΙΛΟΖΩΟΣ!


Ένας Ελληνοαμερικάνος επισκέπτεται τον αδερφό του, ο οποίος είναι βοσκός στην Κρήτη. Έχει μαζί του κι ένα σκύλο ράτσας Αλάσκας. Τον βλέπει ο βοσκός και τον παρακαλά:
- Ασε μου, ρε αδερφέ, τον σκύλο εδώ. Εγώ θα τον έχω στην περιποίηση, και τέτοιο σκύλο δεν βρίσκω εδώ ενώ εσύ θα ξαναβρείς.
- Ναι, του λέει ο ξενιτεμένος, αλλά θέλω να ζει σαν... άνθρωπος! Εμείς στην Αμερική είμαστε πολύ φιλόζωοι. 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΠΡΩΞΕΙ


Ήταν ένας άνδρας με την γυναίκα του στο κρεβάτι, και ακούνε μία φωνή:
"Κάποιος να με σπρώξει, ρε παιδιά!!"
Τον αγνοούνε και συνεχίζουνε...