ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν είναι ψέμα το

Αποτέλεσμα εικόνας για 2016

ήλθε μέσα στην παγωνιά  να ζεστάνει τις  κρύες καρδιές μας.

Να ευχηθούμε όλοι να φύγει με τις καρδιές μας ζεστές.

ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΤΟ BLOGGER  ΕΥΧΕΤΑΙ 





Σε όλο τον κόσμο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ



ΠΗΓΗ  ΕΙΚΟΝΑΣ  : "  http://www.eglimatikotita.gr " 

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟ 2015

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΟ 2015
…και η τελευταια αναρτηση του χρονου.
ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ
Το έστειλε ο Σπύρος Λίτινας
    Μια μέρα ο κύρ' Νίκος διαπιστώνει ότι είχε χάσει το καπέλο του. Αφού έφαγε λοιπόν τον κόσμο και δεν το βρήκε, αποφάσισε να πάει στην εκκλησία μήπως και μπορέσει να βουτήξει κανένα... Πράγματι πηγαίνει και πέφτει πάνω στην ώρα που ο παπάς, ανεβασμένος πάνω στον άμβωνα, έκανε ένα ζωηρό και αυστηρό κήρυγμα για τις δέκα εντολές. Αφού άκουσε το κήρυγμα με προσοχή ο άνθρωπός μας έδειξε να ενθουσιάζεται πολύ, τόσο μάλιστα που μόλις τελείωσε ο παπάς, σήκωσε το χέρι του και είπε:

Αγ. Βασίλειος ή Santa Claus – Father Christmas – Père Noël ;

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΑγΒασίλειος ή Santa Claus – Father Christmas – Père Noël ;
Δημήτρης Σταθακόπουλος  Δρα Παντείου Πανεπιστημίου Δικηγόρου παρ’Αρείω Πάγω Μουσικολόγου
     Από μικρός, – κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – , πάθαινα σύγχυση, αναφορικά με το ποιός φέρνει τα δώρα στα παιδιά , αλλά και πότε ακριβώς τα φέρνει ;
    Τα έφερνε ο Αϊ Βασίλης, ένας εκ των τριών Ιεραρχών και άγιος της ορθοδοξίας από τη Καισαρεία ( ‘συ ‘σαι αρχόντισσα Κυρία !! ) στο ξημέρωμα της 1ης του Ιανουαρίου εκάστου νέου έτους (Πρωτοχρονιά ) , ή τα έφερνε ο χοντρούλης παππούλης με τη λευκή γενειάδα και τα κόκκινα ρούχα, με το έλκηθρο που σέρνουν τάρανδοι από το Βόρειο πόλο το ξημέρωμα της 25ης Δεκεμβρίουεκάστου έτους ( Χριστούγεννα ) δια της ( ανύπαρκτης στο διαμέρισμα που μεγάλωσα) καμινάδας , όπως έβλεπα στις αμερικάνικες ταινίες και τις διαφημίσεις της 
coca cola ;

12 διαφορές γυναικών-ανδρών με... χιούμορ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



12 διαφορές γυναικών-ανδρών με... χιούμορ
Πόσο διαφορετικά σκέφτονται και λειτουργούν
    Γυναίκες και άνδρες παρόμοιοι αλλά τόσο διαφορετικοί. Δεν είναι λίγοι που υποστηρίζουν πως τα αρσενικά είναι απλές υπάρξεις, ενώ τα θηλυκά πιο σύνθετες και άλλοι πως είναι θέμα χαρακτήρα ανεξαρτήτως φύλου.
    Οταν ενας άνδρας βλέπει μπλελέει μπλε. Οταν η γυναίκα βλέπει μπλελέει μπλε ρουά, τιρκουάζ ή το μπλε της θάλασσας κτλ.. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και όταν κοιτούν τον εαυτό τους στον καθρέπτη. Οι γυναίκες όσο αδύνατες και να είναι, νομίζουν πως το είδωλό τους είναι χοντρό και άσχημο. Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες βλέπουν την κοιλίτσα τους σαν γραμμωμένη «σανίδα».

10 μέρη του πλανήτη που έχει πάντα… καλοκαίρι!

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



    Απέραντες χρυσές αμμουδιέςνερά που σε καλούν να τα γνωρίσειςηλιοθεραπεία και θερμοκρασίες που σου επιτρέπουν το πολύ ένα… μαγιό! Και όλα αυτά και τους 12 μήνες του χρόνου
    Δέκα μέρη του πλανήτη δεν ξέρουν τι θα πει χειμώνας. Στις Σεϋχέλλες έχει πάντα καλοκαίρι! Στα Φίτζι δεν πρόκειται να πέσει ούτε νιφάδα χιονιού ενώ στο Western Cape της Ν. Αφρικής την αφόρητη ζέστη «διακόπτουν» οι μπόρες.
    Δείτε παρακάτω τα δέκα μέρη του πλανήτη που έχουν πάντα καλοκαίρι

Πόσο πληρώνονται οι διαιτητές στα κορυφαία πρωταθλήματα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr" 



Πόσο πληρώνονται οι διαιτητές στα κορυφαία πρωταθλήματα
sport-fm.gr
    Αυτή είναι δουλειά! Στους χαλεπούς καιρούς της κρίσης υπάρχει ένα επάγγελμα που αποφέρει τεράστια έσοδα σε όσους το έχουν επιλέξει και το ασκούν ειδικά σε υψηλό επίπεδο: αυτό του διαιτητή.
    Διαβάστε πόσα εισπράττουν οι ρέφερι στα κορυφαία πρωταθλήματα και πάρτε... δραμαμίνες για τη ζαλάδα!
    Στην Ισπανία, οι διαιτητές της Πριμέρα Ντιβισιόν μπορούν να φτάσουν ακόμα και πάνω από 200.000 ευρώ κατά μέσο όρο τον χρόνο! Οι πάγιες αποδοχές τους ανέρχονται στο ποσόν των109.590 ευρώ ετησίως, διαιρούμενες σε δέκα μηνιαίες καταβολές. Επιπλέον, λαμβάνουν 12.000 τον χρόνο για τα «δικαιώματα εικόνας» που αφορούν στα εμπορικά σήματα που φέρουν. Και για κάθε ματς της Πριμέρα και του Κόπα ντελ Ρέι που εμφανίζονται, παίρνουν από 3.577 ευρώ ο διαιτητής, από 1.449 ευρώ κάθε βοηθός και από 1.462 ο τέταρτος!

Ποιό μπολ;

Μετά από σκέψη, παρέα Λαρισαίων, αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο στην ʼφησο (Πηλίου).
Έλα όμως, που σκεφτόντουσαν το δούλεμα των Βολιωτών (μεταξύ τους είναι σαν ΓAYPOI & ΒΑΖΕΛΟΙ).
Δε χρειάζεται στεναχώρια είπε κάποιος, μορφωμένα παιδιά είμαστε θα μιλάμε όλοι Αγγλικά και δεν θα μας μυριστούν οι Βολιώτες.