ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Στην ακολουθία του Ακάθιστου ΄Υμνου ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στην Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ν. Επιδαύρου

    


 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας μέσα στα πλαίσια του προγράμματός του κάθε χρόνο επιλέγει μια Ιερά Μονή και πραγματοποιεί Προσκυνηματική Εκδρομή μετά φαγητού  την περίοδο της νηστείας του ΠΑΣΧΑ. 




Πιστό αντίγραφο εικόνας του Αγίου ΄Ορους  


    Για το 2023 επιλέγει η Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Νέα Επίδαυρο 31-3-2023 στην ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου




    Μετά το πέρας της ωραίας αυτής ακολουθίας που με κατάνυξη οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν, συνέχισαν το πρόγραμμα για φαγητό στην ψαροταβέρνα " Ακρογιάλι " όπου ευρίσκεται στην Παλαιά Επίδαυρο.




    Οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για τον ωραίο προγραμματισμό της ημέρας αυτής,  έγινε ανταλλαγή ευχών  για Καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ και Καλό ΠΑΣΧΑ.



Έκπληξη έκανε στους συμμετέχοντες η παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας κ. ΑΔΡΙΑΝΟΥ Ιωάννη καθότι ως γνωστό κατάγεται από την Νέα Επίδαυρο και πέρασε από την Ι.Μ.   



    Δόθηκε ραντεβού για την επόμενη  Διήμερη Εκδρομή στην Εύβοια         ( ΄Αγ. Ρώσσο - ΄ Οσιο Δαβίδ )  με διανυκτέρευση στην ΧΑΛΚΙΔΑ  αρχές Ι Ο Υ Ν Ι Ο Υ    όπως ήδη γνωστοποιηθεί στα Μέλη του Συνδέσμου στην αλληλογραφία που τους είχε αποσταλεί τον Δεκέμβριο του 2022.

Επίσης το ήδη ανακοινωθέν ταξίδι για ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ προχωράει στο σχεδιασμό του και υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων. Το ταξίδι αυτό προσδιορίζεται στο τρίτο 10 ήμερο μηνός Οκτωβρίου 2023.

    Θα ακολουθήσουν άλλες αναρτήσεις  με λεπτομέρειες και για τις δύο περιπτώσεις.


    
Ο Σύνδεσμος προσπαθεί να πραγματοποιεί εκδρομές οι οποίες να έχουν  χαρακτήρα Θρησκευτικό - Ιστορικό και  Ψυχαγωγικό  μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων από πλευράς χρόνου και οικονομικών όπως η πραγματοποιθείσα σημερινή.-