ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Θα ‘ρθεί καιρός που κι αυτοί που δεν πιστεύουν ή πιστεύουν λίγο, θα αλλάξουν…

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    " 

Posted: March 15, 2014 at 7:00 am, Last Updated: March 15, 2014 at 2:11 am
Γέροντος Παϊσίου
Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και οι άνθρωποι γερνάνε. Μην κάθεστε λοιπόν στο σταυροδρόμι. Διαλέξτε ένα Σταυρό, ανάλογα με το φιλότιμό σας και προχωρείστε σ’ ένα δρόμο από τους δύο της Εκκλησίας μας, και μην αργοπορείτε.
Ακολουθείστε τον Χριστό στη Σταύρωση, εάν θέλετε να χαρείτε Αναστάσιμα.
Το ζήτημα είναι να αγιάσουμε, να γίνουμε επίγειοι άγγελοι και να πηγαίνουμε με τις «πνευματικές φτερούγες μας» στον Παράδεισο.
Θα ‘ρθεί καιρός που κι αυτοί που δεν πιστεύουν ή πιστεύουν λίγο, θα αλλάξουν και θα παραδεχτούν ότι μόνο η Εκκλησία βοηθάει τους ανθρώπους και την κοινωνία.

Μέχρι να τα βρούνε στην Ουκρανία μήπως μπλέξουν την Ελλάδα;

ΠΗΓΗ: "  pentapostagma.gr    " 

Posted: March 15, 2014 at 12:41 pm
Ο φόβος τους να μην καταρρεύσει η νέα τάξη σε Ανατολή και Δύση.
ΑΙΓΑΙΟ-ΠΑΝΑΓΙΑ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΛΛΑΔΑ
Για αυτό με το καλημέρα της κρίσης ξεκίνησαν τις υποθέσεις για να διαγνώσουν πως ξεκίνησε το κακό αυτό…
2 Μάρ, 2014 διαβάζουμε στη Wall Street Journal(http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304026804579413900968932702). Το άρθρο αυτό, ενδεχομένως με δόση αλήθειας, χαρακτηρίζει την κρίση ως αποτέλεσμα της αποτυχίας του Ομπάμα να τηρήσει την «κόκκινη γραμμή» που χάραξε στη Συρία, δηλαδή, ότι η υποχωρητικότητα του Ομπάμα στο συριακό μέτωπο «εξέθρεψε τη ρωσική επιθετικότητα».
Στη συνέχεια όμως, πιθανότατα κρίνοντας ότι άλλα περιθώρια υποχωρήσεων δεν υπάρχουν, καλεί την κυβέρνηση να λάβει απίστευτα σκληρά μέτρα σε βάρος της Ρωσίας, μέχρι την άμεση ένταξή της στο ΝΑΤΟ, την περικύκλωση του Καλίνινγκραντ (προφανώς σε «αντιγραφή» της ρωσικής στρατηγικής στην Κριμαία), πέραν της γενικευμένης δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων «Ρώσων κλεπτοκρατών».
8 Μαρτίου 2014

Όταν φανερωθώ θα είναι ημέρα Παρασκευή και κατά την ημέρα αυτή θα γίνουν πολλά θαυμαστά στο μέρος ετούτο…

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    " 

Posted: March 15, 2014 at 11:15 am, Last Updated: March 15, 2014 at 11:16 am
agia-magdalini-mitilinis
Το ιστορικό των ανασκαφών των κατακομβών της Αγίας Μαγδαληνής, στόν Σκόπελο της Μυτιλήνης σύμφωνα με τα Πατερικά Κείμενα έχει ως εξής:
Στη θέση που είναι κτισμένη σήμερα η Εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, καθώς και σ’όλο το μεγάλο οικόπεδό της, υπήρχαν κτισμένα σπίτια τα οποία είχαν αυλές εμπρός των, όπως χαρακτηριστικά ήταν τα σπίτια της παλαιάς εκείνης εποχής στα χωριά της Γέρας, στην περιοχή της οποίας ανήκει και ο Σκόπελος. Μεταξύ αυτών, ήταν και το σπίτι του Αντώνη και της Ελένης Τσανταρλιώτη.
Και τα θαυμαστά αυτά γεγονότα άρχισαν στό μέρος αυτό το άγιο κατά τις ημέρες τής Αγίας κα Μεγάλης εβδομάδος.
Ήταν Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ, γύρω στο έτος 1898-1900, σύμφωνα με την διήγηση της Ελένης Καράκωντη-Μάγειρα. Η σύζηγος του Αντώνη Τσανταρλιώτη η Ελένη, μια πολύ πιστή και ευσεβής γυναίκα, που αγαπούσε πολύ το Θεό, μόλις είχε επιστρέψει από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, όπου μ’όλη την οικογένειά της είχαν παρακολουθήσει με κατάνυξη την ακολουθία των Παθών του Κυρίου, και ετοιμαζόταν να μπη μέσα στο σπίτι της, βλέπει μια άγνωστη γυναίκα ντυμένη στα μαύρα σαν καλόγρια, να στέκεται σαν να την περιμένει να επιστρέψει.

Το καγκουρό, Ο ρόλος του Πιλάτου, Τι κοινό έχει...




  • Το καγκουρό
    Ένα καγκουρό δραπέτευε συνέχεια απ το ειδικά περιφραγμένο δώρο του στο ζωολογικό κήπο. Οι αρμόδιοι, ξέροντα...

ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ




Μια φορά κολυμπούσαν σε μια πισίνα δύο άντρες και σε μια στιγμή βλέπουν μια πανέμορφη κοπέλα και λέει ο ένας:
- "Πω πω μια γκόμενα!"
- "Ναι, λέει ο άλλος πρέπει να είναι Γερμανίδα."
- "Όχι ρε τι λες Ελληνίδα είναι." 

Γλωσσομάθεια...


- Πώς λέγεται ο ουρολόγος στα γιαπωνέζικα;
- Γιατα Ούρα!

- Πώς λέγεται ο γυναικολόγος στα γιαπωνέζικα;
- Γιαχα μούρα!

Πού είναι οι καρέκλες;



Απολύτως θαυμάσιο! Όμορφη απόδοση. Μια ανάσα φρέσκου αέρα. 

Αυτή είναι η βιτρίνα της Κίνας στον κόσμο! Οι εν λόγω μουσικοί κυρία κάθεται στο αόρατο καρέκλες; Προφανώς ΟΧΙ - είναι μια μορφή γιόγκα. 
Αυτό είναι στην πραγματικότητα γίνεται σε γιόγκα θέτει γνωστή ως "στάση καρέκλα". Φανταστείτε που κατέχουν τη θέση για τόσο πολύ καιρό! Η δύναμη στα πόδια τους, είναι απίστευτο! 


Shanghai Expo Τελετή Λήξης ..

ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Kοινό φορτιστή για όλα τα κινητά


15/03/2014
Το σχεδιασμό ενός κοινού φορτιστή για όλα τα κινητά τηλέφωνα που πωλούνται στην ΕΕ ζήτησαν οι ευρωβουλευτές με νομοσχέδιο σχετικά με το ραδιοεξοπλισμό που ενέκριναν την Πέμπτη.

Στόχος είναι η μείωση τόσο του κόστους και των περιττών αποβλήτων όσο και της ταλαιπωρίας των καταναλωτών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣΥΠΟΙΚ: ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2014


15/03/2014
Τα φορολογικά έντυπα που θα κληθούν να συμπληρώσουν περίπου έξι εκατομμύρια φορολογούμενοι έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.
Η φετινή διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων θα ξεκινήσει στις 20 Μαρτίου και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Ο φόρος θα πρέπει να πληρωθεί σε τρεις δόσεις κοινές για όλους, στο τέλος Ιουλίου, στο τέλος Σεπτεμβρίου και το τέλος Νοεμβρίου θα καταβληθεί φέτος ο φόρος εισοδήματος. Σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης, προβλέπεται έκπτωση 1,5%.