ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στη Μουσικοχορευτική εκδήλωση στον ΄Αγιο Αναστάσιο Ναυπλίου. ( Φώτο & video )

BLOGGER " ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " : Πρέπει να επισημανθεί ότι η εκδήλωση αυτή ήταν κάτι το πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια που είχε πλήρη επιτυχία που πραγματικά έχασαν αυτοί που δεν την παρακολούθησαν. 

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και σε αυτούς που δούλεψαν ώστε να βγει εις πέρας η ωραία εκδήλωση.  

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ και Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παρακολούθησαν την ωραία αυτή εκδήλωση.

 


Ο Αργολίδος Νεκτάριος σε μουσικοχορευτική εκδήλωση στον Αγιο Αναστάσιο Ναυπλίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

  • 5/5
  • 2 ψήφοι


Ο προσκυνηματικός Ιερός Ναός Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδος και τον Δήμο Ναυπλιέων με αφορμή της 23 επετείου της μνήμης των Εγκαινίων του ναού, πραγματοποίησε μουσικοχορευτική εκδήλωση την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στον αύλειο χώρο (πλατεία Αγίου Αναστασίου).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους, δημοτικά και παραδοσιακά τραγούδια καθώς και έργα νεότερων δημιουργών, αναδεικνύοντας την συνέχεια της ελληνικής μουσικής στο πέρασμα των αιώνων, με συνοδεία χορευτικής ομάδας.