ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΕΝΦΙΑ: Βαρύς ο «πέλεκυς» για 1,6 εκατ. ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων


7
Likes
5

agrotis (2)
Αντιμέτωποι με μεγάλες αυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ θα βρεθούν εντός ολίγων ημερών περισσότεροι από 1,6 εκατ. φορολογούμενοι που έχουν στην κυριότητά τους αγροτεμάχια, με την ανάρτηση των εκκαθαριστικών στο TAXISnet.

Με την Αγιά Βαρβάρα στη Στολή ο Έλληνας Στρατηγός της Ε.Ε!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Με την Αγιά Βαρβάρα στη Στολή ο Έλληνας Στρατηγός της Ε.Ε!
    Μπορεί να είναι ο Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο Έλληνας Στρατηγός και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ  Μιχαήλ Κωσταράκος ,αλλά  την Προστάτιδα του Όπλου του Πυροβολικού , απο όπου και Προέρχεται …δεν την αποχωρίζεται ποτέ !
    Σε πρόσφατη επίσκεψη τους στην  Κεντροαφρικανική  για την Ολοκλήρωση της EUMAM RCA κ έναρξη της EU Training Mission RCA συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και το Υπουργό Άμυνας !

Πλαφόν προς τα κάτω τα 250 ευρώ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πλαφόν προς τα κάτω τα 250 ευρώ.
Έρχονται πρόστιμα για μη έκδοση αποδείξεων
    Σε 250 και 500 ευρώ -ανάλογα με την κατηγορία της επιχείρησης- ορίζεται το ελάχιστο ποσό προστίμου για όσους δεν εκδίδουν αποδείξεις. Οι ελεγκτές θα εξακολουθούν να επιβάλλουν πρόστιμο ίσο με το 50% του ΦΠΑ που αναλογεί στη συναλλαγή, αλλά το ύψος τους δεν θα μπορεί να είναι μικρότερο από 250 ευρώ για όσους τηρούν απλογραφικά βιβλία και 500 ευρώ για τους υπόχρεους διπλογραφικών βιβλίων.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν ταξιδεύετε με το τραίνο.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ 

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν ταξιδεύετε με το τραίνο.
    Το ΚΕΠΚΑ συμβουλεύει και γνωστοποιεί στους επιβάτες όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν όταν ταξιδεύουν με τρένο.
    Η μεταφορά επιβατών, αποσκευών και συνοδευόμενων αυτοκινήτων πραγματοποιείται με τα τακτικά και έκτακτα δρομολόγια, τα οποία ανακοινώνονται, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο επιβατικό κοινό.
    Η σύμβαση μεταφοράς, την οποία συνάπτει ο επιβάτης με τηνΤΡΑΙΝΟΣΕ, κατά το χρόνο αγοράς του τίτλου μεταφοράς του, αποδεικνύεται με έναν, ή περισσότερους τίτλους μεταφοράς (στη μορφή που έχει εκάστοτε εγκρίνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ), οι οποίοι παραδίδονται στον επιβάτη.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.
            Δεν μπορεί να υπάρχει σοβαρός Ιστορικός και μελετητής της φιλοσοφίας, της θρησκείας, της τέχνης και γενικά του Πολιτισμού που να μπορεί να μειώσει την σπουδαιότητα της προσφοράς των αρχαίων Ελλήνων όχι μόνο στο δυτικό ευρωπαϊκό πολιτισμό, αλλά και στον μεσανατολικό και ακόμη και πέραν του Ατλαντικού Αμερικανικό.
            - Στο παρόν κείμενο επιδιώκεται, έστω στοιχειωδώς να επιβεβαιώσει την παραπάνω αλήθεια, δια μέσου των σκέψεων, απόψεων και των λεχθέντων από ιστορικούς, φιλοσόφους, ποιητές και μελετητές παγκόσμιας ακτινοβολίας.
            - Η Ιστορία, η γλώσσα και ο πολιτισμός είναι κάτι το συνεχές, χωρίζεται σε περιόδους, μόνο για πρακτικούς και παιδαγωγικούς σκοπούς. Η αδιάκοπη επιβίωση της ελληνικής γλώσσας, τόσο της προφορικής όσο και της γραπτής, αποτελεί απόδειξη όχι μόνο της γλωσσολογικής αλλά και της πολιτιστικής και πνευματικής συνέχειας του Ελληνικού λαού, με ρίζες βαθιές στην Αρχαία Ελλάδα.

Έλληνας ο καλύτερος μουσικός του κόσμου για το 2017 VIDEO Leonidas Kavakos - Beethoven Sonata for Violin and Piano No. 5 "Spring" ...


AddThis Sharing Buttons
2
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Καβάκος
Ο Λεωνίδας Καβάκος (γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1967) είναι Έλληνας βιολιστής της κλασικής μουσικής και διευθυντής ορχήστρας. Ως βιολιστής έχει κερδίσει βραβεία σε αρκετούς διεθνείς διαγωνισμούς και έχει ηχογραφήσει αρκετούς δίσκους των σημαντικότερων δισκογραφικών εταιρειών. Διετέλεσε επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής της Καμεράτας του Ζάλτσμπουργκ και επισκέπτης μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Λονδίνου και της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βοστώνης. Το μηνιαίο βρετανικό περιοδικό κλασικής μουσικής εγχόρδων The Strad τον έχει αποκαλέσει «ο βιολιστής των βιολιστών».