ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Έχετε κάρτα ανέπαφων συναλλαγών; Προσέξτε αυτή την τρομακτική απάτη!

Δείτε τις φωτογραφίες – Πώς οι επιτήδειοι μπορούν να κλέψουν χρήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον κάτοχο της κάρτας...

imagehandler-10

Δείτε τις φωτογραφίες – Πώς οι επιτήδειοι μπορούν να κλέψουν χρήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον κάτοχο της κάρτας

Τους κινδύνους που ενδέχεται να διατρέχουν οι κάτοχοι κάρτας ανέπαφων συναλλαγών αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, έπειτα από επισήμανση Βρετανού πολίτη.

Έλληνας μεταπτυχιακός φοιτητής αστροφυσικής ανίχνευσε ατμόσφαιρα γύρω από υπερ-Γη


Ερευνητές στη Βρετανία και στο Βέλγιο, με επικεφαλής έναν Έλληνα διδακτορικό φοιτητή-ερευνητή αστροφυσικής, κατάφεραν να κάνουν την πρώτη επιτυχή ανάλυση...

newego_large_t_1101_54634624_type13145
Ερευνητές στη Βρετανία και στο Βέλγιο, με επικεφαλής έναν Έλληνα διδακτορικό φοιτητή-ερευνητή αστροφυσικής, κατάφεραν να κάνουν την πρώτη επιτυχή ανάλυση και ανίχνευση αερίων στην ατμόσφαιρα μιας υπερ-Γης, ενός κοντινού εξωπλανήτη παρόμοιου αλλά οκτώ φορές μεγαλύτερου σε μάζα από τη Γη.

Κανονες ασφαλείας για μαγειρεμα στη χυτρα.

Κανονες ασφαλείας για μαγειρεμα στη χυτρα. Μετά το π

term491_hytra
Κανονες ασφαλείας για μαγειρεμα στη χυτρα.
Μετά το πρόσφατο ατύχημα αποκεφαλισμού γυναίκας από την χύτρα ταχύτητας μερικά λόγια για την ασφάλειά σας.
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Πόση ποσότητα φαγητού πρέπει να τρώμε σε κάθε γεύμα; Ένας χρηστικός οδηγός

Το περιοδικό “Προφυλάξτε την υγεία σας” δημοσίευσε μια σειρά ερευνών, που δείχνουν, ότι το πρόβλημα της υπερφαγίας ολοένα και αυξάνεται...

posotita-fagitou
Το περιοδικό “Προφυλάξτε την υγεία σας” δημοσίευσε μια σειρά ερευνών, που δείχνουν, ότι το πρόβλημα της υπερφαγίας ολοένα και αυξάνεται τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και αν κάνετε δίαιτά για να χάσετε βάρος, δεν υπάρχει λόγος να τρώτε μόνο μπρόκολο για έξι μήνες.

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Γιατί κετονική δίαιτα; Η διατροφή που καταστρέφει τον καρκίνο Παρά τη μαζική αύξηση στις γονιδιακές θεραπείες, τις φαρμακευτικές και χειρουργικές...

ketosis-1728x800_c
Γιατί κετονική δίαιτα;

Η διατροφή που καταστρέφει τον καρκίνο

Παρά τη μαζική αύξηση στις γονιδιακές θεραπείες, τις φαρμακευτικές και χειρουργικές τεχνολογίες, οι χρόνιες νόσοι αποδεκατίζουν την ανθρωπότητα. Σαφώς δεν έχουμε εντοπίσει τους υποκείμενους αιτιολογικούς παράγοντες για πολλές παθήσεις όπως ο καρκίνος. Οι πραγματικές λύσεις για τον καρκίνο και πολλές άλλες διαδικασίες εκφυλιστικών νόσων βρίσκονται στις διατροφικές και μεταβολικές λειτουργίες του σώματος.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! Είστε έγκυος; Μην τρώτε πολλά ψάρια!

Η κατανάλωση από τις έγκυες γυναίκες πολλών ψαριών, με συχνότητα πάνω από τρεις φορές την εβδομάδα, αυξάνει τον κίνδυνο να...

psaria-600x337
Η κατανάλωση από τις έγκυες γυναίκες πολλών ψαριών, με συχνότητα πάνω από τρεις φορές την εβδομάδα, αυξάνει τον κίνδυνο να γεννηθούν παιδιά με παχυσαρκία, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα με επικεφαλής μια Ελληνίδα επιστήμονα.

Δείτε πόσο κοστίζει να επισκεφτείς γιατρό ή νοσοκομείο στη Σουηδία…

Παρακάτω θα δείτε το οικονομικό πλαίσιο (από την πλευρά του ασθενούς) για τη Δημόσια Υγεία στη Σουηδία. Το πλαίσιο αυτό...



Παρακάτω θα δείτε το οικονομικό πλαίσιο (από την πλευρά του ασθενούς) για τη Δημόσια Υγεία στη Σουηδία. Το πλαίσιο αυτό αλλάζει λίγο από Νομό σε Νομό αλλά χονδρικά είναι περίπου το ίδιο σε όλη τη χώρα.   Eδώ παίρνουμε σαν παράδειγμα το Νομό του Jonkoping. Ό,τι γράφουμε ισχύει τώρα, αλλά κάπως έτσι ήταν το σύστημα από το 1987 τουλάχιστον, στη Σουηδία. Ό,τι ισχύει για τους Δημόσιους Ιατρούς (που είναι η μεγάλη πλειοψηφία στη Σουηδία), ισχύει και για τους Ιδιώτες Ιατρούς που έχουν σύμβαση με το Σουηδικό Δημόσιο.

Τα 6 συνηθέστερα σημάδια της αγχώδους διαταραχής!

anxiety

Όλοι πιεζόμαστε κατά καιρούς λόγω αυξημένων εργασιακών υποχρεώσεων, οικονομικών δυσκολιών ή οικογενειακών ζητημάτων. Για κάποιους όμως το άγχος αποτελεί καθημερινότητα...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ – Η ΕΛΑΣ εξάρθρωσε συμμορία που λήστευε με τη μέθοδο εμβολισμού ή παρεμπόδισης οχημάτων

elas

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες, με...

Δείτε ποιό σοβαρό νόσημα σας απειλεί αν δεν μπορείτε να λυγίσετε όλα τα δάχτυλα σας!

Ένα σοβαρό νόσημα το οποίο ταλαιπωρεί τους ενήλικες σε κάποια φάση της ζωής τους είναι είναι ο εκτινασσόμενος δάκτυλος ή...

daxtila
Ένα σοβαρό νόσημα το οποίο ταλαιπωρεί τους ενήλικες σε κάποια φάση της ζωής τους είναι είναι ο εκτινασσόμενος δάκτυλος ή δάκτυλο δίκην σκανδάλης ( trigger finger). Οι πάσχοντες δυσκολεύονται να λυγίσουν το πάσχον δάκτυλο με συνέπεια να δυσκολεύονται να εκτελέσουν απλές καθημερινές δραστηριότητες τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Ερευνητής βρήκε τη μέθοδο που βοηθά στην αναγέννηση των οστών

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ, με επικεφαλής Έλληνα διδακτορικό ερευνητή, ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο που βοηθά στην αναγέννηση των οστών...

papastavrou_1176x420_acf_cropped-600x274
Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ, με επικεφαλής Έλληνα διδακτορικό ερευνητή, ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο που βοηθά στην αναγέννηση των οστών, αναλύοντας τη μικρο-δομή των 3D τυπωμένων εμφυτευμάτων οστών.

H AΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ


3
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
dali woman-at-window
Τι είναι αυτή η περίφημη πνευματική αναζήτηση; Ποιός είναι ο πνευματικός αναζητητής και πως αναζητεί; Είναι χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης η αναζήτηση της χαράς και της ευτυχίας σε συνδυασμό με την αποφυγή του πόνου και της δυστυχίας. Από τη στιγμή όμως που αυτές οι δύο αντίθετες καταστάσεις είναι πλευρές του ίδιου νομίσματος , κάθε προσπάθεια διαχωρισμού τους είναι μάταιη και οδηγεί σε περισσότερη δυστυχία.

Το ΣτΕ επιδίκασε 700.000 ευρώ στους συγγενείς στρατιώτη που απεβίωσε κατά την εκτέλεση εντολών ανώτερων.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το ΣτΕ επιδίκασε 700.000 ευρώ στους συγγενείς στρατιώτη που απεβίωσε κατά την εκτέλεση εντολών ανώτερων.
    Το Α΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας(ΣτΕ) επικύρωσε απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής, με την οποία είχε επιδικαστεί το ποσό των 700.000 ευρώ (μαζί με τους νόμιμους τόκους) σε συγγενείς στρατιώτη ο οποίος μαζί με άλλους 4 οπλίτες βρήκαν τραγικό θάνατο σε φυλάκιο του Έβρου, όταν προσπάθησαν να ανυψώσουν το μεταλλικό ιστό της σημαίας, αλλά ο άνεμος τον έσπρωξε πάνω στα ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ.

Ποιες αλλαγές έρχονται σε δημοτικά τέλη, προσλήψεις, επιδόματα και Καλλικράτη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποιες αλλαγές έρχονται σε δημοτικά τέλη, προσλήψεις, επιδόματα και Καλλικράτη.
Ρε, μπάς και γυρίσαμε χρόνια πίσω?
Μπάς και ‘’έβρεξε’’ ευρώ και δεν το ξέρουμε?
Μπάς και θεσμοθετήθηκε νέα αργία, της ‘’Αγίας Καθίστρας’’?
Στην χειρότερη περίπτωση, 21 εργάσιμες μέρες το μήνα ?? Πού το πουλάνε αυτό για να ααγοράσουμε ?
Αυτό, δεν πρέπει να λέγεται ‘’παράλληλο πρόγραμμα’’, αλλά ‘’αποκλίνον πρόγραμμα’’, με την γεωμετρική έννοια του όρου.(βλέπε Τόγκα ).
    Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία   στη Βουλή το νομοσχέδιο για το «παράλληλο πρόγραμμα» ή αλλιώς «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις», όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων.
    Τι περιλαμβάνει όμως το «παράλληλο πρόγραμμα», που έγινε μόλις νόμος, όσον αφορά τα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών; Μεταξύ άλλων, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr:
-Αλλαγές στην Κοινωφελή Εργασία.

Σε ποιο χωριό απαγορεύτηκε η χρήση κινητών από ανύπαντρες.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Σε ποιο χωριό απαγορεύτηκε η χρήση κινητών από ανύπαντρες.
Ένα καλό…. Πρώτο βήμα προς την … σωστή κατεύθυνση !
    Οι αρχές σε ένα χωριό στην ομόσπονδη πολιτεία Γκουτζαράττης Ινδίας, προπύργιο του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι,αποφάσισαν να απαγορεύσουν την χρήση κινητών τηλεφώνων στις ελεύθερες γυναίκες καθώς έκριναν αυτού του είδους την τεχνολογία «επιβλαβή για την κοινωνία».
     «Οι ιθύνοντες της κοινότητας έκριναν ότι όπως ακριβώς στην περίπτωση του αλκοόλ, η χρήση των κινητών τηλεφώνων από τις ανύπαντρες γυναίκες συνιστά μία όχληση για την κοινωνία»δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αρχηγός του χωριού, Ντέβσι Βανκάρ, που προσέθεσε ότι η ίδια απαγόρευση θα επιβληθεί και στα αγόρια που βρίσκονται σε ηλικία για να πάνε σχολείο.

Τα «πάνω κάτω»! Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ανοίγει για την Ρωσία παρακάμπτοντας το Βόσπορο και τα Δαρδανέλια!

ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα «πάνω κάτω»! Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ανοίγει για την Ρωσία παρακάμπτοντας το Βόσπορο και τα Δαρδανέλια!
Από συμφωνίες, δόξα τω Θεω, καλά πάμε.
Από την υλοποίησή τους, πώς πάμε ?????
http://www.pentapostagma.gr/
    Αναβίωση της ένδοξης ελληνικής ιστορίας αποτελεί η συμφωνία  της περιφέρειας Αλεξανδρούπολης ουσιαστικά προς το Κρεμλίνο «σβήνοντας» από το χάρτη τα τουρκικά στενά, τα οποία τόσο πολύ επιθυμούν οι γείτονες μας  να «κλείσουν».      
    Εκπρόσωποι του Εμπορικού Επιμελητηρίου του  Έβρουπαραδέχθηκαν ότι ενδιαφέρονται για στενότατη εμπορική συνεργασία με την ρωσική ομοσπονδία,  υπενθυμίζοντας ότι η πόλη της Αλεξανδρούπολης διαθέτει  ένα μεγάλο λιμάνι, το οποίο  επιτρέπει το  διεθνές εμπόριο «παρακάμπτοντας» ολοκληρωτικά τα τουρκικά  Δαρδανέλια  και τον Βόσπορο , αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
    Η συμφωνία συνεργασίας Ρωσίας και Ελλάδος , η οποία καθορίζει τις προοπτικές για τις κοινωνικο-οικονομικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ της περιφέρειας της Κριμαίας και της ελληνικής περιφερειακής διοίκησης Έβρου , αλλάζοντας άρδην το γεωπολιτικό, εμπορικό και αμυντικό πλαίσιο των σχέσεων των δύο χωρών.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ

23/02/2016
Αύξηση παρουσίασε το πλεόνασμα στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο, κατά 7,5%, αγγίζοντας για το σύνολο του 2015 τα 12,169 δισ. ευρώ σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

Μια γυναίκα μπαίνει σε ένα μπαρ

Μια γυναίκα μπαίνει σε ένα μπαρ. Ο μπάρμαν είναι μαύρος. 
-Τι θα πάρετε; ρωτάει τη κυρία 
-Ένα ουίσκι με πάγο. 
Της σερβίρει το ποτό της κι αρχίζει να πλένει ποτήρια στο νεροχύτη. 
Ξαφνικά ακούει τη γυναίκα να λέει: 
-Αγάπη! 

Τα συμπτώματα - οδηγός του μπεκρή

ΣΥΜΠΤΩΜΑ : Το ποτό αποτυγχάνει να δώσει απόλαυση και γεύση , το μπροστινό μέρος του πουκαμίσου είναι υγρό ! 
ΔΙΑΓΝΩΣΗ : Το στόμα δεν είναι ανοιχτό ή το ποτήρι έχει τοποθετηθεί σε λάθος μέρος του προσώπου . 
ΛΥΣΗ : Πάρτε μια εξάδα ποτήρια και δοκιμάστε την τεχνική εμπρός από έναν καθρέφτη έως ότου η τεχνική τελειοποιηθεί . 
ΣΥΜΠΤΩΜΑ : Το ποτό αποτυγχάνει να δώσει απόλαυση και γεύση , το χρώμα της μπύρας είναι ασυνήθιστα λευκό ! 
ΔΙΑΓΝΩΣΗ : Το ποτήρι είναι άδειο . 

Σοκ και δέος από τους νέους φόρους - «Ψαλίδι» σε επικουρικές, εφάπαξ και μερίσματα, συντάξεις έως 2.300 ευρώ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

Σοκ και δέος από τους νέους φόρους 


 Επιβαρύνσεις σε μισθωτούς, συνταξιούχους και επαγγελματίες με εισοδήματα από 18.000 ευρώ και πάνω φέρνει το νέο φορολογικό πακέτο
 Η νέα φορολογική κλίμακα για τους ελεύθερους επαγγελματίες θα είναι ίδια με αυτή των μισθωτών και των συνταξιούχων

Σημαντικές επιβαρύνσεις για εκατομμύρια φορολογούμενους φέρνει το νέο φορολογικό σχέδιο που έστειλε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στους δανειστές.

Η πρόταση προκαλεί σοκ και δέος καθώς βασίζεται στην αύξηση της φορολογίας στο όνομα της αναδιανομής των βαρών. Αν το σχέδιο του υπουργείου πάρει το πράσινο φως από τους δανειστές τότε μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων με εισοδήματα άνω των 18.000 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερους φόρους.

Υγειονομικές Εξετάσεις (Check-Up) και Ερμηνεία τους! (ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Ένας πολύ καλός οδηγός, ένα πολύ καλό εγχειρίδιο και ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ! Σε απλή και κατανοητή μορφή. 

Ελεγκτικό Συνέδριο: Επιστρέψτε συντάξεις και εισφορά αλληλεγγύης - Απόφαση του Ελεγκτικού ακυρώνει μνημονιακές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις - Τι ειδική εισφορά αλληλεγγύης θα πληρώσετε

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι

Ελεγκτικό Συνέδριο: Επιστρέψτε συντάξεις και εισφορά αλληλεγγύης

Το Ανώτατο Δημοσιονομικό Δικαστήριο υποχρεώνει την κυβέρνηση να επιστρέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε συνταξιούχους γιατρούς του ΕΣΥ και καθηγητές ΑΕΙ, καθώς έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές

Μία ακόμη τεράστια μαύρη τρύπα στον κρατικό προϋπολογισμό θα προκαλέσουν τόσο η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δημοσιεύτηκε τώρα όσο και αυτές που... αναμένεται να δημοσιευτούν μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς θα υποχρεώσουν την κυβέρνηση να επιτρέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε συνταξιούχους του δημόσιου τομέα.

Οι σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που επιβάλλουν την αναδρομική, από 1ης Αυγούστου 2012, επιστροφή τεράστιων ποσών στους συνταξιούχους του Δημοσίου από τις αναδρομικές μειώσεις των συντάξεών τους, αλλά και από την επιστροφή της εισφοράς αλληλεγγύηςαποτελούν πονοκέφαλο για την κυβέρνηση, η οποία είναι αναγκασμένη να αναζητήσει την κάλυψη του τεράστιου δημοσιονομικού κενού που θα δημιουργηθεί με ισοδύναμα. Η Ολομέλεια του Ανώτατου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου έκρινε σχεδόν ομόφωνα ότι είναι αντισυνταγματικό το αναδρομικό χοντρό ψαλίδισμα των συντάξεων που έγινε στους απόμαχους γιατρούς του ΕΣΥ -οι οποίοι αμείβονται με ειδικό μισθολόγιο- αναδρομικά από τον Αύγουστο του 2012, σύμφωνα με τον νόμο 4093/2012 (Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016), αλλά και τους προγενέστερους μνημονιακούς νόμους.