ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Έρχεται το πρώτο εκπτωτικό χωριό στο κέντρο της Αθήνας

Aναμένεται να προκαλέσει ισχυρές ανακατατάξεις στον εμπορικό χάρτη


Έρχεται το πρώτο εκπτωτικό χωριό στο κέντρο της Αθήνας
Το πρώτο outlet εμπορικό κέντρο έρχεται στο κέντρο της Αθήνας, μία τάση που έχει μεγάλη απήχηση στις χώρες του εξωτερικού.

Αυτοκίνητο ''αποθήκη'' λαθραίων τσιγάρων- Πάνω από 3.000 πακέτα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Αυτοκίνητο ''αποθήκη'' λαθραίων τσιγάρων- 
Πάνω από 3.000 πακέτα











«…. θέλει να φουμάρει ένα τσιγαράκι,
μα δεν έχει φράγκα, είναι μπατιράκι…» !
    Σε όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 3.000 πακέτα αδασμολόγητων τσιγάρων.
    Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται από τους αστυνομικούς της 
Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς για την καταπολέμηση της 
λαθρεμπορίας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 45χρονος ημεδαπός στο Κιλκίς, για κατοχή 
σημαντικής ποσότητας λαθραίων τσιγάρων.

ΣΕ ΠΤΩΣΗ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΟ 2016

ΜΕΙΩΣΗ 13,8% ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ 2015

16/03/2017
Πτώση σημείωσε ο αριθμός των πλοίων που επισκευάστηκαν από την ελληνική βιομηχανία το 2016, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Επιστολή Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς αρμόδιους Υπουργούς για το ΜΤΣ



Αθήνα, 13 Μαρτίου 2017
Αρ. Πρωτ.:505/1/25-α

Προς:

1) Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης,
κ. Πάνο ΚΑΜΜΕΝΟ

2) Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών,
κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Κύριε Υπουργέ,

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία, βάσει Γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στο πλαίσιο των μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας και του εξορθολογισμού των κοινωνικών πόρων, επίκειται η κατάργηση αυτών και άρα, θα υπάρξει μείωση εσόδων στα επικουρικά ταμεία (ν.4387/2016,) μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το Μετοχικό Ταμείο Στρατού.

Καύση ναρκωτικών ουσιών " VIDEO "


Ο χρήστης Ελληνική Αστυνομία - Hellenic Police
 έχει μεταφορτώσει το βίντεο kausi narkotikwn
kausi narkotikwn
ΠΗΓΗ : Ελληνική Αστυνομία - Hellenic Police

Hθελα να παραιτηθώ από τη ζωή μου.


Ήταν μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα όταν αποφάσισα να παραιτηθώ … Τελείως ξαφνικά πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από τη δουλειά μου, από τη σχέση μου και τελικά από την πνευματικότητά μου. Απλά ήθελα να παραιτηθώ από τη ζωή μου.
Αλλά πριν από αυτό, πήγα στο δάσος για να κάνω μια τελευταία κουβέντα με τον Θεό.

Όταν μας βάζουν ιδέες

  

Ένας ταλαίπωρος δημόσιος υπάλληλος διηγόταν σε έναν γνωστό του πως αρρώστησε και θα πάει στον κτηνίατρο. 
- Στον κτηνίατρο; Στον παθολόγο πρέπει να πας. Είσαι άνθρωπος!!! 

Σε κοινό μέτωπο για τον ΕΦΚΑ καλεί η ΠΟΕΣ τους απόστρατους



288
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών καλεί τις Ενώσεις Αποστράτων να ορίσουν εκπροσώπους για τη δημιουργία ενός άτυπου οργάνου που θα καταθέσει προτάσεις για το θέμα του ΕΦΚΑ. Όπως είναι γνωστό ανάμεσα στις συμβουλευτικές επιτροπές για τον ΕΦΚΑ, υπάρχει κι αυτή των Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας, μέλος της οποίας είναι και αντιπρόσωπος της ΠΟΕΣ. Αρμοδιότητες της  Επιτροπής είναι η συνδρομή προς το Δ.Σ. του Ε.Φ.Κ.Α. για τον καθορισμό της δράσης και τη χάραξη των γενικών κατευθύνσεων λειτουργίας του Ε.Φ.Κ.Α., η εισήγηση και η υποβολή προτάσεων στο Δ.Σ. για όλα τα θέματα που αφορούν στη διαχείριση της περιουσίας του Ε.Φ.Κ.Α. και για κάθε θέμα που αφορά τα έσοδα και τις παροχές του Φορέα, η επεξεργασία και η εισήγηση προτάσεων προς το Δ.Σ. για την τροποποίηση των διατάξεων του Οργανισμού του Ε.Φ.Κ.Α. και η ανάδειξη εκπροσώπων των ασφαλισμένων στο Δ.Σ. του Ε.Φ.Κ.Α. Εκπρόσωπος έχει οριστεί ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ  Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ:

Αλλαγή σελίδας στα Τέμπη: Στα τέλη του μήνα τα εγκαίνια του νέου δρόμου


Αλλαγή σελίδας στα Τέμπη: Στα τέλη του μήνα τα εγκαίνια του νέου δρόμου
huffingtonpost.gr
    Στις 31 Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του έργου των σηράγγων στα Τέμπη, που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα όσον αφορά στην κίνηση οχημάτων στην περιοχή.
    Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του onlarissa.gr, το έργο βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών στα συστήματα αερισμού, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σήραγγες θα παραδοθούν στην κυκλοφορία στις 3 Απριλίου, με τις δοκιμές να συνεχίζονται μέχρι τότε.

Ποιοι συνταξιούχοι… αποχαιρετούν τις προσωπικές διαφορές.


Ποιοι συνταξιούχοι… αποχαιρετούν τις προσωπικές διαφορές.

Για να σας προετοιμάσω το βάζω…
Η περιβόητη «προσωπική διαφορά» εφευρέθηκε για να «σπάσει» την σύνταξη, έτσι που να μπορεί να καταργηθεί μια και έξω, χωρίς ποσοστά, μειώσεις κτλ. ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ που λένε…
Και μην φανταστεί κανένας ότι με άλλη κυβέρνηση θα… σωθούμε!
    Ποιοι συνταξιούχοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των υποψήφιων «θυμάτων», εφόσον η κυβέρνηση δεχθεί να κόψει τις προσωπικές διαφορές, ύψους 1,8 δισ. ευρώ. Τι δείχνει ο… λογαριασμός. Τα πιθανά θύματα και οι διπλά χαμένοι.

ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ELA ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΑ 300 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

15/03/2017

Αύξηση της εξάρτησης των εγχώριων τραπεζών από τον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας, ELA, σημειώθηκε τον Φεβρουάριο, λόγω της αβεβαιότητας στην οικονομία που έχει οδηγήσει σε μείωση των καταθέσεων.

Αδικαιολόγητος ο ..."φόρος" αίματος στους δρόμους...



Γράφει ο Σωτήριος Αθαν.Μουντζούρης,Αστυν.Υποδ/ντής ε.α.

Προ ημερών όλοι οι 'Ελληνες-λόγω της μεγάλης δημοσιότητας του θέματος-σοκαριστήκαμε από το φοβερό πολύνεκρο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο έξω από την Θήβα.
Ακολούθησε σχολιασμός για το ποιος φταίει, τι μπορούσε να γίνει και δεν έγινε, γιατί δεν αποφεύχθηκε, πως πρέπει να ενεργούμε σαν πολιτεία και να συμπεριφερόμαστε σαν οδηγοί κ.λ.π.
Πριν από λίγες ημέρες, μου διηγήθηκε κάποιος οδηγός το εξής περιστατικό. Κινούμενος στην Εθνική οδό (αυτοκινητόδρομο, εκτός δικαιοδοσίας της Θεσσαλίας),σε κάποιον Σταθμό Διοδίων δέχθηκε σήμα τροχονόμου για συνήθη έλεγχο. Δεν προηγήθηκε κάποια παράβαση τροχονομική (ας πούμε αντικανονικό προσπέρασμα, παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής ή φωτεινού σηματοδότη, αντικανονικό προσπέρασμα προπορευόμενου οχήματος, ομιλία σε κινητό ενώ οδηγούσε ή δεν έφερε ζώνη ασφαλείας). Τίποτε από αυτά. Ο οδηγός πλήρωσε τα διόδια και ο τροχονόμος του είπε να σταματήσει δεξιά. Είχε τα νόμιμα έγγραφα τα οποία επέδειξε όταν του ζητήθηκαν (άδεια οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, ασφαλιστήριο, τέλη κυκλοφορίας και όλα αυτά).Τελικά του ζητήθηκε το έγγραφο από το Κ.Τ.Ε.Ο. (δηλαδή το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου),το οποίο δεν είχε μαζί του. Είχε, όμως, αποδεικτικό στοιχείο ότι έγινε έλεγχος και καταβλήθηκε το αντίστοιχο ποσό (δηλ. την απόδειξη του ΚΤΕΟ, με την ημερομηνία κ.λ.π.). Τελικά ο τροχονόμος διεπίστωσε την παράβαση και έκοψε το πρόστιμο (400 €),αφού τελικά δεν έκανε δεκτό το αποδεικτικό έγγραφο (απόδειξη πληρωμής στο ΚΤΕΟ) που σημείωνε την ημερομηνία ελέγχου και από το οποίο προέκυπτε το χρονικό πλαίσιο ισχύος του τεχνικού ελέγχου.