ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ :ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Ο Προσκοπισμός είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και σαν παιχνίδι θα πρέπη πάντα να υπάρχουν στον Προσκοπικό πρόγραμμα διάφορα παιχνίδια, ένα από τα πολά είναι και το παρακάτω.

Βασική αρχή είναι να δίνουμε στα παιδιά να παίξουν παιχνίδια τα οποία τα βαοηθούν να δημιουργήσουν χαρακτήρα, γερό σώμα και ευστροφία πνεύματος.


ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ : ΥΜΝΟΙ - ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ

Ο Πρόσκοπος θα γνωρίζει τον Εθνικό ΄Υμνο κ.λ.π. " ΄Υμνους - Προσευχές - Τραγούδια "  και όσα παιδιά έχουν κάποιο όργανο μουσικής με το πεντάγραμο που έχουν τα Προσκοπικά βιβλία μπορούν να δημιουργήσουν μία μικρή ομάδα που θα αποτελούν την Μουσική του Συστήματος. 




ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Ο Προσκοπισμός είναι ένα μεγάλο κομάτι του κόσμου στα περισσότερα κράτη όπου τους ενώνει όλους η λέξη " Π Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ι Σ Μ Ο Σ ".



ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΛΥΚΟΠΟΥΛΟ

Το κάθε παιδί που θα πάει στον Προσκοπισμό στα Λυκόπουλα  πρέπει να γνωρίζει γιατί το λένε έτσι.

΄Ενα ΄Αγλος  Ράντιαν Κίπλινγκ  συγγραφέας έγραψε μία πολύ όμορφη ιστορία για το " Βιβλίο της Ζούγλας"  

Ο Μόγλης, όταν ήταν μωρό, εγκαταλείφθηκε στο δάσος του Σιονί και ανατράφηκε από μία οικογένεια λύκων. Ζώντας με τ΄άλλα Λυκόπουλα στην αγέλη, έμαθε ένα σωρό μυστικά για να κυνηγάει στα μονοπάτια της Ζούγκλας.


Ζώα Καταπολέμηση Amazing Gif Animation Wallpapers



ΠΗΓΗ : "   http://animated-desktopwallpaper.blogspot.gr/  " 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΙΚΑ ΜΕΡΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ GOOGLE + TOY :



    Valmor .Amorim (Google+)
 noreply-16cdbede@plus.google.com


ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ







ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ

  Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Valmor .AmorimΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. 

ΠΗΓΗ : ΑΠΟ GOOGLE + KAI Valmor .Amorim

Gaspar - Santa Catarina, República Fed 

بحث و گفتگو  -  10:01 μ.μ.




ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ : Στολή Λυκοπούλων

΄Οταν ξεκινάς στον Προσκοπισμό και ανάλογα με την ηλικία του παιδιού είναι και τα ανάλογα τμήματα.
Σήμερα αναρτώ την στολή για τα Λυκόπουλα.

Φυτό σκοτώνει το 98% των καρκινικών κυττάρων μέσα σε 16 ώρες!!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     " 

Posted: March 12, 2014 at 1:57 pm
Κινεζικό-φαρμακευτικό-φυτό-σκοτώνει-το-98-τοις-εκατό-των-καρκινικών-κυττάρων-μέσα-σε-δεκαέξι-ώρες-1Οι επιστήμονες προσπαθούν συνεχώς και με αρκετούς τρόπους να καταφέρουν να θεραπεύσουν την επάρατη νόσο και να οδηγήσουν στο οριστικό τέλος του καρκίνου.
Σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στο έντυπο Life Science η αρτεμισινίνη, παράγωγο του «Sweet wormwood» ή του «Artemisia Annua», που χρησιμοποιούταν από την Κινεζική ιατρική μπορεί να «σκοτώσει» το 98% των καρκινικών κυττάρων εντός μόλις 16 ωρών.
αρτεμισία-αννούα«Οι κύριοι τύποι φαινολικών συστατικών στα περισσότερα από τα βότανα που ελέγχθησαν αναγνωρίστηκαν πρωταρχικά και αναλύθηκαν, περιέχοντας κυρίως φαινολικά οξέα, φλαβονοειδή, τανίνες, κουμαρίνες, λιγνάνες, κινόνες, στιλβένες και κουρκουμινοειδή. Τα συγκεκριμένα φαρμακευτικά βότανα έχουν εμφανίσει έως τώρα πολύ ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση και περιέχουν σημαντικά υψηλότερα επίπεδα φαινολικών συστατικών από τα κοινά φυτά και φρούτα. Τα Παραδοσιακά Κινεζικά φαρμακευτικά φυτά που σχετίζονται με αντικαρκινικές ιδιότητες μπορεί να αποτελούν πιθανές πηγές ισχυρών φυσικών αντιοξειδωτικών και ωφέλιμων παραγόντων αναστολής, καθυστέρηση ή αναστροφής της καρκινογένεσης (σ.σ. pentapostagma.gr – chemopreventive agents)» αναφέρει η επιστημονική ομάδα στην σύνοψη του άρθρου στο επιστημονικό περιοδικό Life Sciences.

Καλλιεργήστε μόνοι σας τζίντζερ

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma.gr    " 

Posted: March 12, 2014 at 7:39 pm
ρίζες-τζίντζερ-καλλιεργήστε-μόνοι-σαςTo τζίντζερ γνωστό και ως Zingiber officinale είναι ένα πολύ ωφέλιμο βότανο που μπορείτε να καλλιεργήσετε με ευκολία. Η αρχή είναι επίσης εύκολη, καθώς μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε πιπερόριζα σε οποιοδήποτε μανάβικο ή σούπερ-μάρκετ.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν αναφερόμαστε στο τροπικό τζίντζερ με τους χρωματιστούς ανθούς, αλλά στην πιπερόριζα που χρησιμοποιείται π.χ. στο μελόψωμο. Εάν προχωρήσετε στην καλλιέργειά του μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε φρέσκο είτε αποξηραμένο.
Εάν μπορέσετε να βρείτε βιολογική πιπερόριζα που σχηματίζει βλαστούς (σ.σ. pentapostagma.gr – eye buds) τότε θα έχετε τη δυνατότητα να καλλιεργήσετε το δικό σας φυτό ginger…συντομότερα από ότι ίσως και εσείς θα νομίζατε!
ρίζες-τζίντζερ-καλλιεργήστε-μόνοι-σας-2

Mεγάλη άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών Πεζοναυτών για επίθεση στην Κριμαία και την Υπερδνειστερία

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr       " 

Posted: March 12, 2014 at 9:00 pm, Last Updated: March 12, 2014 at 6:19 pm

άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών Πεζοναυτών
Μια άσκηση “κομμένη και ραμμένη” στα πρότυπα επιχείρησης επέμβασης του ΝΑΤΟ στην Κριμαία και την Υπερδνειστερία εκτελέστηκε αιφνιδιαστικά από την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών «ΜΟΡΑΒΑΣ» και την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού από την μία πλευρά με την 22nd Marine Expenditionary Unit.
Τα αντικείμενα της συνεκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν σε 2 φάσεις:

Γερό μπάσιμο για το λιμάνι του Πειραιά από τους Ρώσους

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,      " 

Posted: March 13, 2014 at 2:00 am, Last Updated: March 12, 2014 at 11:10 pm
μπάσιμο για το λιμάνι του Πειραιά από τους Ρώσους
«Σάρκα και ο οστά» παίρνει το ρωσικό ενδιαφέρον για το λιμάνι του Πειραιά, καθώς πριν από λίγο ο πρόεδρος της RZD, της κρατικής εταιρείας των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, ανακοίνωσε την απόφαση της εταιρείας να συμμετέχει στο διαγωνισμό για την πώληση του 67% των μετοχών της ΟΛΠ Α.Ε. εκδηλώνοντας ενδιαφέρον έως τις 28 Απριλίου οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία.

Στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου των Αθηνών οι S-300 !

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: March 13, 2014 at 9:00 am, Last Updated: March 13, 2014 at 1:06 am
Παρέλαση της 25ης Μαρτίου των Αθηνών οι S-300
Η συμμετοχή της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων στην παρέλαση έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς μετά από χρόνια αβεβαιότητας και δυσκολιών, η πρόσφατη βολή του συστήματος ήρθε να επιβεβαιώσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του συστήματος, θέτοντας πλέον την αξιοποίηση των S-300 μέσα στο δίκτυο της ελληνικής αεράμυνας σε νέες βάσεις.

Μπιφτέκια λαχανικών

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr    " 

Posted: March 13, 2014 at 9:31 am, Last Updated: March 13, 2014 at 9:04 am
νηστίσημο μπιφτέκιΣυστατικά
1 ½ κιλό πατάτες
1 φλιτζάνι αρακά κατεψυγμένο
1 φλιτζάνι καλαμπόκι κατεψυγμένο
1 φλιτζάνι καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια
Άνηθο ψιλοκομμένο

Έλληνες Αξιωματικοί στο “USS Bataan” που κυβερνάται απο ΕλληνοΑμερικανό ! (φώτο)

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr     "

Posted: March 13, 2014 at 10:00 am, Last Updated: March 13, 2014 at 1:10 am
Έλληνες Αξιωματικοί στο ¨USS BataanΜέλη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων φθάνουν πάνω στο πολλαπλών αμφίβιο πλοίο επίθεσης USS Bataan (LHD 5). Η Ομάδα Ετοιμότητας Bataan Amphibious είναι σε μια προγραμματισμένη ανάπτυξη στήριξη των επιχειρήσεων θαλάσσιας ασφάλειας, παρέχοντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης της κρίσης και το θέατρο προσπάθειες συνεργασίας για την ασφάλεια στην περιοχή του αμερικανικού 6ου Στόλου των επιχειρήσεων. (Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ)

Προσοχή στη νηστεία αν έχετε υψηλό ουρικό οξύ

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma     "

Posted: March 11, 2014 at 12:20 pm, Last Updated: March 10, 2014 at 12:25 pm
prosoxi-sth-nhsteia-an-exete-ypsilo-ouriko-oxyΜια κατηγορία ανθρώπων που χρειάζεται να προσέξουν ιδιαίτερα το τι τρώνε κατά τη διάρκεια της νηστείας είναι εκείνοι που έχουν υψηλά επίπεδα ουρικό οξέος.
Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι αυτή την περίοδο μπορεί να καταναλώνονται τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα στις λεγόμενες πουρίνες, οι οποίες μπορεί να ανεβάζουν το ουρικό οξύ.

Δημοσκόπηση: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΜΕ! Δειτε τι εμπιστεύονται και τι δεν εμπιστεύονται οι Έλληνες πολίτες!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     "

Posted: March 11, 2014 at 6:00 pm, Last Updated: March 11, 2014 at 11:34 pm
20140310-234439
Πρωτες οι ένοπλες δυναμεις και η εκκλησία, στον πάτο τραπεζιτες και ΜΜ”Ε”! Υπαρχει ελπίδα…
Δημοσκοπηση

Στην 15η και 16η θέση ​βρίσκονται τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τύπος και τηλεόραση αντίστοιχα) σε μία λίστα 22 θεσμών όπου μετρήθηκε από την MRB (τον Δεκέμβρη του 2013), η εμπιστοσύνη που έχουν σε αυτούς οι πολίτες:
Θέση: 1η: Ένοπλες δυνάμεις 60,2%
Θέση 2η: Εκκλησία 57,9%
Θέση 3η: Έλληνα πολίτη 56,3%
Θέση 4η: Πανεπιστήμια-σχολεία 54,8%
Θέση 5η: Αστυνομία 48,8%

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 100% Ελληνικό αυτοκίνητο υδρογόνου – Με ένα λίτρο κάνεις 500 χιλιόμετρα!

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma.gr    "

Posted: March 11, 2014 at 8:55 pm, Last Updated: March 11, 2014 at 9:02 pm
elliniko-autokinito-ydrogonouΤι να πει κανείς για το λαό του, όταν εκείνος βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του; Μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης κατασκεύασε αυτοκίνητο υδρογόνου…

που είναι μάλιστα έτοιμο να βγει στην αγορά, ενώ έχει ήδη λάβει διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση. Ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός… συνόρων.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το Εco Racer, αυτοκίνητο 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής, που “γεννήθηκε” στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, κινείται με υδρογόνο και με εξαιρετικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού καταναλώνει ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα.

Συνωστισμός πολεμικών σκαφών ανοικτά της Κύπρου

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,      "

Posted: March 11, 2014 at 9:47 pm
Συνωστισμός πολεμικών σκαφών ανοικτά της ΚύπρουΛευκωσία: Οι τουρκικές προκλήσεις εις βάρος της Κύπρου συνεχίζονται και εντείνονται. Τα τελευταία 24ωρα η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει τη φρεγάτα «Gökçeada» F 494 («Ίμβρος», στα ελληνικά, πρόκειται για φρεγάτα κλάσης «Oliver Hazard Perry» που δόθηκε το 1999 από τις ΗΠΑ στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό) και δύο υποβρύχια για την προστασία του ερευνητικού σκάφους «Barbaros Hayrettin Pasa», που διεξάγει παρανόμως έρευνες για υδρογονάνθρακες εντός της ΑΟΖ Κύπρου.

“Ναυμαχία” στην ΑΟΖ Κύπρου – 2 αεροπλανοφόρα ΗΠΑ και Ρωσίας εναντίον Τούρκων

ΠΗΓΗ :    "     pentapostagma.gr        "

Posted: March 11, 2014 at 11:01 pm
αεροπλανοφόρα ΗΠΑ και ΡωσίαςΤουρκικές φρεγάτες και υποβρύχια “εναντίον” αμερικανικών και ρωσικών αεροπλανοφόρων στην ΑΟΖ της Κύπρου.
Η Άγκυρα δεν σταματά την στρατιωτική – ναυτική “πίεση” στην κυπριακή ΑΟΖ. Η φρεγάτα Ίμβρος και δύο υποβρύχια πλέουν στην περιοχή ως δύναμη “προστασίας” του ερευνητικού σκάφους «Μπαρμπαρός», που διεξάγει παρανόμως έρευνες για υδρογονάνθρακες εντός της ΑΟΖ Κύπρου.

Κρέμα ξυρίσματος με δενδρολίβανο και μέντα

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

Posted: March 12, 2014 at 8:54 am, Last Updated: March 10, 2014 at 12:56 pm
krema-xirismatos-me-dendrolivano-kai-mentaΓια πόδια μεταξένια και λεία, φτιάξε μόνη σου κρέμα ξυρίσματος με δενδρολίβανο και μέντα!
Υλικά
1/3 φλ. βούτυρο καριτέ
1/3 φλ. coconut oil
1/4 φλ. αμυγδαλέλαιο
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου
3-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας/δυόσμου
Διαδικασία:

Δάνεισέ μου τα μάτια σου

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   " 

Posted: March 9, 2014 at 11:00 am, Last Updated: March 9, 2014 at 1:07 am
looking at the silence of night1
(…) Γι’αυτό, σε παρακαλώ…
δάνεισέ μου τα μάτια σου 
να δω με την καρδιά σου.

Πώς να καλλιεργήσετε ανανά στο εσωτερικό του σπιτιού σας

ΠΗΓΗ :   "      pentapostagma.gr      "

Posted: March 9, 2014 at 6:47 pm, Last Updated: March 9, 2014 at 7:55 pm
ανανάς-καλλιέργειαΟ ανανάς είναι ένα μοναδικό και εξωτικό τροπικό φρούτο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να καλλιεργηθεί σε προσαρμοσμένες και ελεγχόμενες «κλιματικές» συνθήκες. Το πιο δύσκολο μέρος της διαδικασίας είναι να επιτύχετε «γερές ρίζες» για τη νέα σας καλλιέργεια.
Το μέγεθος, φυσικά, δεν θα είναι ίδιο με αυτό των τροπικών δέντρων της Hawaii, αλλά οι ακόλουθες πληροφορίες θα σας καταστήσουν ικανούς να καλλιεργήσετε έναν υγιή και ελκυστικό ανανά εντός της οικίας σας. Μπορείτε, ακόμη, να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να συμμετάσχουν σε αυτό το διασκεδαστικό project!!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ – Τι θα μπορούσαμε να αγοράσουμε σήμερα με χίλιες δραχμές;;;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     "

Posted: March 10, 2014 at 12:02 am, Last Updated: March 10, 2014 at 12:00 am
Τι αγοράζαμε με ένα χιλιάρικο το 1999, σε μια πρωινή βόλτα;
Τσιγάρα αμερικάνικα: 400 δραχμές.
Τυρόπιτα: 100 δραχμές.
Καφές φραπόγαλο: 500 δραχμές.
Σύνολο χίλιες δραχμές κι όλα αυτά, με βασικό μισθό 170 χιλιάδες δραχμές.

Ο ¨ Σεισμός¨ στην Ουκρανία μπορεί να ενεργοποιήσει ¨τα πετρελαιοφόρα ρήγματα¨ της Μεσογείου;

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

Posted: March 10, 2014 at 12:20 am
mesogeios
Μια κακία είδηση που διαβάσαμε μας έδωσε την εσωτερική παρόρμηση να προβληματισθούμε πάνω σε ένα σενάριο γεωπολιτικής μυθιστορηματικής υφής.
Ο επικεφαλής του ομίλου Gazprom, Alexei Miller, δήλωσε πριν λίγο οτι “Η Ουκρανία έχει σταματήσει να πληρώνει για τις ρωσικές προμήθειες φυσικού αερίου και αυτό αναγκαστικά μας οδηγεί να διακόψουμε την παροχή φυσικού αερίου. Οφείλει περίπου $ 1.890 εκατομμύρια σε απλήρωτους λογαριασμούς φυσικού αερίου και φυσικά δεν μπορούμε να τους επιδοτούμε για να μας πολεμάνε και να διώκουν τον πληθυσμό που δεν είναι αρεστός στην παράνομη κυβέρνησή της http://www.defencenet.gr hellaspress-angel.blogspot.gr/ 08/03/2014

Αναγνώστης: Διαμαρτυρία για παράλογη πρακτική του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    " 

Posted: March 10, 2014 at 1:22 am
ΚΤΕΛ ΙωαννίνωνH μονοπωλιακή αλητεία των ΚΤΕΛ στην Ελλάδα έχει φέρει τις μεταφορές σε αυτό το χάλι: να πηγαίνεις Αθήνα-Χιμάρα με 30 Ε τη στιγμή που Αθήνα – Ιωάννινα είναι 40 Ε. Αυτό απαιτεί σήμερα το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων!

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr     "

Published on 10/03/2014 at 9:00 am Last Modified on 10/03/201402:49
bk-32
Ἐποφειλομένη πρὸς Θεὸν ἐτήσιος εὐχαριστία
 καθ’ ἣν ἡμέραν ἀπε­λά­βο­μεν τὴν τοῦ Θεοῦ ἐκκλησίαν
σὺν ἀποδείξει τῶν τῆς εὐσεβείας δογ­μάτων
καὶ καταστροφῇ τῶν τῆς κακίας δυσσεβημάτων
Σήμερα Κυριακή 9η Μαρτίου 2014  Κυριακή της Ορθοδοξίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, μαζί με Κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, προεξήρχε των Ιερών Ακολουθιών και της Λιτανεύσεως των Ιερών Εικόνων στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Τριπόλεως.

Παραδοσιακή συνταγή για ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

Published on 10/03/2014 at 9:19 am Last Modified on 10/03/201400:43
Παραδοσιακή συνταγή για ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα!Οι περισσότεροι κάποια στιγμή αντιμετωπίζουμε μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα με τα ούλα μας . Για την αντιμετώπιση τους, πριν καταλήξουμε σε σκευάσματα του εμπορίου, μπορούμε να δοκιμάσουμε παλιές , δοκιμασμένες λύσεις. Σε καμμία περίπτωση δεν αγνοούμε τις συμβουλές του οδοντίατρου, όμως έχουμε πάντα υπ’ όψιν μας καιτα παραδοσιακά φάρμακα.
Στην περίπτωση της ουλίτιδας μπορούμε να δοκιμάσουμε την παρακάτω συνταγή και να ελέγξουμε το αποτέλεσμα μετά από 1 μήνα εφαρμογής , με επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Η τίγρη, Φύκια, Το κράνος



  • Η τίγρη
    Μια φορά κι έναν καιρό μία τίγρη περπατούσε στη ζούγκλα. Κάποια στιγμή βλέπει ένα μικρό πίθηκο και του...

ΑΤΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ..., Τα γρήγορα κουνούπια, Η κότα, Η ξανθιά. , Η αντικατάσταση

ΑΤΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...

Πώς λένε την γυναίκα που πηγαίνει και με ποδοσφαιριστή και με αστυνομικό;
Του κλώτσου και του μπάτσου..

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ


Ο Μήτσος μπαίνει να εξομολογηθεί:
-Πάτερ αμάρτησα με μια γυναίκα τσούλα.
-Και με ποια αμάρτησες;
-Δεν μπορώ να σας πω πάτερ, θα καταστρέψω την τιμή της.
-Καλά, είμαι σίγουρος ότι θα το βρω, μήπως ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη;
-Δεν μπορώ να πω.

Η ΕΡΩΜΕΝΗ


Ένα ζευγάρι εφοπλιστών, τρώει σ ένα κυριλέ ρεστοράν. Ξαφνικά, μια πανέμορφη ξανθιά πέφτει πάνω στο σύζυγο και αρχίζει να τον φιλάει, να τον χαϊδεύει και να τον αποκαλεί "τζουτζούκο μου", "μωράκι μου" και τέτοια.