ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Εβαλε φρένο στην πτώση το Χρηματιστήριο

ΠΗΓΗ : "  http://www.euro2day.gr   " 

2
 0 3+10 0
Ανοδική αντίδραση μετά από τρεις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις στο ΧΑ. Ποιες μετοχές εμφανίζουν διψήφιες απώλειες από τις αρχές του έτους. «Κλειδι» οι τράπεζες, ποια είναι τα επόμενα κρίσιμα όρια. «Κόκκινη» η πρώτη εβδομάδα του έτους.
Στο χθεσινό μετασυνεδριακό σχόλιο, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Μάνθος (Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ) ανέφερε: "Η διατήρηση του αδιάσπαστου της ζώνης 760 - 735 είναι πολύ πιθανό να δώσει μια ανοδική ανάσα προς το επίπεδο αντίστασης των 810 με 840 μονάδων δοκιμάζοντας έτσι τα νεύρα και τις αντοχές των καθοδικών παικτών. Για να αλλάξει κάτι συνταρακτικά στη στρατηγική των 'Bears', θα πρέπει ο Γενικός Δείκτης να 'αρπάξει' ανοδικά τις 900 μονάδεςγεγονός, όπου φαίνεται προς το παρόν, δίχως τον κατάλληλο πολιτικό καταλύτη, ως 'όνειρο θερινής νυκτός".
Με αυτά τα τεχνικά δεδομένα κινήθηκε η σημερινή συνεδρίαση και σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί ότι το Χ.Α. ερχόταν από τρεις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, με τον Γενικό Δείκτη να "μετρά" αθροιστικές απώλειες 8,92% και τον Τραπεζικό δείκτη απώλειες 8,95%.