ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για πώληση φαρμάκων στα σούπερ μάρκετ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για πώληση φαρμάκων στα σούπερ μάρκετ
     Υπεγράφη από τον υπουργό ΥγείαςΑνδρέα Ξανθό, η Υπουργική Απόφαση που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία της υποκατηγορίας Φαρμάκων Γενικής Διάθεσης (ΓΕΔΙΦΑ), δηλαδή μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) που θα μπορούν να πωλούνται και από σούπερ μάρκετ, υπό προϋποθέσεις. Ο κατάλογος

Έκρυβαν σε μπαούλο 34.000 ευρώ και τώρα τα... κλαίνε!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Έκρυβαν σε μπαούλο 34.000 ευρώ και τώρα τα... κλαίνε!
Πολύ… ‘’γιαλαντζί’’ μοιάζει η υπόθεση….
Κάποιος ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΣ τα χρειαζόταν φαίνεται.
    Με το φόβο του «κουρέματος» των καταθέσεων ζούσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας και «σήκωσαν» τις αρκετά μεγάλες καταθέσεις τους από την τράπεζα, πριν ακόμη επιβληθούν τα capital controls, πιστεύοντας ότι θα ήταν πιο ασφαλείς σε ένα... μπαούλο!

3 από 4 Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗ ΒΑΖΕΙ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ LASER


Αθήνα 27 Ιουνίου 2016


                                       ΔΕΛΤΙΟ      ΤΥΠΟΥ

Οριστικό τέλος στην ονυχομυκητίαση, που ταλαιπωρεί  εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, βάζει μια νέα θεραπεία (με το Nd:YAG Laser στα 1064nm) που παρουσίασαν Έλληνες επιστήμονες στο 13ο συνέδριο της EADV(EuropeanAcademyofDermatology& Venereology), το οποίο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα.
Η ονυχομυκητίαση είναι μια συχνή λοίμωξη των νυχιών από μύκητες. Μπορεί να προσβληθούν όλα τα νύχια, στις περισσότερες όμως περιπτώσεις εντοπίζεται στα νύχια των ποδιών, λόγω των συνθηκών μέσα στις κάλτσες και στα παπούτσια. Δεν είναι ένα απλό αισθητικό πρόβλημα, αλλά  λοίμωξη  που  δημιουργεί:
·        πάχυνση των νυχιών
  • δυσχρωμία (το νύχι αλλάζει χρώμα, γίνεται κίτρινο, καφέ, μαύρο)
  • ονυχόλυση (αποκόλληση του νυχιού από το υγιές δέρμα)
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο η θεραπεία με το Nd:YAG Laser στα 1064nm, οδηγεί στην εξάλειψη της ονυχομυκητίασης, στην ανάπτυξη υγιούς νυχιού ακόμα και στις πιο προχωρημένες καταστάσεις καθώς και στο γεγονός ότι πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή θεραπεία.
Τα αποτελέσματα της θεραπείας στο συνέδριο παρουσίασαν η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικήςCosmetic Derma Medicine, η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη και η ιατρός Δρ Δήμητρα Ζαφειράτου.


«Τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή της θεραπείας είναι εντυπωσιακά καθώς έχουμε πλήρη εξάλειψη της ονυχομυκητίασης μετά από έξι συνεδρίες. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι απαιτούνται επιπλέον μελέτες για την πλήρη εκτίμηση του κλινικού οφέλους της θεραπείας καθώς και για τη βελτιστοποίηση του θεραπευτικού πρωτοκόλλου», αναφέρει η Δρ Αμαλία Τσιατούρα.

Συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις; Ποιο είναι το διακύβευμα;

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δρ. Ιωάννης Παρίσης (*)
    Σκοπός οποιασδήποτε συνδικαλιστικής δράσης είναι καταρχήνη διασφάλιση των κοινωνικών δικαιωμάτων, δηλαδή εκείνων που αναφέρονται στην εργασία (είδος, τόπος, χρόνος), την κοινωνική ασφάλιση, τον σεβασμό της οικογένειας και της παιδικής ηλικίαςκαι την πολιτιστική και κοινωνική  ανάπτυξη της προσωπικότηταςκαι ότι άλλο επί του θέματος αυτού καθορίζει το Σύνταγμα.
    Στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), ο συνταγματικός αλλά και ο κοινός νομοθέτης, θεωρώντας ως ιδιαιτέρως υψηλής σημασίας το έργο και την αποστολή των στελεχών τους, περιορίζουν γι’ αυτούς δικαιώματα και ελευθερίες που ισχύουν για όλους τους Έλληνες πολίτες. Τι μας λέει δηλαδή ο νομοθέτης; Ότι αν, για παράδειγμα, απεργήσουν οι εργαζόμενοι οποιασδήποτε κατηγορίας, μπορεί μεν να υπάρξουν κάποιες δυσμενείς συνέπειες για τη Χώρα, αλλά «δεν θα χαθεί η Ελλάδα». Ενώ αν απεργούσαν τα στελέχη των ΕΔ ίσως «θα χανόταν η Ελλάδα».

Γιατί δεν πρέπει να βάζετε την ημερομηνία γενεθλίων στο Facebook

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Γιατί δεν πρέπει να βάζετε την ημερομηνία γενεθλίων στο Facebook
Real.gr
    Οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας προτρέπουν τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να αφαιρέσουν από τα δίκτυα τις προσωπικές τους πληροφορίες όπως τα γενέθλια, για να προλάβουν κάποια ηλεκτρονική απάτη.
    Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι χρήστες που βάζουν στο διαδίκτυο τα προσωπικά τους στοιχεία, θέτουν τον εαυτό τους σε αυξημένο κίνδυνο, καθώς οι απατεώνες του κυβερνοχώρου στρέφονται προς τα κοινωνικά δίκτυα για να αλιεύσουν προσωπικές πληροφορίες. Σύμφωνα με την έρευνα, ο αριθμός των περιπτώσεων κλοπής προσωπικών στοιχείων ταυτότητας αυξήθηκε κατά 57% το προηγούμενο έτος, με χιλιάδες να πέφτουν θύματα κλοπών ταυτότητας.

Ποια Εθνική Σύνταξη; Έδωσαν σε ασφαλισμένη κύρια σύνταξη 80 ευρώ και 23 ευρώ επικουρική!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποια Εθνική Σύνταξη; Έδωσαν σε ασφαλισμένη κύρια σύνταξη 80 ευρώ και 23 ευρώ επικουρική!
Και πού είσαι ακόμα…..
    Σοκ υπέστη με το ποσό που αντίκρισε ως σύνταξη μια 62χρονη γυναίκα η οποία υπέβαλε αίτημα συνταξιοδότησης μετά από 20 έτη ασφάλισης.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», βάσει της συνταξιοδοτικής απόφασης από το ΙΚΑ, η ασφαλισμένηδικαιούται 80 ευρώ κύρια σύνταξη και 29,22 επικουρική!

Προσοχή! Μην αφήνετε ποτέ τις βαλίτσες στη ρεσεψιόν την τελευταία μέρα των διακοπών.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Προσοχή! Μην αφήνετε ποτέ τις βαλίτσες στη ρεσεψιόν την τελευταία μέρα των διακοπών.
    Η τελευταία ημέρα των διακοπών είναι σίγουρα και η πιο δύσκολη, καθώς η επιστροφή στη βάση δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο!
    Οι διακοπές τελείωσαν και ήρθε η ώρα του check out, το οποίο πρέπει να γίνει πριν τις 12 το μεσημέρι. Τι συμβαίνει όμως, όταν η πτήση σας ή το καράβι φεύγουν αργά το βράδυ και εσείς πρέπει να αφήσετε κάπου τις βαλίτσες, με όλα τα υπάρχοντά σας; Συνήθως, οι περισσότεροι από εμάς αφήνουμε τις αποσκευές μας στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, και συνεχίζουμε μέχρι το απόγευμα τις βουτιές μας ή τις βόλτες μας στο νησί.
    Η περιπέτεια όμως ενός ζευγαριού από την Αγγλία, θα σας κάνει να το ξανασκεφτείτε.

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι δικαιούνται 50% έκπτωση, ποιοι πλήρης απαλλαγή

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι δικαιούνται 50% έκπτωση, ποιοι πλήρης απαλλαγή
eleftherostypos
    Τις εξαιρέσεις από τις εκπτώσεις του ΕΝΦΙΑ για τους κοινωνικά ασθενέστερους αυξάνει το υπουργείο Οικονομικών αφού με εγκύκλιο της ΓΓΔΕ πολύτεκνοι ή νοικοκυριά με ανάπηρα μέλη χάνουν την έκπτωση αν δεν υποβάλουν εμπρόθεσμα, δηλαδή μέχρι σήμερα, τη φορολογική τους δήλωση.
    Ηδη το μίνι φορολογικό που κατατέθηκε χθες μέσα στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων καταργεί την κατά περίπτωση έκπτωση από τονΕΝΦΙΑ που προβλέπεται για ασθενείς οικονομικά ομάδες κατά 50% αν το νοικοκυριό που ευεργετείται από την έκπτωση εμφανίζει εισόδημα από τόκους πάνω από 300 ευρώ.

Έχεις συνδρομητική; Δες το νέο χαράτσι που σου βάζουν .

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έχεις συνδρομητική; Δες το νέο χαράτσι που σου βάζουν .
Πόσο το μήνα ?
http://thessbomb.blogspot.gr/
Ημερησία
    Το νέο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη για χιλιάδες πολίτες που έχουν επιλέξει να έχουν συνδρομητική τηλεόραση, αφού πλέον επιβάλλεται νέο χαράτσι για αυτούς.
    Σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, πλέον καθορίζονται όλες οι διαδικασίες είσπραξης αυτού του ειδικού τέλους για τη συνδρομητική τηλεόραση, αλλά και ποιοί θα το πληρώσουν.

Με σκύλους θα ψάχνουν για μετρητά στα αεροδρόμια!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Με σκύλους θα ψάχνουν για μετρητά στα αεροδρόμια!
Μεγίστη καλαμακεία !
Καλά, δεν έχουν ‘’κουκούτσι’’ μυαλό ?
Εκτός και εάν ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ!
Και το λέω αυτό, γιατί υπάρχουν ήδη μηχανήματα με μπαταρία που εντοπίζουν τις ‘’ταινίες’’ των χαρτονομισμάτων με ήχο ανάλογα με την ποσότητα.
Είναι αυτά που μεταχειρίζονται ‘’επιστήμονες’’ διαρρήκτες.
    Στο υπουργείο Οικονομικών συγκροτείται επιτροπή, η οποία θα αξιολογήσει και θα «προσλάβει» τέσσερις σκύλους που θα ανιχνεύουν τις αποσκευές των επιβατών για να εντοπίσουν χαρτονομίσματα, προφανώς ευρώ
    Ειδικά σκυλιά που θα εκπαιδευτούν για να εντοπίζουν μετρητά ετοιμάζεται να προμηθευτεί το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου όπως φαίνεται να περιορίσει τις ροές χρημάτων που φεύγουν χέρι με χέρι από τη χώρα.

Ο Πρόεδρος ΔΣ ΕΑΑΣ ΥΠΤΓΟΣ ε.α Ευάγγελος Δανιάς στη Βουλή {12 07 2016}






ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

¨Το Λαϊκό τραγούδι στον 20ό αιώνα¨

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

¨Το Λαϊκό τραγούδι στον 20ό αιώνα¨
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016, 21.30
ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
¨Το Λαϊκό τραγούδι στον 20ό αιώνα¨
    Γνωστά τραγούδια, μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, ξετυλίγουν την ιστορία και την μουσική εξέλιξη της Ελλάδας στον 20ό αιώνα.
    Η μουσική παράσταση «Το Λαϊκό Τραγούδι στον 20ό αιώνα» παρουσιάζει τις μουσικές δημιουργίες της αστικής εργατικής τάξης των συνθετών του πρωτορεμπέτικου, του ρεμπέτικου αλλά και των διαδόχων τους.
μουσική παρουσίαση γίνεται με βάση την χρονολογική δισκογραφική εμφάνιση αυτών των τραγουδιών, ενώ δίνονται αφηγηματικά και οι συνθήκες οι οποίες οδήγησαν στην εξέλιξη της λαϊκής μουσικής.
στο "ΦΟΝΤΟ" οι :
Δημήτρης Γκίνης, ακορντεόν
Αργύρης Σταμούλος, κιθάρα - τραγούδι Αντώνης Τζίκας, κόντρα μπάσοΛάζαρος Ακριβόπουλος, κρουστά
Θάνος Θεοδωρόπουλος, μπουζούκι,ούτι,ταμπουρά
Επιμέλεια Προγράμματος
τραγουδούν:

Όσοι τρώνε σοκολάτα είναι πιο έξυπνοι!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

    Σύμφωνα με την Telegraph αλλά και τον Independent τα πολλαπλά οφέλη της σοκολάτας αναδεικνύει για ακόμη μια φορά έρευνα, διάρκειας μάλιστα σαράντα ετών. Πέραν του ότι μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου και αναζωογονεί τον οργανισμό μας, μας κάνει πιο έξυπνους και αποδοτικούς.

«Κόφτης» στα ΑΤΜ για 400.000 επικουρικές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Κόφτης» στα ΑΤΜ για 400.000 επικουρικές.
Μερικά πράγματα, όπως το παρακάτω, είναι παρανο’ι’κά!
Η λογική, σήκωσε όχι μόνο τα χέρια, αλλά και τα πόδια !
Παίρνεις 1.000, αλλά επειδή θεωρητικά θα έπαιρνες 1.500, σε υπολογίζουμε για 1.500 και σου κόβουμε ‘’αναλόγως’’!
Ελεύθερος Τύπος
    «Κόφτης» επικουρικών συντάξεων μπαίνει από τις 2 Αυγούστου στα ποσά που λαμβάνουν περίπου 400.000 συνταξιούχοι.
    Οι μειώσεις θα γίνουν στο ποσό της επικουρικής τους σύνταξης εφόσον το άθροισμα μαζί με την κύρια ή οποιαδήποτε άλλη σύνταξη λαμβάνουν (γήρατος, αναπηρίας, ή θανάτου) είναιπάνω από 1.300 ευρώ μικτά.
    Συνταξιούχοι με κύρια 1.000 ευρώ και επικουρική 200 ευρώ (άθροισμα 1.200 ευρώ) μπορεί φαινομενικά να μένουν έξω από το ψαλίδι, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική, γιατί το άθροισμα που θα ληφθεί υπόψη για να δουν τα Ταμεία πόσοι ξεπερνούν τα 1.300 ευρώ, δεν θα είναι αυτό που βάζουν στην τσέπη τους οι συνταξιούχοι, αλλά θα είναι το μικτό ποσό του αθροίσματος κύριας και επικουρικής.

Πώς να κρύψετε αντικείμενα αξίας όταν πηγαίνετε στην παραλία.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πώς να κρύψετε αντικείμενα αξίας όταν πηγαίνετε στην παραλία.
Πρώτα από όλα, μην παίρνετε μαζί σας πολύτιμα πράγματα, όταν πάτε στη θάλασσα.Πάρτε μαζί σας τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, αυτά που και εάν κλαπούν, δεν θα είναι και πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Κάποια κοσμήματα που φοράτε, αφήστε τα στο σπίτι. Δεν θα σας κάνουν πιο όμορφες ( ους ).
Όσο για ‘’κρυψώνα’’, σας προτείνω το εξής.
Πάρτε μια νάυλον σακούλα, και βάλτε τα μέσα.
Κάντε μια λακούβα στην άμμο, κάτω από την ξαπλώστρα ή την πετσέτα, και θάψτε τα εκεί.
Να είστε σίγουροι, ότι δεν θα τα βρεί κανένας. Ελπίζω όχι και εσείς….
spirossoulis.com
    Τώρα που η ζέστη ολοένα και αυξάνεται η παραλία αποτελεί τη μοναδική όαση δροσιάς. Πολλοί από εσάς, και ιδιαίτερα τον Αύγουστο, κατασκηνώνετε κυριολεκτικά στη θάλασσα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
    Τι γίνεται, όμως, όταν θέλετε να κολυμπήσετε όλοι μαζί και έχετε το νου σας στα πράγματα; Η προστασία των πολύτιμων αντικειμένων μας, είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην παραλία όταν θέλουμε να ξαπλώσουμε ή να κολυμπήσουμε.

ΤΑ ΠΙΟ Π ΑΡΑΞΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    Ο μεσος ορος των ελληνικων οικογενειακων ονοματων μπορουμε να πουμε πως εχει τρεις εως εξι συλλαβες.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤ΄ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΑ
Ααδαμοπούλου
Ααθανασόπουλος
Ααρών
Αβαβιάν
Αβαγιανέλη
Αβαγιάννης
Αβαγιάννος
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤ΄ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΑ
Ωνάσης
Ωνασιάδης
Ωνάσογλου
Ωραιόπουλος
Ωραιοπούλουδος
Ωρολογαδέλη
Ωρολογάς
Ωρολογίδης
Ωρολογόπουλος

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ
http://www.anekdotakias.gr
    Ένας γκέι φαντάρος κάνει σκοπιά στο στρατόπεδο. Εκεί που κάθεται αμέριμνος μες στην καλή χαρά περνάει ο στρατηγός!
Αχ καλέ, ένα μανάρι!!! λέει ο φαντάρος.
    Εκνευρίζεται ο στρατηγός, βάζει φωνή και του λέει:
Πως λέγεσαι, ψάρακα? Παρουσιάσου!!!!
    Αφού παρουσιάζεται ο φαντάρος, γυρίζει ο στρατηγός, δείχνοντας το ένα εκ των τριών αστέρων που έχει στο γαλόνι και του φωνάζει:
- Τι είναι αυτό, ψάρακα??Ένα αστεράκι, λέει με νάζι ο φαντάρος.
- Κι αυτό τι είναι ψάρακα?? λέει δείχνοντας με νεύρα το δεύτερο αστέρι.
Aλλο ένα αστεράκι, λέει με το ίδιο νάζι ο φαντάρος.
- Και αυτό τι είναι, ψάρακα???? δείχνοντας το τρίτο αστέρι και τρομερά εκνευρισμένος πια…
Ένα τρίτο αστεράκι!!! (στον κόσμο του αυτός…)
- Και πως πρέπει να με φωνάζεις, ψάρακα?????Ουρανέ μου….????
**********************************************************

Εκπτώσεις που δεν είναι εκπτώσεις. Τι πρέπει να προσέχετε

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ 

Εκπτώσεις που δεν είναι εκπτώσεις. Τι πρέπει να προσέχετε
    Για την περίπτωση που οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους, επιβάλλεταιπρόστιμο ποσού ίσο με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 10.000 ευρώ.
    Οδηγίες και διευκρινίσεις για το πλαίσιο που διέπει τις εκπτώσεις δίνει η ΕΣΕΕ με επιστολή προς τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, ενόψει των τακτικών θερινών εκπτώσεων που θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου και θα λήξουν τηνΤετάρτη, 31 Αυγούστου 2016.
Σύμφωνα με την επιστολή:
      -Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Ο Κινεζικός κολοσσός Cosco ρίχνει 500 εκατ. στο λιμάνι του Πειραιά για να το μετατρέψει σε "κέντρο κρουαζιέρας" της Μεσογείου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Κινεζικός κολοσσός Cosco ρίχνει 500 εκατ. στο λιμάνι του Πειραιά για να το μετατρέψει σε "κέντρο κρουαζιέρας" της Μεσογείου.
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ
Δεν είναι ακριβώς έτσι η είδηση…..
Ο πρόεδρος της Cosko είπε πως
’ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να επενδύσει 500 εκατομμύρια’’, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ !
pronews
    Ο Κινεζικός κολοσσός Cosco είναι έτοιμος να επενδύσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώστο λιμάνι του Πειραιά, πέραν των 350 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει η σύμβαση παραχώρησης του 67% του ΟΛΠ προκειμένου να μετατρέψει το λιμάνι σε "κέντρο κρουαζιέρας", αφού το σχέδιο της προβλέπει επέκταση για να δέχεται ακόμη και το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου.

Τα ελληνικά πανεπιστήμια που αριστεύουν παρά την κρίση - Το ΑΠΘ στα καλύτερα παγκοσμίως.

ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τα ελληνικά πανεπιστήμια που αριστεύουν παρά την κρίση - Το ΑΠΘ στα καλύτερα παγκοσμίως.
Δηλαδή, η 196η θέση είναι επιτυχία?
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !!!!!!
Για τους Φίληδες και συνοδοιπόρους – συντρόφους κτλ, ίσως, στο πνεύμα της ισοπεδώσεως όλων και της καταργήσεως τωνΑΡΙΣΤΩΝ.
Είμαστε στο 10% παγκοσμίωςΠόσες βο’ι’δοσχολές έχει η κάθε χώρα παγκοσμίως?
Να μην λέμε και ό τι μας κατέβει !
    Παρά τη συνεχιζόμενη ύφεση την υποχρηματοδότηση τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά την παρακμή των εγκαταστάσεων τους και τα προβλήματα τα οποία καθημερινά καλούνται να λύσουν τόσο οι φοιτητές όσο και το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό τα ελληνικά πανεπιστήμια συνεχίζουν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ 

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτής της Σ.Σ.Ε.
    Από τα βασικά εκείνα στοιχεία που θα πρέπει να γνωρίζει κάθε Χριστιανός, και όχι μόνο, είναι το  σύμβολο της Χριστιανοσύνης, που είναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.
    Το 14 μ.Χ. αναλαμβάνει αυτοκράτωρ του Ρωμαϊκού Κράτους οΤΙΒΕΡΙΟΣ. Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ διορίζεται πραίτορας το 26 μ.Χ. στο Ισραήλ από τον ΤΙΒΕΡΙΟ. Το έτος 33 μ.Χ. κατά μήνα Απρίλιο εσταυρώθη ο ΧΡΙΣΤΟΣ, επί Ποντίου Πιλάτου κατ’ απαίτηση του εβραϊκού Ιερατείου και πλήθος εβραϊκού λαού, που είχε φανατισθεί από τους Φαρισαίους, φωνάζοντας και ζητώντας, σε παρωδία δίκης τον θάνατον του ΧΡΙΣΤΟΥ.  Αυτά! βέβαια τα γνωρίζουμε σε λεπτομέρειες εκ των Ευαγγελίων και της Ιστορίας. Ο Πόντιος Πιλάτος πεισθείς για την αθωότητα του ΧΡΙΣΤΟΥ εδίσταζε κατ’ αρχήν να τον δικάσει, εφοβήθη όμως την απειλή των Εβραίων, ότι θ’ αποστείλουν στον Τιβέριο, άνθρωπο δικό τους, να τον κατηγορήσουν ότι περιθάλπει επαναστάτες κατά της Ρώμης και τελικά υπέγραψε την θανατική καταδίκη του Αθώου ΧΡΙΣΤΟΥ. Επειδή! κατά τους Εβραίους, ο ΧΡΙΣΤΟΣ χαρακτηρίστηκε «Βλάσφημος και εγκληματίας», επιλέγει η ατιμωτική εκτέλεση δια του ΣΤΑΥΡΟΥ. Η εκτέλεση έλαβε χώρα σ’ ένα μικρό λόφο εντός της Ιερουσαλήμ, γυμνού από κάθε είδους φυτού ως Κρανίον, που ονομάζετο ΓΟΛΓΟΘΑΣ.