ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

αγροτικη παραγωγη
του Κοσμά Μαρινάκη*
Το τελευταίο διάστημα η συζήτηση για την δραματική κατάσταση στην πρωτογενή παραγωγή στην Ελλάδα έχει περάσει στο επίκεντρο του πολιτικού διαλόγου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον μαρασμό της ελληνικής γεωργίας. Οι παρακάτω απλές ερωτήσεις-απαντήσεις κάνουν σαφές το πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα.
1. Είναι αλήθεια πως πετάγαμε φρέσκα φρούτα στις χωματερές;

Νύχτα των Κρυστάλλων

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Νύχτα των Κρυστάλλων 
Από τη Βικιπαίδεια,
    Ο όρος Kristallnacht (Κρίσταλναχτ, που σημαίνει στα γερμανικά η «Νύχτα των Κρυστάλλων»), επίσης Reichskristallnacht (Ράιχσκρισταλναχτ, κατά λέξη, «Αυτοκρατορική Νύχτα των Κρυστάλλων»), Pogromnacht (Πογκρόμναχτ, δηλαδή η «Νύχτα του Πογκρόμ»), περιγράφει το μαζικό πανεθνικό πογκρόμστη Γερμανία και στην Αυστρία τη νύχτα της 9ης προς 10η Νοεμβρίου 1938.Ο στόχος ήταν οι Εβραίοι πολίτες όλης της χώρας και αποτέλεσε την απαρχή του Ολοκαυτώματος.
    Τη δεκαετία του 1930 πολλοί Εβραίοι, πολωνικής κυρίως καταγωγής, ζούσαν στη Γερμανία. Πολλοί είχαν ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στη Γερμανία και κάποιοι είχαν παρασημοφορηθεί για την συμμετοχή τους στον Α' Παγκόσμιο ΠόλεμοΤην Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 1938, οι Ναζιστέςσυγκέντρωσαν 17.000 από αυτούς, χωρίς καμία προειδοποίηση, μέσα στη νύχτα, και τους απέλασαν από τη Γερμανίαστην Πολωνία.

Έχεις μαγνητάκια στο ψυγείο; Μετά από αυτό σίγουρα θα τα βγάλεις

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Έχεις μαγνητάκια στο ψυγείο; Μετά από αυτό σίγουρα θα τα βγάλεις
http://thessbomb.blogspot.gr
iatropedia.gr
    Είναι σύνηθες φαινόμενο να υπάρχουν διαφόρων ειδών μαγνητάκια επάνω στο ψυγείο κάθε σπιτιού. Είτε πρόκειται για αναμνηστικά, είτε για διαφημιστικά, είτε και για μαγνητικά σημειωματάρια, σχεδόν κάθε σπίτι έχει ένα ψυγείο με πολλά μαγνητάκια επάνω του.

Oι ηλικιωμένοι του Πειραιά, παππούς και γιαγιά είχαν πάνω τους 6 όπλα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 



    Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έφτασαν σε γειτονιά του Πειραιά για να επιληφθούν μιας διαμάχης δύο γειτόνων, όταν ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο ηλικιωμένους πιστολέρο. Ολα ξεκίνησαν όταν ο ένας δράστης (ηλικιωμένος άνδρας) ήρθε σε λεκτική διαμάχη με το γείτονα του, επειδή ο τελευταίος τάιζε τις γάτες της γειτονιάς κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας του πρώτου. Η κουβέντα εξελίχθηκε σε καβγά έντονο με αποτέλεσμα ο δράστης να βγάλει από την τσέπη του όπλο προκειμένου να απειλήσει τον γείτονά του. Εκείνος αντέδρασε και προσπάθησε να τον αφοπλίσει. Ακολούθησε πάλη και τελικά το όπλο έπεσε από τα χέρια του στο έδαφος.

Μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

09/11/2015

Σημαντικό μισθολογικό χάσμα καταγράφεται ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες στην Ελλάδα και αλλά και σ την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ειδικότερα, στην Ελλάδα, η διαφορά των συνολικών αποδοχών μεταξύ των δύο φύλων ανέρχεται σε 45,2%, την ώρα που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος βρίσκεται στο 41,1%.

Ο Γιούνκερ που μας ζητάει να παραδώσουμε το Αιγαίο στους Τούρκους.. ξέχασε να μας πει για τους αγώνες της χώρας του για ένα Ποτάμι..

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

Όταν μιλάει για το Αιγαίο ο Γιούνκερ να θυμάται τι διεκδικούσε η χώρα του για έναν παραπόταμο …
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ 5/11/2015: Υπέρ της διατήρησης ανοιχτών συνόρων στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης τάχθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τόνισε ότι για να καταστεί αυτό δυνατό, πρέπει να φυλαχθούν

Εργασιακό αποστράτων: Η νομοθεσία δεν προβλέπει την εξαίρεση του 10ωρου απασχόλησης

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Όπως κατ επανάληψη έχουμε τονίσει στο παρελθόν, δεν υφίσταται καμιά εξαίρεση στη μείωση ή την αναστολή των συνταξίμων αποδοχών, των εργαζομένων αποστράτων, που είχαν στο παρελθόν δηλώσει ή σκοπεύουν να το πράξουν στο μέλλον, πως εργάζονται με καθεστώς 10ωρης εβδομαδιαίας απασχόλησης (ν.4151/2013).

Σε θέσεις «μάχης» οι απόστρατοι γιατί φοβούνται νέες μειώσεις

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Φοβούνται ότι η σύνταξη θα μετατραπεί σε επίδομα φτώχειας


Αποφασισμένοι να πάψουν να δέχονται παθητικά τη μοίρα τους είναι οι απόστρατοι των Ένοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ ακολουθούν και οι Ενώσεις των εν ενεργεία.

Η ξανθιά της τάξης

Στο σχολείο, αυτή την ώρα, μέσα στην τάξη είναι ο δάσκαλος της φυσικής και παραδίδει το μάθημα του. Ύστερα από μπόλικη θεωρία, τύπους και ασκήσεις αναφέρει το εξής: 
ΔΑΣΚΑΛΟΣ:

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 9-11-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   "