ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Καθηγητής Παυλάκης: Τα καινούργια στελέχη του ιού ήδη βασιλεύουν - Αυτό που νομίζαμε ότι μια μασκούλα για βόλτα είναι αρκετή, δεν ισχύει


ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ


 

Κ Ο Ρ Ω Ν Ο Ϊ Ο Σ : ΝΑΥΠΛΙΟ - ΑΡΓΟΣ [ Χ ] το πρώτο " Ημίχρονο ".

Η Ιστορία των δύο πόλεων δεν είναι καινούργια, σήμερα είμαστε σε κάποιες άλλες εποχές που έχουν αναπτυχθεί Πολιτισμός κ.λ.π. πλην όμως οι συνθήκες της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ μας θυμίζουν και μας φέρνουν πίσω σε άσχημες αναμνήσεις. 

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε απόλυτα την πορεία της Πανδημίας καθότι εμείς δεν έχουμε στοιχεία για να δούμε την πορεία, αλλά αυτή η εικόνα θύμισε και λίγο ποδόσφαιρο που πολλοί αγώνες τελείωναν με ισοπαλία. 

Αναμονή μέχρι τις νέες αποφάσεις. 

 



ΝΑΥΠΛΙΟ - ΑΡΓΟΣ 




COVID-19 : Πώς μας προστατεύουν τα εμβόλια ;

 




ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ



 

Συνάντηση Π.Ο.ΑΣ.Υ. με τον Πρόεδρο Μ.Τ.Σ. Ενημέρωση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μ. Αργολίδας

 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας προ ημερών σας είχε γνωστοποιήσει το πρόβλημα σχετικά με το Βοηθήματος  Οικογενειακής  & Επαγγελματικής  Αυτοτέλειας ( ΒΟΕΑ ) , συνεχίζοντας την ενημέρωσή σας με την παρούσα ανάρτηση.

Συνάντηση Π.Ο.ΑΣ.Υ. με τον Πρόεδρο Μ.Τ.Σ.




Συνάντηση Π.Ο.ΑΣ.Υ. με τον Πρόεδρο Μ.Τ.Σ.


Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου 2021

Αρ. Πρωτ.: 505/9/12

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της, κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και τον Πρόεδρο Δ.Σ. αυτής, κ. Χρήστο ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ, συναντήθηκε σήμερα στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ), μετά από αίτημά μας, με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου ΜΤΣ-ΝΙΜΤΣ, Αντιστράτηγο ε.α. κ. Αντώνη ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗ, παρουσία και του Γενικού Διευθυντή, Ταξιάρχου κ. Αθανασίου ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, προκειμένου να ενημερωθούμε για την καταβολή των μερισμάτων και του Βοηθήματος  Οικογενειακής  & Επαγγελματικής  Αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ) από 1-1-2017 και έπειτα.