ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

« ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΝΟΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ » ( Ανάρτηση 1η)





 « ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΝΟΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ »
Tαξίδι στους μοντέρνους καιρούς της Κ Ι Ν Α Σ που πραγματοποιήθηκε από μια παρέα γυναικών από την μαγευτική πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
Για αυτήν την χρονιά  ( 2014 ) η επιλογή του ταξιδίου τους ήταν η ΚΙΝΑ ανεβάζοντας το πλαφόν των 7 ημερών σε 9 ημέρες λόγω της μεγάλης απόστασης το οποίο πραγματοποιήθηκε από 27-10-2014 έως και 4-11-2014.
Το παρακάτω κείμενο  βασίζεται στο Βιβλίο του Ταξιδιωτικού Γραφείου Versus Travel με το οποίο ταξίδεψε η παρέα των γυναικών  που το έχει γράψει ο κ. Παντελής ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ  ξεναγός του γκρούπ.

Πολλά κείμενα είναι αυτούσια όπως τα γράφει ο ίδιος  για την καλύτερη ενημέρωσή σας.   Υπάρχουν  ακόμα και μερικές γενικές πληροφορίες των ιδίων γυναικών που αποκόμισαν από αυτό το ταξίδι. Όλα αυτά για όσο το δυνατό την καλύτερη απεικόνιση του ταξιδίου αυτού και όπως σας γράφω στον τίτλο της ανάρτησης να ταξιδέψετε νοερώς στην όμορφη Κ Ι Ν Α.

Επίσης υπάρχουν και  σκαναρισμένες φωτογραφίες από το βιβλίο BEIJING TOURISM TREASURED SOUVENIR επειδή τα τοπία που υπάρχουν μέσα σε αυτό ήταν αδύνατον να φωτογραφηθούν από οποιοδήποτε ερασιτέχνη.  

Τέλος  θα υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες για την κατανόηση των αναγραφομένων όσο είναι δυνατό.

ΛΑΡΙΣΑ : Νύφη στο νοσοκομείο μετά από απανωτούς oργασμούς…διαβάστε τι έκανε ο άντρας της!

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



ΛΑΡΙΣΑ : Νύφη στο νοσοκομείο μετά από απανωτούς oργασμούς…διαβάστε τι έκανε ο άντρας της!
Έ, δε γίνεται…. Όλο και κάτι θα την ‘’πότισε’’ !
http://www.koyzoylo.gr
    Στα επείγοντα του νοσοκομείου βρέθηκε μια νύφη αφού είχεαπανωτούς oργασμούς επί δύο ολόκληρες ώρες!
    Οι γιατροί έκπληκτοι αντίκρυσαν τη γυναίκα που δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει, αφού κάθε ένα λεπτό τραντάζονταν ολόκληρη από… ηδoνή!

Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ απάτη με SMS

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ απάτη με SMS
    Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, εξιχνιάστηκε υπόθεση που αφορά σεμαζική και απρόκλητη αποστολή μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας(SMS), με συγκεκριμένο περιεχόμενο, προς πολίτες, και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος Έλληνα για παραβίαση διατάξεων της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σχεσεις

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



9.   Σχεσεις
Το έστειλε ο Κώστας Μίντζολης
 

Έξυπνος άνδρας + έξυπνη γυναίκα = ειδύλλιο
Έξυπνος άνδρας + χαζή γυναίκα = δεσμός
Χαζός άνδρας + έξυπνη γυναίκα = γάμος
Χαζός άνδρας + χαζή γυναίκα = εγκυμοσύνη
Έξυπνο αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προκοπή
Έξυπνο αφεντικό + χαζός υπάλληλος = παραγωγή
Χαζό αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προαγωγή
Χαζό αφεντικό + χαζός υπάλληλος = υπερωρίες

Ο γάμος στην αρχαία Ελλάδα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Ο γάμος στην αρχαία Ελλάδα
Το έστειλε ο Δημήτρης Ακριτίδης
    Ο γάμος στην αρχαία Ελλάδα σε όλες τις πόλεις-κράτη κατοχυρωνόταν με νόμο, έπαιζε δε πρωτεύοντα ρόλο την κοινωνία. Αν και δεν ήταν υποχρεωτικός, οι νέοι έπρεπε να παντρευτούν, γιατί η κριτική που ασκούταν στους άγαμους ήταν έντονη και πολλές φορές χλευαστική. Η δημιουργία οικογένειας εξυπηρετούσε δύο βασικούς σκοπούς.     Την απόκτηση απογόνων και την κληροδότηση της περιουσίας και δεύτερον την περίθαλψη των γονέων από τα παιδιά τους.
    Στην αρχαία Ελλάδα επικρατούσε το μονογαμικό σύστημα.

Γιατί επιβάλλονται οι πατάτες στη διατροφή

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



1.Γιατί επιβάλλονται οι πατάτες στη διατροφή
    Εκτενής έρευνα που διεξήγαγαν στη Ν. Αφρική από κοινού ο οργανισμός "Potatoes South Africa" (PSA), η εταιρεία Nutri-Vation, το Γεωπονικό Συμβούλιο Έρευνας της χώρας και τοπανεπιστήμιο της Πρετόρια, αποκάλυψε τις πλήρεις ιδιότητες και τη θρεπτική αξία της πατάτας.
    Με βάση τη μελέτη, οι πατάτες έχουν τα ακόλουθα θρεπτικά χαρακτηριστικά:
         -Μία μεσαίου μεγέθους πατάτα (150γρ), μαγειρεμένη με τη φλούδα, είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, δεν περιέχει λίπος και έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο.
         -Οι πατάτες είναι πολύ πλούσιες πηγές χρωμίου.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 15-12-2014

Απογευματινή - Απογευματινή
Καθημερινή εφημερίδα (Κωνσταντινούπολη / Τουρκία)
Τηλ: +90 212 2255957
Φαξ: +90 212 2255974
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com     " 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΥΤΙΑ

Αξιότιμοι κύριοι και αγαπητοί συνάδελφοι.
Σας κοινοποιώ ανοιχτή επιστολή που αποστέλλω στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, κ. Γεώργιο Αυτιά, επιστολή που απαντά σε εκπομπή του που παρουσιάσθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 στον παραπάνω τηλεοπτικό σταθμό και αφορούσε, όπως ανέφερε, τις «αυξήσεις» που θα πάρουν οι αξιωματικοί.

Ασύλληπτο ρεκόρ πωλήσεων για τη ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε

ΜΕ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΑ ΠΩΛΗΘΕΝΤΑ NISSAN!

15/12/2014
Η Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, αποτελεί μια ιστορική μέρα για τη  Nissan – NΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε  καθώς έσπασε το “φράγμα” των εξακοσίων χιλιάδων Nissan, από τότε που ξεκίνησε την επιτυχημένη συνεργασία της με τη Nissan International S.A, το 1961. 

ΑΔΜΗΕ: Επενδύσεις 3 δισ. ευρώ σε έργα ηλεκτρικής ενέργειας

ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

15/12/2014
Στα 3 δισ. ευρώ ανέρχονται οι επενδύσεις, που προβλέπεται να γίνουν την επόμενη δεκαετία σε έργα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με βάση το αναθεωρημένο πρόγραμμα τού Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ ΑΕ).

Β. Κορκίδης: Η αγορά δεν έχει να φοβάται πολλά

«ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ»

15/12/2014
Το κλίμα οικονομικής και πολιτικής αβεβαιότητας, που έχει δημιουργηθεί, προκαλεί τεράστια προβλήματα στην οικονομία, κλυδωνισμούς στο τραπεζικό σύστημα και στη γενικότερη λειτουργία της αγοράς, υπογραμμίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης.

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ

15/12/2014
Περισσότερη προσοχή από μέρους της γερμανικής κυβέρνησης προς τις νησυχίες των πολιτών για τη μετανάστευση θέλει η πλειοψηφία των Γερμανών.

ΤΙΣ 40.000 ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΣΤΑ ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΕΝΤΑΞΗ

15/12/2014
Συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς η ένταξη των οφειλετών των ασφαλιστικών Ταμείων στη ρύθμιση των 100 δόσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα, ο κύριος όγκος των οφειλετών δεν έχει ακόμη ενταχθεί.

Εντατικοποίηση ελέγχων στην αγορά

ΛΟΓΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

15/12/2014
Αυξημένοι θα είναι οι έλεγχοι στην αγορά λόγω της εορταστικής περιόδου.
Όπως ζήτησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος με επείγουσα εγκύκλιό του οι αρμόδιες υπηρεσίες κατά την περίοδο των εορτών πρέπει να έχουν αυξημένη παρουσία στην αγορά (καταστήματα, λαϊκές αγορές-υπαίθριο εμπόριο ,κεντρικές και τοπικές αγορές κ.λ.π.) με την εντατικοποίηση των ελέγχων, είτε αυτοτελώς, είτε με συναρμόδιες Υπηρεσίες (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σ∆ΟΕ, Υπουργείο Υγείας κ.λ.π), για την αποτροπή φαινομένων εξαπάτησης και εκμετάλλευσης των καταναλωτών».