ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Αυτό είναι το νέο μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Ολοκληρωμένη μελέτη με πίνακες και αριθμούς

ΠΗΓΗ : "  http://www.politikanet.gr    " 


Μια ολοκληρωμένη πρόταση για νέο Ειδικό Μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Προέρχεται από τους στρατιωτικούς της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών. Και είναι μια πρόταση μακροσκελέστατη ,τεκμητιωμένη όμως με αριθμούς και πίνακες.

Όλη την μελέτη - πρόταση μπορείτε να την μελετήσετε ΕΔΩ
Ποιες είναι οι βασικές του επιδιώξεις σύμφωνα με όσα είχαν στο μυαλό τους οι συντάκτες του:

Φτιάχνω οικολογικό εντομοκτόνο για προστασία φυτών

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,      " 

Posted: July 6, 2014 at 11:00 am, Last Updated: 
φτιάχνω-οικολογικό-εντομοκτόνο-για-προστασία-φυτών Παρασκευή οικολογικών εντομοκτόνων για φυτοπροστασία
Τα σπρέι λαδιού δουλεύουν πνίγοντας τα έντομα όταν έρθουν σε επαφή μαζί τους. Όταν προσθέσουμε και άλλα συστατικά αποτρέπουν διάφορες ασθένειες μυκήτων. Να θυμάστε ότι τα σπρέι μπορούν να σκοτώσουν και τα ωφέλιμα έντομα γι αυτό να ψεκάζεται όταν είστε σίγουροι ότι υπάρχουν τα βλαβερά. Πάντα να ψεκάζεται δοκιμαστικά μερικά φύλλα και να ελέγχεται μετά από 1-2 μέρες για κάψιμο των φύλλων. Αν δεν υπάρχει κάψιμο συνεχίστε τον ψεκασμό σε όλο το φυτό.

Χρησιμοποιείς Tablet και smartphone; Τότε αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το διαβάσεις….

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: 
business-man-use-tablet-pc-computer-with-colorful-applicationΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα άτομα που κάνουν υπερβολική χρήση “έξυπνων” κινητών τηλεφώνων και tablet παρουσιάζουν αυξημένο κίνδυνο οφθαλμολογικών προβλημάτων, σύμφωνα με προειδοποίηση που εξέδωσε ομάδα Βρετανών οπτικών.

Διαβάστε τους 5 απλούς τρόπους για να απαλλαγείτε για πάντα από τις μύγες

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma        " 

Posted: July 5, 2014 at 8:00 pm, Last Updated: 
διαβάστε-τους-5-απλούς-τρόπους-για-να-απαλλαγείται-για-πάντα-από-τις-μύγεςΤέρμα στο ενοχλητικό ζζζζζζ….!
Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί τα έντομα που ξέρουμε ότι δεν μας πειράζουν αλλά είναι ενοχλητικά. Ένα από αυτά είναι και οι μύγες.

Ο ναός των τίγρεων [Εικόνες]

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma   " 

Posted: July 5, 2014 at 7:00 pm, Last Updated: 
ο-ναός-των-τίγρεων-εικόνες Μια ενήλικη τίγρης είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα σαρκοβόρα αρπακτικά ζώα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος. 100 ενήλικες τίγρεις, εκατοντάδων κιλών έκαστη, είναι ένας πραγματικός εφιάλτης. Παντού, εκτός από τον βουδιστικό ναό στο Kanchanaburi της Ταϊλάνδης!

Τα 7 σημάδια ότι δεν πίνετε αρκετό νερό

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: 
f6c0cf8eb3f9cdad2311257024242fd8_LΤο μεγαλύτερο ποσοστό του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό.

Όταν, λοιπόν, δεν προσλαμβάνουμε την απαραίτητη ποσότητα, και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε κινδυνεύουμε από την εκδήλωση σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Δείτε ποια είναι τα συμπτώματα που υποδεικνύουν ότι δεν πίνετε αρκετό νερό:

Τι να κάνετε για να μη σας τσιμπήσει ποτέ κουνούπι

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: July 5, 2014 at 4:26 pm, Last Updated: 
kounoupiΜαζί με τις διακοπές και την ξεγνοιασιά, το καλοκαίρι είναι δυστυχώς συνώνυμο και με τα ενοχλητικά κουνούπια.
Μπορούμε όμως να προστατευθούμε εάν γνωρίζουμε ποιες είναι οι φυσικές μυρωδιές που απωθούν αποτελεσματικότερα τα κουνούπια.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Mahidol στην Ταϋλάνδη εξέτασαν 38 διαφορετικά αιθέρια έλαια και διαπίστωσαν ότι τέσσερα από αυτά έχουν μοναδική εντομοαπωθητική δράση.

6 ισχυροί λόγοι για να ξεκινήσετε να καταναλώνετε αβοκάντο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    "  

Posted: July 5, 2014 at 3:29 pm, Last Updated: 
6-ισχυροί-λόγοι-για-να-ξεκινήσετε-να-καταναλώνετε-αβοκάντοΤα αβοκάντο, που καλλιεργούνται κυρίως στο Μεξικό και στην κεντρική Αμερική, είναι γνωστά για τα πολυάριθμα οφέλη τους στην υγεία καθώς και για την πολύ ωραία τους γεύση.
Είτε καταναλωθούν ωμά, είτε παρασκευασθούν σε μορφή χυμού, τα αβοκάντο πρέπει να αποτελούν μέρος της καθημερινής σας διατροφής, διότι αυξάνουν την πρόσληψη βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, μειώνοντας μακροπρόθεσμα τον κίνδυνο για την εμφάνιση διαφόρων ασθενειών, μερικές από τις οποίες θα μπορούσαν να αποβούν ακόμη και θανατηφόρες.
Αν δεν είστε ακόμη σίγουροι εάν θα πρέπει να ξεκινήσετε να τρώτε τακτικά αβοκάντο, διαβάστε τους παρακάτω 6 σοβαρούς λόγους για να το συμπεριλάβετε στο διαιτολόγιο σας.

ΠΗΓΗ : " http://asteiakia.gr " ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,





  • Η αριθμητική
    Ο δάσκαλος εξετάζει τον Τοτό αριθμητική: - "Τοτό πόσο κάνει 1+1;" - "Κύριε να πάω στην τουαλέτα;" - "Να πα...
  • Αληθινή ευτυχία
    Ποτέ μου δεν είχα αντιληφθεί την πραγματική ευτυχία, μέχρι το γάμο μου , και μετά ήταν αργά !
  • Πώς μπορείς να κάνεις μια ξανθιά να γελάσει..
    Πώς μπορείς να κάνει μια ξανθιά να γελάσει το πρωί της Δευτέρας ? Να της πεις ένα ανέκδοτο την Παρασκευή το βράδ...


ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ, ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ, TΣΕΚΑΠ


ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ

Στο δικαστήριο, ο πρόεδρος:
- Κατηγορούμενε, δεν φτάνει που πήρες ένα χιλιάρικο από τον επιβάτη στο λεωφορείο, έκλεψες και το πορτοφόλι του άλλου!
- Μα κύριε πρόεδρε δεν είχα που να βάλω το χιλιάρικο!

Γέρων Παίσιος: “Οταν δείτε συμφορές στην Ελλάδα, το κράτος να βγάζει παλαβούς νόμους και να υπάρχει γενική αστάθεια, μη φοβηθήτε· θα βοηθήσει ο Θεός!”

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,     " 

Posted: July 9, 2014 at 11:34 pm, Last Updated: 
paisis8Γέρων Παίσιος: “Οταν δείτε συμφορές στην Ελλάδα, το κράτος να βγάζη παλαβούς νόμους και να υπάρχει γενική αστάθεια, μη φοβηθήτε· θα βοηθήσει ο Θεός!” (Άγιος Γέρων Παίσιος, το είπε το 1981)
Ό Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύ­τερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προ­σοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζωνται οι άνθρω­ποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσό­τερο. Ό Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΛΗΣ 11-7-2014

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974


smountzouris
@gmail.com   "
 

Τι θα πρέπει να γίνει μετά τις Αποφάσεις του ΣτΕ για το μισθολόγιο των Στρατιωτικών;

( Επανέρχομαι και πάλι με την ίδια ανάρτηση για όσους δεν την βρίσκουν.)

Συνιστώ στους φίλους - συναδέλφους επειδή αυτόν τον καιρό οι οι δημοσιεύσεις σχετικά με τα Οικονομικά μας θέματα θα είναι αρκετές να παρακολουθείτε το blog και στην ετικέτα " ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ " . 

Για την πορεία των εξελίξεων θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και με άλλα blog οπότε ο καθένας όποια πληροφορία έχει να την μεταφέρει 


Καθώς πολλοί συνάδελφοι θέτουν το ερώτημα αν και με ποιο τρόπο θα πρέπει να κινηθούμε μετά τις αποφάσεις του ΣΤΕ. σας κοινοποιούμε μια ενδιαφέρουσα άποψη του Δικηγόρου κ. Γεωργακάκη που περιήλθε σε γνώση μας τυχαία. (http://x.6082.x6.nabble.com/-tc5001269.html).
Πολλοί από τους συναδέλφους μας έχουν καταθέσει την συγκεκριμένη αίτηση (συνημμένο word).
Όπως είναι αυτονόητο ο καθένας θα κρίνει μόνος του αν θα προβεί σε διάφορες ενέργειες όπως προτείνονται από τα δικηγορικά γραφεία κ.λ.π.

«Η δύναμή σου, δύναμή μου…» Ν Α Υ Π Λ Ι Ο

Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

11/07/2014
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά από τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τις πρώτες πέντε συναυλίες της σε πόλεις της Ελλάδας που τις παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και ήταν όλες sold out συνεχίζει τη καλοκαιρινή της περιοδεία.

«Ορίζοντας 2020» με δύο προσκλήσεις υποβολής προτάσεων

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΕ- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

11/07/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
Οι «Ερευνητικές συμπράξεις» μεταξύ της ΕΕ, του ιδιωτικού τομέα και των κρατών μελών προκήρυξαν τις πρώτες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ορίζοντας 2020» για την έρευνα και την καινοτομία, με προϋπολογισμό 80 δισ. ευρώ. 
Ο πρώτος κύκλος χρηματοδότησης, αποτελούμενος από δημόσιους πόρους ύψους 1,13 δισ. ευρώ και αντίστοιχα κεφάλαια από τους ιδιώτες εταίρους, θα διατεθεί σε σχέδια που στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής των πολιτών καθώς και στην τόνωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής βιομηχανίας. 

ΕΣΕΕ: Κλειστά τα καταστήματα την προσεχή Κυριακή

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

11/07/2014
Κλειστά θα παραμείνουν την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και μη τουριστικές περιοχές, όπως ενημέρωσε η Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

ΠΟΣΟ 1,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΝΤΛΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ

ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 3,5%

11/07/2014
Κεφάλαια ύψους 1,5 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα η Ελλάδα από τις αγορές με την έκδοση του τριετούς ομολόγου. έναντι αρχικού προγραμματισμού για 3 δισ. ευρώ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΡΑ



                     Αθήνα 11 Ιουλίου 2014


                                                       ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Πιο δυνατός από ποτέ επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους, μετά από  θεραπεία  με αυτόλογα  βλαστοκύτταρα στο γόνατο του, ο διεθνής μπασκετμπολίστας  και πρώην αθλητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυροειδής!
Χάρη στην πρωτοποριακή θεραπεία, που πλέον εφαρμόζεται και στη χώρα μας από τον διαπρεπήΟρθοπεδικό Χειρουργό και Αθλητίατρο Δρ Σταύρο Αλευρογιάννη  και την ομάδα του, ο διεθνής μπασκετμπολίστας επιστρέφει πιο δυνατός και με δίψα για νέες διακρίσεις.
Ο διεθνής μπασκετμπολίστας είχε τραυματιστεί πριν από ένα και πλέον χρόνο στο γόνατο και είχε υποβληθεί σε θεραπεία με τις κλασσικές μεθόδους χωρίς όμως το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
« Ερχόμενος στη δική μας ομάδαδιαπιστώθηκε  εκτεταμένη χόνδρινη βλάβη στο γόνατό του και τον υποβάλλαμε σε θεραπεία με αυτόλογα ενεργοποιημένα βλαστοκύτταρα, βάσει ειδικού, εξατομικευμένου πρωτοκόλλου στο Ιασώ GeneralHospital» ανέφερε ο Δρ Αλευρογιάννης και συμπλήρωσε.
« Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ήδη  ο αθλητής βρίσκεται σε τελικό στάδιο επανένταξης σε επαγγελματικό επίπεδο αθλητικής δραστηριότητας, έτοιμος περισσότερο από ποτέ να συμμετάσχει ενεργά σε αγώνες».