ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Διαβάστε τους 5 απλούς τρόπους για να απαλλαγείτε για πάντα από τις μύγες

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma        " 

Posted: July 5, 2014 at 8:00 pm, Last Updated: 
διαβάστε-τους-5-απλούς-τρόπους-για-να-απαλλαγείται-για-πάντα-από-τις-μύγεςΤέρμα στο ενοχλητικό ζζζζζζ….!
Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί τα έντομα που ξέρουμε ότι δεν μας πειράζουν αλλά είναι ενοχλητικά. Ένα από αυτά είναι και οι μύγες.
Σας έχουμε όμως μερικά κολπάκια για να μπορέσετε να τις διώξετε με φυσικούς τρόπους.
1. Ξυλάκια γαρίφαλο: τρυπήστε λεμόνι ή κρεμμύδι με τα ξυλάκια. Να το επαναλαμβάνετε κάθε δύο εβδομάδες. Είναι η καλύτερη φυσική μέθοδος για να μπορέσετε να τις ξεφορτωθείτε το συντομότερο δυνατό!
2. Λεβάντα: αν έχετε στο κήπο σας λεβάντα εκμεταλλευτείτε την για να διώξετε τις μύγες. Η μυρωδιά της λεβάντας την απωθεί. Τοποθετήστε σακουλάκια με λεβάντα σε κάθε γωνία του σπιτιού σας. Είναι και αυτό ένα εύκολο και φυσικό κόλπο που μπορείτε να κάνετε και εκτός από το γεγονός ότι διώχνει τις μύγες θα μυρίζει ωραία και το σπίτι σας.
3. Άσπρο ξύδι: άλλο ένα μυστικό που τις απομακρύνει με την μυρωδιά του. Τοποθετήστε σε μπολάκια λίγο ξύδι και αφήστε σε διάφορα μέρη του σπιτιού.
4. Βασιλικός και μέντα: αυτά τα φυτά βγάζουν αρώματα πολύ δυσάρεστα για τις μύγες. Αν έχετε στα παράθυρα σας μικρές γλάστρες με βασιλικό και μέντα είναι πολύ πιθανό οι μύγες να μην προτιμήσουν το σπίτι σας.
5. Αιθέρια έλαια: μερικές σταγόνες με αιθέρια έλαια από γεράνι ή λεμονόχορτο (σιτρονέλα) θα απωθήσει τις μύγες μακριά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου