ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ο εκατομμυριούχος που ζει 20 χρόνια σαν ναυαγός σε ένα ερημονήσι


Ο εκατομμυριούχος που ζει 20 χρόνια σαν ναυαγός σε ένα ερημονήσι


Όταν λέμε «έριξε μαύρη πέτρα πίσω του», αυτό ακριβώς εννοούμε !
http://thessbomb.blogspot.gr/
    Την δεκαετία του ’80, πολλοί άνθρωποι έγιναν πολύ πλούσιοι πολύ γρήγορα, παίζοντας στο χρηματιστήριο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ντέηβιντ Γκλάσεν, (David Glasheen). Το κραχ του 1987 και ένα οδυνηρό (και πανάκριβο) διαζύγιο μετά από 22 χρόνια, «ξέβρασαν» τον Γκλάσεν το 1997 σε ένα ακατοίκητο νησάκι, ανοιχτά της Αυστραλίας.

Αν δείτε αυτό στις πατάτες, πρέπει να τις πετάξετε


Αν δείτε αυτό στις πατάτες, πρέπει να τις πετάξετε
    Αν και ακούγεται σαν θα μπορούσε να είναι ένας “μύθος”, όπως εκείνη η παλιά, λανθασμένη πεποίθηση ότι οι ντομάτες που μπορεί να αποδειχτούν ένα θανατηφόρο δηλητήριο, εντούτοις οι επιστήμονες διατροφολόγοι επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει κάτι που πρέπει πάντα να προσέχετε στις πατάτες.

Τον Αύγουστο σε εφαρμογή οι ρυθμίσεις οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία

ΑΠΟ 36 ΕΩΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ

14/07/2017
Τον Αύγουστο θα τεθούν σε εφαρμογή οι δύο νέες ρυθμίσεις οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με τον αρμόδιο υφυπουργό Αναστάσιο Πετρόπουλο. Ο κ. Πετρόπουλος, μιλώντας στο «Πρακτορείο FM» διευκρίνισε πως υπάρχουν δύο προβλεπόμενες διαδικασίες.

ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

14/07/2017
Τον καθορισμό της μεθοδολογίας και των κριτηρίων για τον προσδιορισμό του αριθμού και του ύψους των δόσεων, καθώς και των κριτηρίων για τη διαμόρφωση της ψήφου του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) κατά τη διαδικασία της εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών προβλέπει η απόφαση του υπουργείου Εργασία που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια και την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος.
Προϋποθέσεις συναίνεσης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) σε συμφωνία αναδιάρθρωσης
1. Ο ΕΦΚΑ, μέσω του ΚΕΑΟ, υπερψηφίζει ορισμένη πρόταση οφειλέτη ή αντιπρόταση πιστωτή για αναδιάρθρωση οφειλών, κατά τις διατάξεις του Ν. 4469/2017, υπό τις εξής προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται σωρευτικά: