ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Μήνυση δικηγόρου για τα αγροτικά μπλόκα.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μήνυση δικηγόρου για τα αγροτικά μπλόκα.
Χωρίς ίχνος συμπολιτευτικής διαθέσεως, ο μηνυτής έχει απόλυτο δίκιο!
Θυμηθείτε την ΑΡΧΗ της δημοκρατίας.
‘’Η ελευθερία του ανθρώπου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου’’.
Σε αυτά τα θέματα, ΠΟΤΕ δεν είχαμε δημοκρατία στην Ελλάδα.
Μήπως οι αγρότες και οι ‘’αγρότες’’ το παράκαναν ????
    Μηνυτήρια αναφορά για τα αγροτικά μπλόκα κατέθεσε δικηγόρος στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών. Ζητά να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες των υπευθύνων και επικεφαλής των αγροτικών μπλόκων για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Τα οφέλη του συχνού σεξ μετά τα 50.

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τα οφέλη του συχνού σεξ μετά τα 50.
Δεν είναι μόνο αυτά. Ρωτήστε τον γιατρό σας…. Κατά προτίμηση ουρολόγο .
‘’Εν άλλαις λέξεσιν’’, γ@μάτε γιατί χανόμαστε !
onmed.gr
    Η σεξουαλική ζωή αποτελεί δείκτη σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας.    Το συχνό σεξ βοηθά το άτομο να μην έχει στρεςσυμβάλλει στον καλό ύπνοαπομακρύνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής αλλά καιτο ενδεχόμενο κρυολογήματοςχαρίζει χρόνια και βέβαια μας κάνει ευτυχισμένους.
    Νέα έρευνα επιβεβαιώνει ότι τα άτομα που έχουν υγιή σεξουαλική ζωή και ειδικά οι μεσήλικες, μπορούν να αποκομίσουν άλλο ένα όφελος.

Βρέθηκε χρηματοκιβώτιο μέσα σε καμένο αυτοκίνητο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Βρέθηκε χρηματοκιβώτιο μέσα σε καμένο αυτοκίνητο
    Μυστήριο καλύπτει την προέλευση ενός χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στο εσωτερικό ενός οχήματος το οποίο εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής καμένο μέσα σε μια φάρμα με ροδακινιές στην περιοχή Παλιός Πρόδρομος του Δήμου Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.
    Το χρηματοκιβώτιο ήταν κλειδωμένο και οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας που διενεργούν προανάκριση εκτιμούν ότι προέρχεται από κλοπή και οι δράστες το εγκατέλειψαν επειδή δεν κατάφεραν να το παραβιάσουν! Πιθανότατα κλεμμένο ήταν και το αυτοκίνητο, ίσως γι’ αυτό του έβαλαν φωτιά ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Αρνητικά επιτόκια έως το 2018 από την ΕΚΤ

ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

22/02/2016
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) αναμένεται να διατηρήσει το επιτόκιο καταθέσεων σε αρνητικό έδαφος έως τουλάχιστον το 2018, δηλώνουν οικονομολόγοι που ρωτήθηκαν από το πρακτορείο Bloomberg, αν και αρκετοί εξ αυτών αμφιβάλλουν πια για την αποτελεσματικότητά τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Μειωμένο το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών το 2015

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

22/02/2016
Στα 7,5 εκατ. ευρώ συρρικνώθηκε το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το 2015, σχεδόν ισοσκελίσμένο, έναντι ελλείμματος 3,76 δισ. ευρώ το 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

MOODY’S: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΧΡΕΟΥ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

22/02/2016
Σε Ca (από C) αναβάθμισε ο οίκος αξιολόγησης Moody's το αξιόχρεο των μακροπρόθεσμων ομολόγων υψηλής εξασφάλισης τεσσάρων ελληνικών τραπεζών (Alpha, Eurobank, Εθνικής και Πειραιώς) διατηρώντας ταυτόχρονα την αξιολόγηση Caa3 για τις μακροπρόθεσμες καταθέσεις στις τράπεζες αυτές, καθώς και στην Attica Bank.