ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Πράγματα που ακούς στα ΑΤΜ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Πράγματα που ακούς στα ΑΤΜ
    Παρά τα όσα λέγονται – και δείχνονται - η εμπειρία της ουράς στα ΑΤΜ, μέχρι στιγμής, μου απέδειξε πως η κοινή, κακή τύχη λειτουργεί συνήθως σαν συνδετική κόλλα. Ο κόσμος που γνώρισα ήταν ανήσυχος, αλλά καλός, ευγενικός, υπομονετικός, δεν σπρωχνόταν, βοηθούσε τον διπλανό (μπροστινό, πισινό κ.λπ ) του, και σχολίαζε την νέα, καθημερινή του «συνήθεια», με μια διάθεση ανατρεπτικού χιούμορ που έβγαζε τη γλώσσα στη μεγάλη του δυσκολία. Που σημαίνει, ότι η ανάγκη, από μόνη της δεν σε κάνει αναξιοπρεπή.

ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ Μηνός Ιουνίου 2015

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

σας αποστέλλω σε ηλεκτρονική μορφή το φύλλο ​Ιουνίου​ 2015 της Ε.Η.
 

Με εκτίμηση,

ΠΗΓΗ : Κων/νος Οικονόμου ​"     ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ      " 

4 τρόποι για να σηκώσετε περισσότερα από 60 ευρώ την ημέρα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4.7.15 | 
 Ουδείς αμφισβήτησε την ευρηματικότητα του Έλληνα ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Ακόμη λοιπόν και όταν του μπλοκάρουν τα χρήματά του, θέτοντάς του ένα πολύ αυστηρό όριο για να προμηθεύεται μετρητά –το γνωστό 60αρι- βρίσκει τον τρόπο για το… κάτι παραπάνω.
Ποια είναι όμως τα «κόλπα» που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα;

ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ...!

Ήταν μια νύχτα του Αυγούστου στην Αμοργό.Η τελευταία νύχτα των διακοπών μας.Το κορίτσι μου κι εγώ αφού τελειώσαμε ένα καραφάκι στο μπαλκόνι, αισθανθήκαμε ότι ενώ εμείς βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα με τρυφερές αγκαλιές (καθότι και το ρακόμελο...), εμάς μας έβλεπε η γειτονιά, για αυτό και πήγαμε να συνεχίσουμε στο κρεβάτι μας...