ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ψηφίστηκε από την Κυβέρνηση το νομοσχέδιο για τη επικουρική

 


Προς ενημέρωση των μελών του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας 



Τι αλλάζει στην επικουρική ασφάλιση


Νόμο του κράτους, από χθες ,με ισχύ  από την 1η Ιανουαρίου 2021, το νομοσχέδιο των κκ Κωστή Χατζηδάκη και Πάνου Τσακλόγλου.

Ποιους αφορά :

1-Νέοι ασφαλισμένοι : ποιος ασφαλιστεί από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα θα εντάσσεται υποχρεωτικά στο νέο Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ).

2-Προαιρετικά, θα μπορούν να ασφαλίζονται στο ταμείο αυτό από την 1η Ιανουαρίου 2023 οι 35άρηδες μισθωτοί, μηχανικοί και δικηγόροι αλλά και όσοι δεν έχουν υποχρέωση επικουρικής ασφάλισης (πχ αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες κλπ.).

 Παρουσιάζεται το νέο επικουρικό, ως μια ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ μια πραγματικά <<ονειρεμένη,   παραδεισένια >> ασφάλιση,(μόνο με αποδόσεις, με διαφάνεια, χωρίς τρωκτικά ,κ.λ.π).

Χαρακτηριστικά :

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λάλουκα Αργολίδας


 Ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λάλουκα " Αμυμώνη " σήμερα 5  Σεπτεμβρίου 2021. 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων  εύχεται στον αναφερόμενο Σύλλογο Καλή επιτυχία στην νέα του αρχή. 

Η εκδήλωση παρ΄ ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και τόσο καλές πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία. 

Η Συναδέλφισα Απόστρατος μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου (Ταμίας) στον Πολιτιστικό Σύλλογο  είναι Πρόεδρος και είχε το γενικό πρόσταγμα της εκδήλωσης. 

Μέσα στις βραβεύσεις που υπήρχαν στο πρόγραμμα ήταν  και η Τιμή  στον αποθανόντα πρόσφατα συνάδελφό μας  ΠΙΚΗ Γεώργιο ο οποίος είχε διατελέσει για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Χωριού, εκτός του αναμνηστικού που δόθηκε στην οικογένεια του  έγινε και ενός λεπτού σιγή.