ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Άγιος Παΐσιος: «Χάθηκε η υπομονή από τους ανθρώπους»

Γέροντα, γιατί σήμερα δεν έχουμε υπομονή;
– Η σημερινή κατάσταση δεν βοηθάει τον κόσμο. Άλλοτε η ζωή ήταν ήρεμη και οι άνθρωποι ήταν ήρεμοι και η βιασύνη που μπήκε στον κόσμο έκανε τους ανθρώπους ανυπόμονους.

2 από 2 Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο ΗΜΕΡΙΔΑ:"Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και συμβουλές για τη ορθή χρηση του internet"



INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION / ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Ελευθερίας 2, 21100 Ναύπλιο
Τηλ.&fax: 2752098757, e-mail: cps224439@gmail.com

                                                                                                            Ναύπλιο 22/05/2017
                                                                                                            Αριθμ.Πρωτ.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


     Σας γνωρίζουμε ότι, η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Επιδαύρου και το Γυμνάσιο Ασκληπιείου, αντιλαμβανόμενοι τις σύγχρονες προκλήσεις τις ηλεκτρονικής εποχής που ζούμε και τους κινδύνους που εγκυμονούν από την χρήση του διαδικτύου, αλλά γνωρίζοντας και τον επαγγελματισμό που διακατέχει τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. συνδιοργανώνουμε ημερίδα με θέμα:

Τα 10 πιο τρελά επιδόματα που δόθηκαν από το ελληνικό δημόσιο

Επιδόματα που δόθηκαν στους εργαζομένους στο ελληνικό δημόσιο από το ελληνικό κράτος και αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν για την εφευρετικότητά τους.
10. Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ) 690€/μήνα – 420 άτομα
09. Επίδομα πλυσίματος χεριών (ΟΣΕ) 420€/μήνα – 1987 άτομα

Μειωμένες έως και 30% οι νέες συντάξεις -Ποιοι χάνουν τα περισσότερα


Μειωμένες σε ποσοστό που φτάνει και το 30% θα είναι οι νέες συντάξεις μετά τις 13 Μαΐου 2016, όπως προκύπτει από τη διευκρινιστική εγκύκλιο του ΕΦΚΑ για τον υπολογισμό των νέων αιτήσεων συνταξιοδότησης.
Με την έκδοση της εγκυκλίου ανοίγει ο δρόμος να εκδοθούν οι περίπου 60.000 αιτήσεις που βρίσκονται σε αναμονή εδώ και μήνες, καθώς ο τρόπος υπολογισμού τους με το νέο ασφαλιστικό αποδεικνύεται ιδιαίτερα πολύπλοκος.

ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

23/05/2017
Αύξηση παρουσίασε το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών τον Μάριο, όπου διαμορφώθηκε στο 1,3 δισ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.
Η εξέλιξη αυτή οφείλεται κυρίως στην αύξηση του ελλείμματος του ισοζυγίου αγαθών, η οποία υπεραντιστάθμισε την άνοδο του πλεονάσματος του ισοζυγίου υπηρεσιών, καθώς και στη μείωση του πλεονάσματος στα ισοζύγια πρωτογενών και δευτερογενών εισοδημάτων.