ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

2 από 2 Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο ΗΜΕΡΙΔΑ:"Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και συμβουλές για τη ορθή χρηση του internet"



INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION / ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Ελευθερίας 2, 21100 Ναύπλιο
Τηλ.&fax: 2752098757, e-mail: cps224439@gmail.com

                                                                                                            Ναύπλιο 22/05/2017
                                                                                                            Αριθμ.Πρωτ.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


     Σας γνωρίζουμε ότι, η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Επιδαύρου και το Γυμνάσιο Ασκληπιείου, αντιλαμβανόμενοι τις σύγχρονες προκλήσεις τις ηλεκτρονικής εποχής που ζούμε και τους κινδύνους που εγκυμονούν από την χρήση του διαδικτύου, αλλά γνωρίζοντας και τον επαγγελματισμό που διακατέχει τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. συνδιοργανώνουμε ημερίδα με θέμα:

 "Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και συμβουλές για την ορθή χρήση του internet" για παιδιά, συναδέλφους, πολίτες, του Δήμου Επιδαύρου και γενικά όλης της Αργολίδας. Είσοδος Ελεύθερη.
     Η ανωτέρω ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την 26/05/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 π.μ. στο Λυγουριό στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Ασκληπιείου, του Δήμου Επιδαύρου.
     Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Βασίλειος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την ομάδα του.
     Η Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας θα συνεχίσει τις δράσεις της και στους υπόλοιπους δήμους της Αργολίδας με σκοπό την ενημέρωση και την αντιμετώπιση σύγχρονων προβλημάτων της κοινωνίας.

Servo Per Amikeco
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                                                                                Ο Γενικός Γραμματέας



Αθανάσιος Κατσιγιάννης                                                                  Σπυρίδων Κουτρουφίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου