ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Διαδικασία του ντους των δύο φύλων " ΠΡΟΣΟΧΗ " { Ακατάλληλο για ανηλίκους }. ΄Ανω των 18 χρονών.

"

ΠΗΓΗ :  "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Διαδικασία του ντους των δύο φύλων
Tης γυναίκας
1. Γδύνεστε τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια (ασπρόρουχα, χρωματιστά).
2. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο μπάνιο. Εάν καθοδόν συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο μπάνιο κλειδώνοντας την πόρτα πίσω σας.
3. Παρατηρείτε το είδωλο σας στον καθρέφτη και αυτοπαραπονιόσαστε για το στομαχάκι που αποκτήσατε.
4. Μπαίνετε στο ντους.
5. Πλύσιμο σώματος διαλέγοντας με τη σειρά: το πανάκι για το πρόσωπο, τα χέρια, τα πόδια, το φυσικό σπόγγο Καλύμνου και την ελαφρόπετρα Σαντορίνης.
6. Λούσιμο μαλλιών πρώτο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.
7. Λούσιμο μαλλιών δεύτερο, με σαμπουάν 7 σε 1 και 63 βιταμίνες.
8. Μαλακτικό μαλλιών με βάση έλαια τζιοτζιόμπα και αποξεραμένους όρχεις νορβηγικού κάστορα. Το αφήνετε δεκαπέντε λεπτά να δράσει.

Τι θα ισχύσει για τα τεκμήρια των Ι.Χ.αυτοκινήτων...



«Βαρύ» θα είναι το τίμημα για όσους τυγχάνει να έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα, ειδικά όταν αυτά είναι ακριβά, λόγω των τεκμηρίων διαβίωσης. Τι ισχύει όμως και πώς υπολογίζονται τα τεκμήρια διαβίωσης για αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης; «Βαρύ» θα είναι το τίμημα για όσους τυγχάνει να έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητα, ειδικά όταν αυτά είναι ακριβά, λόγω των τεκμηρίων διαβίωσης Τα παρακάτω στοιχεία με την ετήσια δαπάνη επιβατικών=======>> Ι.Χ. είναι αρκετά κατατοπιστικά:  

Προειδοποίηση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για επικίνδυνο e-mail...


Ενημέρωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για παραβίαση της ροής επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό την παρέμβαση σε διαδικτυακές οικονομικές συναλλαγές, την εξαπάτηση των καταθετών και την κατάθεση χρημάτων σε απατηλό λογαριασμό. Οι δράστες,μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που φαίνεται να έχουν σταλεί======>> από επιχειρήσεις, προτρέπουν τους παραλήπτες να καταθέσουν το οφειλόμενο χρηματικό ποσό από τη μεταξύ τους εμπορική συναλλαγή σε νέο τραπεζικό λογαριασμό, ισχυριζόμενοι ότι αυτός έχει αλλάξει. 

Μια αγάπη για το καλοκαίρι Χωματά Καίτη Xwmata Kaiti

 Μια αγάπη για το καλοκαίρι θα είμαι και εγώ...........
.........................................................................................
να σου κρατώ δροσιά στο χέρι
να σε φιλώ.




Οι σούβλες πήραν φωτιά στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12.4.15 |  | 
Το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στην πόλη του Ναυπλίου είναι και τουριστική ατραξιόν πως να το κάνουμε,  εξάλλου με τόσους τουρίστες που βρίσκονται στην πόλη, θέλοντας και μη προσελκύει τα βλέμματα.

Μύρισε καλοκαίρι...


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12.4.15 | 
 Ο καιρός βοήθησε σήμερα με την ηλιοφάνεια αλλά και με την θερμοκρασία να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου στην Αργολίδα, πολλοί ηταν αυτοί που προτίμησαν την θάλασσα.

Η ανατίναξη του Ιούδα στο Δρέπανο Ναυπλίου (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12.4.15 |  | 
 Θύμα του εθίμου και στο Δρέπανο γίνεται ο Ιούδας, που δεν πυροβολείται αλλά... ανατινάζεται στη κυριολεξία.

Αναβίωσε και φέτος το έθιμο του πυροβολισμού του Ιούδα στην Ασίνη (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12.4.15 |  | 
 Δεκάδες, νεαροί κυρίως, κάτοικοι από το χωριό της Ασίνης στο Ναύπλιο συμμετέχουν κάθε χρόνο στην "έκτέλεση", πυροβολώντας με κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες και δίκαννα), του ομοιώματος του Ιούδα.

Αναβίωσε και φέτος με επιτυχία η "Γιορτή της Τουλίπας" στα Δίδυμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 13.4.15 |  | 
 Στο όμορφο χωριό Δίδυμα με τα ατελείωτα λιβάδια άγριας τουλίπας, κάθε Απρίλη πραγματοποιείται η «γιορτή της τουλίπας» στην οποία αποθεώνεται, το ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα καθώς είναι απ’ τα λίγα μέρη της χώρας όπου συναντάται, η αυτοφυής η άγρια τουλίπα.

Πασχαλινά γεύματα αγάπης σε όλη τη χώρα

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Πασχαλινά γεύματα αγάπης σε όλη τη χώρα
    Εορταστικό το πασχαλινό συσσίτιο, για την Κυριακή του Πάσχα, που προσέφεραν σε όσους έχουν ανάγκη οι δομές αλληλεγγύης της Εκκλησίας της Ελλάδος και οι κοινωνικές δομές των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φιλανθρωπικών οργανώσεων.
    Στην Αθήνα, το Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, έστρωσε «πασχαλινό τραπέζι» για 650 άτομα, ενώ στηΘεσσαλονίκη ο Δήμος της πόλης διοργάνωσε συσσίτιο για 500 πολίτες στο άλσος Νέας Ελβετίας.
    Αντίστοιχα στον Πειραιά, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά προσέφεραν πασχαλινό γεύμα στους φιλοξενούμενους του Ξενώνα Αστέγων το Μεγάλο Σάββατο και τηνΚυριακή του Πάσχα.

Ανδρας 105 ετών έμεινε νηστικός επί 4 μέρες

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



4.Ανδρας 105 ετών έμεινε νηστικός επί 4 μέρες
http://www.iefimerida.gr
patrastimes.gr
    Νηστικός επί τέσσερις μέρες έμεινε ένας υπεραιωνόβιος στηνΠάτρα που τελικά σώθηκε χάρη στην παρέμβαση τηςΠυροσβεστικής.

Τοπ-Χανέ. Το ''δώρο'' του Σουλεϊμαν του Μεγαλοπρεπούς στη Θεσσαλονίκη

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Τοπ-Χανέ. Το ''δώρο'' του Σουλεϊμαν του Μεγαλοπρεπούς στη Θεσσαλονίκη
thessalonikiartsandculture.gr
    Το έχουν δει οι περισσότεροι αλλά το ξέρουν λίγοι, κι ακόμα λιγότεροι είναι αυτοί που γνωρίζουν το όνομα και την ιστορία του. Κι όμως είναι εμπνευσμένο από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπήκαι σχεδιασμένο από τον μεγαλύτερο Οθωμανό αρχιτέκτονα, τον ίδιο που σχεδίασε και το Μπλε Τζαμί της Κωνσταντίνουπολης 
    Κρυμμένο ανάμεσα σε δύο από τους πιο πολυσύχναστους χώρους, τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και το ΙΚΑ, ξεχασμένο από τις αρχές και τους πολίτες, στέκεται το φρούριο του Βαρδαρίου για να θυμίζει την ιστορία της πόλης.
    Εκατοντάδες άνθρωποι περνούν καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο, ωστόσο λίγοι εώς ελάχιστοι είναι αυτοί που θα σταματήσουν για μερικά λεπτά για να θαυμάσουν ένα από τα πιο ιστορικά μέρη της πόλης. Απασχολημένοι με τα προβλήματα της καθημερινότητας, το προσπερνούν για να πάνε στα δικαστήρια ή στο ΙΚΑ για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.

Ο εσπερινός της Αγάπης στη Βέροια. (φωτό)

Την Κυριακή του Πάσχα το πρωί ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό της Αγάπης...

Agapi2015-190

Δημοσίευση

Την Κυριακή του Πάσχα το πρωί ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στον Εσπερινό της Αγάπης στο μητροπολιτικό ιερό ναό των αγίων πρωτοκορυφαίων αποστόλων Πέτρου και Παύλου, κατά τον οποίο ακούστηκε το αναστάσιμο μήνυμα του Ευαγγελίου σε πολλές γλώσσες.

«Θανάτω θάνατον πατήσας»

Η Ανάσταση του Χριστού είναι το πιο συγκλονιστικό από όλα τα γεγονότα στην ανθρώπινη ιστορία, επειδή ο θάνατος είναι η...

ger.xristoforos1

Δημοσίευση

Η Ανάσταση του Χριστού είναι το πιο συγκλονιστικό από όλα τα γεγονότα στην ανθρώπινη ιστορία, επειδή ο θάνατος είναι η πιο μεγάλη τραγωδία της ανθρωπίνης υπάρξεως. Αλλά θάνατος δεν είναι μόνον ο βιολογικός. Είναι και ο υπαρξιακός, ο κοινωνικός, ο εθνικός, και κυρίως ο πνευματικός θάνατος. Στην προσωπική μας ιστορία υπάρχουν στιγμές, τις οποίες χωρίς Χριστό τις βιώνουμε ως υπαρξιακό θάνατο.

Η Ανάσταση του Χριστού στην Καστοριά (ΦΩΤΟ)!

Με μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας...

1204kastor

Δημοσίευση

Με μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς,προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ.
Στις 12 τα μεσάνυχτα ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους κληρικούς και τους εκατοντάδες πιστούς που κατέκλυσαν το προαύλιο του Μητροπολιτικού Ναού και έστειλαν το μήνυμα πως ο Χριστός κατήργησε το θάνατο ψάλλοντας το «Χριστός Ανέστη..».

Τρεις τροφές που περιέχουν καφεΐνη και δεν το ξέρατε

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να περιορίσουν την ποσότητα καφεΐνης που λαμβάνουν καθημερινά μέσω της διατροφής τους. Το να μειώσετε τον καφέ...

21a751bc13c2c4c3cd551de4c721eeda_L

Δημοσίευση

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να περιορίσουν την ποσότητα καφεΐνης που λαμβάνουν καθημερινά μέσω της διατροφής τους.
Το να μειώσετε τον καφέ που πίνετε είναι σίγουρα ένα πρώτο βήμα, αλλά θα πρέπει να προσέχετε και ορισμένες πιο… ύπουλες πηγές καφεΐνης στο διαιτητικό σας πρόγραμμα.

Ο π.Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος καταρρίπτει τα επιχειρήματα των εχθρών της Ανάστασης


Ενα πρωινό συζητά ο γέροντας με δυο-τρεις επισκέπτες στο σπίτι του. Ο ένας είναι ιδεολόγος κομμουνιστής… Όλο το οικοδόμημα του...
381914-23713_1210796398429_1484328068_458822_4511476_n_2

Δημοσίευση

Ενα πρωινό συζητά ο γέροντας με δυο-τρεις επισκέπτες στο σπίτι του. Ο ένας είναι ιδεολόγος κομμουνιστής…
Όλο το οικοδόμημα του Χριστιανισμού στηρίζεται στο γεγονός της Αναστάσεως. Αυτό δεν το λέω εγώ. Το λέει ό Απόστολος Παύλος:
«Ει Χριστός ουκ έγήγερται, ματαία ή πίστις ημών» (Α” Κορ. ιε” 17). «Αν ό Χριστός δεν ανέστη, τότε όλα καταρρέουν. Ό Χριστός όμως ανέστη, πράγμα το όποιο σημαίνει ότι είναι Κύριος της ζωής καί του θανάτου, άρα Θεός.
– Εσείς τα είδατε όλα αυτά; Πώς τα πιστεύετε;