ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Αυξημένη χοληστερίνη: Ρίξτε τη με αυτά τα φρούτα και λαχανικά


Posted: Ιανουαρίου 21, 2015 at 9:21 πμ, Last Updated: 
ΚΑΡΔΙΑ
Η χοληστερίνη ή χοληστερόλη είναι μια λιπαρή ουσία απαραίτητη στον οργανισμό για την παραγωγή βιταμίνης D, ορμονών και χολικού οξέος.
Ένα μεγάλο μέρος της χοληστερόλης παράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό στο συκώτι. Επιπλέον, ποσότητα αυτής προσλαμβάνουμε και από ορισμένα ζωικά τρόφιμα όπως κρέας, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα.
Όταν τα επίπεδα χοληστερίνης ανεβαίνουν και είναι υψηλότερα από αυτά που χρειάζεται ο οργανισμός, τότε πρέπει να προσέξετε, καθώς η υψηλή χοληστερίνη συχνά οδηγεί σε καρδιαγγειακά νοσήματα και καρδιοπάθειες.
Για να αποφύγετε τέτοια ενδεχόμενα, υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες που πρέπει να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας διατροφή, όπως η κατανάλωση άπαχου κρέατος, φρέσκων φρούτων και λαχανικών, τροφών πλούσιων σε Ω-3 λιπαρά και αντιοξειδωτικά και η ένταξη της άσκησης στη ζωή σας.
Οι παρακάτω τροφές θα βελτιώσουν τα επίπεδα χοληστερίνης στον οργανισμό σας.

Μάθε που ψηφίζεις μ” ένα κλικ


Posted: Ιανουαρίου 20, 2015 at 10:21 μμ, Last Updated: 
pic-0-norm147
Προκειμένου να μάθετε που ψηφίζετε πρέπει να συμπληρώστε στον ιστότοπο του υπουργείου τα εξής στοιχεία:
  • Ειδικός Εκλογικός Αριθμός (E.E.A.)
  • Επώνυμο
  • Όνομα
  • Όνομα Πατέρα
  • Όνομα Μητέρας
  • Έτος Γέννησης
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μεταβείτε στη σελίδα του ΥΠΕΣ

Τελετή Απονομής Πτερύγων Αλεξιπτωτιστών Στατικού Ιμάντα στη ΣΧΑΛ


Posted: Ιανουαρίου 20, 2015 at 9:08 μμ, Last Updated: 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

Παΐσιος ζωγραφιά
Αυτόπτης περιγράφει την τελευταία μέρα του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου στον νοσοκομείο
Ο Γέροντας Παίσιος τελικά προσβλήθηκε από καρκίνο, και νοσηλεύθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης! Στο νοσοκομείο φρόντισαν το Γέροντα όσο μπορούσαν καλύτερα. Ο καρκίνος, όμως, προχώρησε τόσο, πού το τέλος ήταν πολύ ορατό. Η αναχώρησή του για τους ουρανούς ήταν ζήτημα χρόνου. Γι΄αύτη την αναχώρηση, για την οποία προετοιμαζόταν σε όλη του τη ζωή, ήθελε να αφιερώσει και τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής του στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής.

Αιώνιος θάνατος -¨Ες αύριον τα σπουδαία"



Αιώνιος θάνατος -¨Ες αύριον τα σπουδαία

ΧΡΙΣΤΟΫΦΑΝΤΟΣ
ΑΙΩΝΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ - «ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ»
Ο νθρωποι τς μαρτίας καί τς μετανοησίας πορρίπτουν τόν Χριστόν διατό δέν χουν νάπαυσιν καί ερήνην. χουν νομιζομένην συχίαν.  στιγμή τς πραγματικς συχίας δέν εναι κείνη πού κοιμώμεθα, λλά κείνη πού κοιμται συχη  συνείδησίς μας.

Κάποιοι δημοσιεύουν στον υπολογιστή… (Γέροντας Ιωάννης Μονής Σπηλαίων [Πσκωφ])


Σεπτεμβρίου 17, 2014 — Χαράλαμπος
Αγαπητή εν Κυρίω Τ. Μ.!
Πολλή και κάθε είδους τεχνολογία επέτρεψε ο Κύριος στον άνθρωπο να εφεύρει και τη χρησιμοποιούσαν και πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι στη συνέχεια αναγνωρίστηκαν μέσα στην Εκκλησία ως άγιοι. Η τεχνολογία δεν τους εμπόδισε να δώσουν την καρδιά τους ολοκληρωτικά στον Θεό.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 21-1-2015


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Ποιοι δικαιούνται το φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ - Η διαδικασία




Ποιοι δικαιούνται το φοιτητικό επίδομα των 1.000 ευρώ - Η διαδικασία
    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το φοιτητικό επίδομα των 1000 ευρώπου δικαιούνται φοιτητές για στέγαση, εφόσον φοιτούν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.
    Πιο συγκεκριμένα, στις γραμματείες των σχολών τους, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους, φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙέως την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, για να λάβουν το επίδομα στέγασης που ανέρχεται στα 1000 ευρώ και δικαιούνται εφόσον φοιτούν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.
    Οι δικαιούχοι για το φοιτητικό επίδομα 2015 για να λάβουν τα 1.000 ευρώ θα πρέπει να καταθέσουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση μαζί με τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του εκπαιδευτικού ιδρύματος στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι Το Φοιτητικό Επίδομα χορηγείται για τόσα έτη όσα είναι τα έτη σπουδών της Σχολής ή του Τμήματος, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών της. Δεν δικαιούνται το επίδομα όσοι φοιτούν για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου ανεξάρτητα από τον τρόπο εισαγωγής τους στην Σχολή ή το Τμήμα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΒΡΩΜΙΚΟ”: ΟΙ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΒΡΩΜΙΚΟ”: ΟΙ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
    Βλέποντας το καλοκαίρι τον Jon Favreau να ανοίγει τη δική του κινηματογραφική καντίνα στο “Chef”, πέρα από την ακατάσχετη σιελόρροια, σκεφτόμουν όλες εκείνες τις καντίνες που βρίσκονται στους δρόμους της πόλης, ακολουθώντας πριν πολλά χρόνια το δικό τους όνειρο. Από τις 8 καντίνες που επισκεφθήκαμε, ο νεότερος έχει ανοίξει 10 χρόνια πριν και ο παλαιότερος πριν από 46 ολόκληρα χρόνια. Η υπόθεση street food στην Ελλάδα έχει λοιπόν τη δική της μακρά και πολύτιμη ιστορία. Μια ιστορία η οποία φέτος τουλάχιστον φαίνεται να μην πηγαίνει και πολύ καλά, με τις καντίνες να βρίσκονται “υπό διωγμόν”, όσο βαρύ κι αν ακούγεται αυτό.
 

Πέντε τροφές που έχουν περισσότερο σίδηρο από το κρέας

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



 Πέντε τροφές που έχουν περισσότερο σίδηρο από το κρέας
    Φάρμακο μπορεί να γίνει η τροφή μας.
    Χωρίς τον σίδηρο στον οργανισμό δεν νιώθουμε καθόλου καλά, δεν χρειάζονται συστάσεις. Στο μυαλό, στο αίμα, στην ενέργεια, στους μυς παντού μας χρειάζεται. Ιδιαίτερα στις γυναίκες είναι απαραίτητος και πρέπει απαραιτήτως να παίρνουν περίπου 18  milligrams καθημερινά, από τα τρόφιμα που τον περιέχουν. Αλλά πρέπει να τρώμε μόνο κρέας;

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ. ***SPAM***FW: Προώθηση: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ!!!!!!!!!!! (***SPAM***FW: Προώθηση: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ!!!!!!!!!!!)

ΠΗΓΗ : "  e-mail     " 

-------- Αρχικό μήνυμα --------
Θέμα: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ !!!!!!!!!!!
Από: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΑΚΟΣ < gpapantakos@yahoo.gr >
Προς:
Κοιν .:
  
Έρευνα επιβεβαιώνει ότι μεγάλες ποσότητες αλκοόλ επιδρούν το ίδιο θετικά στον ανθρώπινο οργανισμό με την πολυετή άσκηση Yoga !!! 

-


Savasana

Θέση της απόλυτης χαλάρωσης.
 
cid: 1.2169106839@web29101.mail.ird.yahoo.com 

Balasana

Θέση που φέρνει την αίσθηση της γαλήνης και ηρεμίας.
 

Πλάτωνος Φαίδρος: Λόγος-Έρως-Κάλλος


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
207
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!

Πλάτωνος Φαίδρος
 
§1
Τι είναι ο Φαίδρος του Πλάτωνα; Είναι ένα από εκείνα τα κείμενα της αρχαίας γραμματείας, που ως σήμερα ακόμη διατηρεί αμείωτη τη γοητεία του  και ασυναγώνιστη τη σοφία του. Ανήκει στους Διαλόγους της ωριμότητας του Πλάτωνα και θεωρείται, μοναδικής σύλληψης, φιλοσοφικό ψηφιδωτό λόγων. Γράφτηκε είτε γύρω στο 370 π.Χ., τη μέση περίοδο, ή γύρω στο 360 π.Χ., την ύστερη περίοδο της πλατωνικής σκέψης.

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟ 2014

ΣΤΑ 1,4 ΔΙΣ. ΣΤΟ 11ΜΗΝΟ

21/01/2015
Στα 1,4 δισ. ευρώ ανήλθαν οι άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα στο 11μηνο Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2014, σχεδόν διπλάσιες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Επιστροφή πινακίδων ενόψει εκλογών

ΚΑΙ ΑΔΕΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

21/01/2015
Επιστρέφονται από σήμερα, Τετάρτη, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια.

Τουαλέτες που ξεπερνούν κάθε φαντασία [Εικόνες]

ΠΗΓΗ: " http://www.topnews.gr  "


oi-pio-monadikes-toualetes-ston-kosmo-11
Μέχρι σήμερα έχουν δεί τα ματάκια μας πολλά! Παράξενα σπίτια, δρόμους, αυτοκίνητα, ανθρώπους.
Τουαλέτες φτιαγμένες με τόση φαντασία δεν περιμέναμε να δούμε.
Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και ψηφίστε την καλύτερη!
oi-pio-monadikes-toualetes-ston-kosmo-10
oi-pio-monadikes-toualetes-ston-kosmo-09