ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ -ΣΤΟ ΧΕΡΙ-ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

ΠΗΓΗ : "  Δημήτριος Θέμελης
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Δημήτριος Θέμελης
themelisdim@yahoo.gr    "

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ  ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ .ΑΝΤΓΟΣ ( ΣΣΕ 1960) Ν.ΝΑΟΥΜ (ΤΗΛ.2311-210640 ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ, ΦΑΞ 2311-241352 ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ WIND*797291)



Σας αποστέλλω παρακάτω το σημερινό άρθρο της εφημερίδας " ΕΘΝΟΣ" ,που στο Φύλλο του περιλαμβάνεται και ένας αναλυτικός Πίνακας νέων μισθών και αναδρομικών 23 μηνών -κατά βαθμό-για τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και σε αυτό το κείμενο της εφημερίδας που σας στέλνω περιλαμβάνονται -ενδεικτικά- μόνο  κάποια ποσά για κάποιους μόνο βαθμούς.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΑΞΙΔΙ : " ΚΑΒΑΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΗΠΟΥΣ ΕΒΡΟΥ-ΣΟΥΦΛΙ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΣΕΡΡΕΣ " 3η και 4η Ημέρα Ταξιδίου " Γ Α Μ Ο Σ " VIDEO (Πως τρίβουν το Πιπέρι με όλες τις φιγούρες ) " - ΦΩΤΟ

Τρίτη ημέρα Ταξιδιού: Ημέρα Γάμου 


΄Αποψη της πόλεως Σερρών από την πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου όπου έγινε και ο Γάμος,   ( Ακρόπολη Σερρών )

Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη για ξεκούραση και προετοιμασία για το Γάμο. 

                            ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΑΞΙΔΙ : " ΚΑΒΑΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΗΠΟΥΣ ΕΒΡΟΥ-ΣΟΥΦΛΙ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΣΕΡΡΕΣ " Ημέρα 2η.

Συνεχίζοντας το οδοιπορικό  του ταξιδιού από την πρώτη ημέρα.  Αναχώρηση από Καβάλα το πρωί για Αλεξανδρούπολη κ.λ.π. μέχρι όπου είναι δυνατόν να φθάσουμε.  




Αφού φθάσαμε στην Αλεξανδρούπολη εκεί κάναμε τις σχετικές βόλτες για να δούμε την πόλη και να δοκιμάσουμε τα τοπικά τους γλυκά. 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΑΞΙΔΙ : " ΚΑΒΑΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΗΠΟΥΣ ΕΒΡΟΥ-ΣΟΥΦΛΙ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΣΕΡΡΕΣ " Ημέρα 1η.

Το χρονικό διάστημα από 19-9-2014 έως και 22-9-2014 πραγματοποιήθηκε το αναφερόμενο ταξίδι ενός χαρμόσυνου γεγονότος  ΓΑΜΟΥ στις ΣΕΡΡΕΣ.

Επειδή ο χρόνος ήταν περιορισμένος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων προσπαθήσαμε όσο ήταν δυνατόν στο σύντομο χρονικό διάστημα να επισκεφθούμε λίγα ακόμη παραπάνω μέρη απο τις Σέρρες που ήταν ο Γάμος. 
Από τα αναφερόμενη μέρη θα δείτε VIDEO και φωτογραφίες.
Πρώτη ημέρα : Αναχώρηση από Ναύπλιο άφιξη στην όμορφη Καβάλα.

 Το video είναι απο τον 4ο όροφο του Ξενοδοχείου.




Μερικές φωτογραφίες της Καβάλας που πολλοί άνθρωποι συγκρίνουν την Καβάλα με το Ναύπλιο ως τις δύο πόλεις που αρέσουν σε ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών τους. 

Οι Δερβίσηδες και η νεοελληνική αφέλεια


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας έχει εκδηλωθεί μια ακατάσχετη ισλαμολαγνεία με αποκορύφωσα την απόφαση για ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στην Ανωτάτη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Τα δυο μεγάλα όπλα, η επιείκεια και η πραότητα.

ΠΗΓΗ : "   ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ

smountzouris@gmail.com   " 

Οκτωβρίου 12, 2014 — Χαράλαμπος
εκκλησία

Ο Χριστός είναι η προσωποποίηση της πραότητας και της επιείκειας. Όταν οι Ιουδαίοι ισχυρίζονταν με υπερηφάνεια ότι είχαν πατέρα τον Αβραάμ, τους κατηγόρησε με μεγάλη αυστηρότητα (γιατί τα έργα τους ήταν αντίθετα με το νόμο του Θεού και επομένως δεν έμοιαζαν καθόλου με τα έργα του Πατριάρχη Αβραάμ).

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ι.Ρ.Α " ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ "

BLOGGER : Ως μέλος και εγώ του Ι.Ρ.Α. και Συνδέσμου του Νομού Αργολίδας συγχαίρω τις κινήσεις αυτές, οι οποίες δημιουργούν Δημόσιες Σχέσεις  και αφήνουν ωραίες αναμνήσεις στον καθένα μας.

 Εύχομαι σε όλα τα Τμήματα του Ι.Ρ.Α. να πραγματοποιούνται παρόμοιες εκδηλώσεις αλλά και γενικότερα σε όλους της Συνδέσμους - Συλλόγους υπηρετούντων και συνταξιούχων.



Εμφάνιση IMG_1206.jpg
ΔΙΕΘΝΗΣ   ΕΝΩΣΗ   ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΧΑΝΙΩΝ
CHANIA REGION
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
N.G.O
Πλατεία Ελευθερίας –όπισθεν  Περιφερειακής Ενότητας Χανίων
73100- Χανιά -Κρήτης
Τηλέφ. +30 28210 57023-28210 25748
Fax .     +30 28210 57023- 28210 25739
E-Mail    i.p.a.chania@gmail.com
              jaap2010@hotmail.gr

       ΑΡΙΘ: 2/52/698                                                                                    
                                                                                 Χανιά  11  Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1. Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη στην πόλη των Χανίων και στην Τοπική μας Διοίκηση το διήμερο 5/6 Οκτωβρίου 2014 , του Προέδρου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη ,ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης μαζί με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Λογαρίδου Σοφία και τον Αναπληρωτή Ταμία κ. Δημητρουλάκη Νικόλαο ,τους υποδέχτηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων κατά την άφιξή τους από το Ηράκλειο και φρόντισαν  για την  τακτοποίηση τους στο συνεργαζόμενο με την Ι.Ρ.Α Χανίων ξενοδοχείο «ΠΥΡΓΟΣ» στην περιοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης Χανίων.

"Παραδίνομαι"! Άλογο εισέβαλε σε αστυνομικό τμήμα (video). WATCH: Horse Walks Into Police Station, Cheshire England | Horse Wanders...

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 12, 2014 at 2:02 πμ, Last Updated: 
Δεν ήταν αξιωματικός, ούτε… καταζητούμενος! Με ανοιχτό το στόμα έμεινε ένας αστυνομικός, όταν είδε να μπαίνει στο τμήμα ένα άλογο!

Εκπαιδεύστε τον εγκέφαλό σας να προτιμά υγιεινά τρόφιμα

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 12, 2014 at 12:44 πμ, Last Updated: 
ekpaideuste-ton-egefalo-sas-na-protima-ygieina-trofima
Είναι πιθανό να υπάρχει η δυνατότητα «εκπαίδευσης» του εγκεφάλου, ώστε να προτιμά υγιεινά και χαμηλής ενεργειακής πυκνότητας τρόφιμα, έναντι των ανθυγιεινών που είναι πλούσια σε θερμίδες, όπως
προκύπτει από νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Tufts των HΠΑ. Η μελέτη, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Nutrition & Diabetes, έδειξε, με τη χρήση μαγνητικής τομογραφίας εγκεφάλου σε άνδρες και γυναίκες, ότι ο «εθισμός» στο ανθυγιεινό φαγητό μπορεί να αντιστραφεί, με παράλληλη αύξηση της προτίμησης στα υγιεινά τρόφιμα.

Δείτε πώς τα φρούτα και τα λαχανικά σχετίζονται με καλύτερη πνευματική υγεία

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  " 

Posted: Οκτωβρίου 12, 2014 at 12:03 πμ, Last Updated: 
dite-pos-ta-frouta-kai-laxanika-sxetizontai-me-kaliteri-igia
Νέα μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στη Μ. Βρετανία, δείχνει ότι η αυξημένη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών μπορεί να βελτιώσει όχι μόνο τη σωματική, αλλά και την πνευματική υγεία.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό BMJ, φαίνεται ότι τόσο τα χαμηλότερα όσο και τα υψηλότερα επίπεδα πνευματικής υγείας σχετίζονται σημαντικά με την πρόσληψη φρούτων και λαχανικών του ατόμου.

Τα ζώδια στη βυζαντινή κοσμοαντίληψη

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,     " 

Posted: Οκτωβρίου 11, 2014 at 10:25 μμ, Last Updated: 
Μονή Lesnovo
Τα ζώδια στη βυζαντινή κοσμοαντίληψη δηλώνουν συγκεκριμένους αστερισμούς του Σύμπαντος, παραπέμπουν στο Θεό-Δημιουργό και ουδόλως έχουν σχέση με τα λεγόμενα ζώδια της σημερινής Αστρολογίας. 

ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΑΓΚΑΣ

Μπαίνει ένα άλογο σε ένα φούρνο και ζητάει μια φραντζόλα ψωμί.
Το βλέπει ο φούρναρης και δεν πιστεύει στα μάτια του. 

Το κρεοπωλείο

Οι πόντιοι Κωστίκας και Γιωρίκας αποφασίζουν να ανοίξουν ένα κρεοπωλείο. Ανοίγουν λοιπόν το μαγαζί και περιμένουν την πελατεία.
Λέει ο Γιωρίκας στον Κωστίκα:

Διάσημα τελευταία λόγια

Διάσημα τελευταία λόγια:
01. Και τι σκοπεύεις να κάνεις; Θα με σκοτώσεις;
02. Όχι αυτό το κουμπί!...
03. Αυτό κουμπί

Γέροντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής:Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε άγιοι!


Οκτωβρίου 10, 2014 — Χαράλαμπος
Γέρων Ιωσήφ Ησυχαστής

Το πρώτο, πού κάνει κάθε άνθρωπος, όταν τον καλέση ο Θεός στην επίγνωσί Του, είναι να ερευνήση με ακρίβεια τον εαυτό του για να ιδή, ότι πράγματι στην ζωή του πολλές ενέργειες του ήσαν έξω από το θέλημα του Θεού.

Ρήματα Ζωής: Τι προσελκύει τη Χάρη του Θεού;


11 Οκτωβρίου 2014
Έχει τεράστια σημασία να υπάρχει κάποιος που να προσεύχεται πραγματικά μέσα στην οικογένεια. 
Γέροντας Θαδδαίος της Βιτόβνιτσα
rimata_zois_geron_thadaios

Δώστε, δώστε στους φτωχούς! ( Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος )

Οκτωβρίου 12, 2014 — Χαράλαμπος
φτώχεια
Ξέρω ότι πολλοί από τους συγκεντρωμένους πάλι θα μας κατηγορήσουν, όταν μιλούμε γι  αυτά, και θα πουν «Μη, σε παρακαλώ, μη γίνεσαι φορτικός και βαρετός στους ακροατές· άφησέ το στη συνείδηση του καθενός, άφησέ το στην κρίση των ακροατών· έτσι τώρα μας ντροπιάζεις, μας κάνεις να κοκκινίζουμε!…».