ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

14/11/2015

Μείωση 13,8% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Οκτώβριο σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Ειδικότερα, για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015 κυκλοφόρησαν συνολικά 7.897 αυτοκίνητα (καινούργια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού), έναντι 9.158 τον αντίστοιχο μήνα του 2014.

Ορκωμοσία πρωτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων, εκπαιδ. περιόδου 2015-16 " video "

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 56 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ . " ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ " V I D E O "

Εδώ με την παρούσα ανάρτηση τελειώνουν και οι αναρτήσεις για την εκδήλωση αυτή όπου στο σύνολό τους είναι τέσσερις (4) .


Η ψυχαγωγία προσφέρει στον άνθρωπο όχι μόνο την ευχαρίστηση - χαλάρωση αλλά ξεφεύγουμε από την μονοτονία, την καθημερινότητα και καλλιεργούμε ταυτόχρονα τον ψυχικό  και τον πνευματικό μας μας κόσμο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 56 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ." ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ " V I D E O "

Φωτογραφίες και βίντεο από τον χορό όπου οι περισσότεροι των συμμετεχόντων χόρεψαν και συνέβαλαν στην διασκέδαση της βραδιάς.  




ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 56 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ." " ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤΡ.ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " VIDEO "

Αγαπητοί συνάδελφοι – συναδέλφισες και φίλοι αυτών.



Σας ευχαριστούμε που τιμήσατε με την παρουσία σας την εκδήλωση για τα 56 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου μας.
Σήμερα για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός σχεδιάστηκε από όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.